Merkel: Pandemie is pas voorbij als de hele wereld gevaccineerd is

(Vertaling: E.J. Bron)

Omvangrijke herverdelingsfantasieën

Na de virtuele G7-top gisteren liet de Duitse bondskanselier Angela Merkel zich tegenover de pers over de globale vaccinatiecampagne uit en constateerde dat een einde van de zogenaamde pandemie in haar ogen uitgesloten zou zijn zolang niet de hele wereldbevolking tegen corona gevaccineerd zou zijn.

“Ik heb in mijn toespraak benadrukt dat de pandemie niet voorbij is, voordat niet alle mensen in de wereld ingeënt zijn”, zei ze letterlijk tegen de journalisten. Een vrome wens als je denkt aan de deels toch zeer geringe vaccinatiebereidheid van de wereldbevolking. Behalve miljarden belastinggeld zouden rijkere landen zoals Duitsland ook een deel van hun eigen vaccinvoorraden aan ontwikkelinglanden moeten afstaan.

De globale vaccinatiecampagne dient met extra miljarden versneld te worden. De Amerikaanse president Biden zei daarvoor hulp van tot $ 4 miljard toe. Duitsland zegde een extra € 1,5 miljard toe. De EU verdubbelde ondertussen haar ondersteuning met € 500 miljoen. Duitsland is zodoende een van de grootste donateurs – of de belastingbetalers dat nu willen of niet.

De staats- en regeringschefs bij de topontmoeting kwamen tot de conclusie dat het jaar 2021 een “keerpunt voor het multilateralisme” zou moeten worden. Merkel spreekt zich er duidelijk voor uit om organisaties zoals de Wereldbank, de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), de WTO (Wereldhandelsorganisatie) en het IMF (Internationaal Monetair Fonds) verder te versterken. Dienovereenkomstig begroet ze de regeringswisseling in de Verenigde Staten.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Merkel: Pandemie is pas voorbij als de hele wereld gevaccineerd is

  • paulzwueste zegt:

   Ach, ruim voor die tijd zal ze al naakt en totaal verlebberd in ’n roestige kooi worden rondgedragen op de markten van voornaamste grote steden in Duitsland… !

   Like

 1. Jean zegt:

  Er is maar één redding voor Nederland, België, Duitsland enz. in één woord Europa en die redding heeft een naam: RECHTS want links loopt regelrecht de afgrond in, die linkse ratten horen voor een volkstribunaal gesleept te worden.

  Geliked door 2 people

 2. Bob Fleumer zegt:

  Mevrouw Merkel is een gevaar geworden voor Europa en de wereld, het arme mensje is de vaste grond onder haar voeten kwijt geraakt.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ouwe dwaze DDR Trol, rot toch is eindelijk op !!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Ze vergeten steeds het woordje ‘Tijdelijk’ er tussen te plaatsen, ‘Pandemie is pas tijdelijk voorbij als de hele wereld gevaccineerd is,’ en u blijft gevaccineerd worden totdat de politiek het niet meer noodzakelijk of zelfs wenselijk acht…………we zijn politieke speldenkussens, de junkies van Merkel.
  Het prikje is geen medicijn maar een gereedschap van het globalisme.

  Geliked door 1 persoon

 5. Niek zegt:

  Beetje eng vind ik persoonlijk en ook ziek gestoord om zo te redeneren.
  Er is niets aan de hand, als het nu de builenpest zou zijn zou ik een groot
  voorstander zijn maar om iets aan te grijpen voor iets dat 99% van de mensen
  niets tot weinig doet…..

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw mensen al jaren voor de N.W.O. en dat de satanische globalistische 90% van de wereldbevolking wil uitmoorden.Hier zegt stasi/nazi zwijn dat de nep pandemie voorbij is als 90% van de wereldbevolking is uitgemoord.

  Like

 7. Ravian zegt:

  “Merkel: Pandemie is pas voorbij als de hele wereld gevaccineerd is”
  Of als we de salonsocialistische globalisten opgeruimd hebben.
  Ik ga voor optie 2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s