VIDEO: Geert Wilders bij WNL op Zondag (21-02-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Geert Wilders bij WNL op Zondag (21-02-2021)

 1. Bas zegt:

  Like

  • Jan zegt:

   Ik vind Nieman een onuitstaanbare, arrogante kwal die graag zijn stupide mening anderen opdringt en non stop begint te kwaken als de ander een antwoord wil geven op zijn vraag.
   Een interview gezien van hem met Jinek en tegen haar deed hij even gestoord en dan te bedenken dat ik haar al niet kan uitstaan.

   Like

   • karton zegt:

    @ Jan op 22-2-2021 om 09.54 u.
    Deze figuur, die Niemand, dóét niet alleen gestoord , hij is volkomen gestoord.
    Ik vind hem , als ik hem al eens een keer zie , een wat sneue figuur.

    Like

 2. Harry zegt:

  Als WNL een rechtse omroep voor moet stellen , is het zeer verontrustend hoe links de rest wel is .

  Zag deze week Thierry Baudet nog in een ANDER IRRITANT interview , die liet zich niet treiteren maar stapte acuut op ! Groot gelijk .

  Het lijkt me duidelijk dat WNL helemaal op de VVD toer is .

  Diep respect voor Wilders trouwens , die nu al zóveel jaren tegen de stroom op moet roeien !
  Mijn steun krijgt ie geheid weer .
  En aan jullie zal het ook niet liggen , maar zóveel anderen …………

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: VIDEO: Geert Wilders bij WNL op Zondag (21-02-2021) | eunmask

 4. Rien zegt:

  Sterk weerwoord weer van dhr Wilders en duidelijk die verdwaasde vervelende nieman de baas, hulde.
  Waarom praat npo-gespuis altijd door anderen, die antwoord proberen te geven, heen?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Rien op 21-2-2021 om 14.19 u.
   Ja, waarom schreeuwt dat npo-gespuis altijd door andersdenkenden heen ?! Goeie vraag ! Ik denk , omdat zij zélf wel weten dat hun vraag héél stom is en dat er een duidelijk antwoord zal komen en dát antwoord staat hun nooit aan.
   Zoals links gajes ook altijd vóóraan staat met het plegen van geweld ; ik zag een filmpje betr. wijlen de heer Fortuyn , die enkele onfrisse “taarten” in z’n gezicht kreeg gesmeten door een paar van die onfrisse “vrouwen” van linkse origine , later werd dhr. Fortuyn vermoord door een linkse volks- en landverrader. Het linkse bolwerk van negers , het BLM, pleegt plunderingen , vernielingen , brandstichtingen enz.
   Het geweld lijkt een “privilege” te zijn voor het linkse gepeupel en zij denken het alleenrecht te bezitten op het aardse bestaan.
   Óóit zal hier een einde aan worden gemaakt en ik zal daar graag aan mee werken !!

   Like

 5. julia zegt:

  Als Wilders zo de vrijheid hoog in het vaandel heeft staan hoe kan hij dan stellen een leger tegen eigen bevolking in te zetten, hoe kan hij er voor zijn om maar 1 gast thuis te mogen ontvangen dat is ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en een hele zware inbreuk op de privacy die nu gelukkig nog niet te handhaven is. Kortom vrijheid betekent voor mij vrijheid zoals wij dat al 75 jaar hebben gekend en geen enkele inbreuk hierop.

  Like

  • Lot zegt:

   Als er ziekte rondwaart of iemand is ziek, dan is wel gebleken dat in quarantaine gaan helpt, zodat je geen anderen kunt besmetten. Helaas werd dat door nederlanders niet gedaan en namen ze de griep op de koop toe. Nu veel mensen thuis zitten, of door een uitkering, of door ouderdom, dan zijn ze vaak ook minder ziek. Ik weet niet hoeveel voorbeelden jij hiervan kent. Maar ik heb het zeker onder den lijfe ondervonden en ook van anderen gezien. En kan dan ook stellig zeggen dan quarantaine helpt. Tenzij ouderen nog veel overal komen, dan krijgen zij ook weer griep. En dit komt dus, zoals ik schrijf, omdat andere zieke mensen die wat onder de leden hebben, weigeren om als zij de gewone griep hebben dit lekker thuis uit te zieken en maar gewoon overal en naar het werk toe te gaan terwijl zij ziek zijn. En dit geldt ook voor verkoudheid of keelpijn. Ook zal stress een negatieve invloed hebben op het eerder krijgen van ziekte.

   Like

   • Helena zegt:

    Virussen zijn er altijd al geweest, en deze virussen muteren. De griep is op mysterieuze wijze verdwenen en je kunt tegenwoordig alleen nog maar ziek worden door corona. Je mag geen snotneusje, kuchje meer hebben en ook niet meer moe zijn of een keer plotseling hoofdpijn krijgen of je moet meteen getest worden door een onbetrouwbaar test instrument, zelfs kleine kinderen(!) en in quarantaine. In het oude ‘normaal’ ging je met een verkoudheidje gewoon naar je werk, dat ging wel weer over, en was je erg beroerd en koortsig dan bleef je thuis. Aan de griep stierven ook kwetsbare mensen toen, dat hoort bij het leven er gaan nu eenmaal mensen dood hoe verdrietig ook. Juist het opgesloten zitten en elkaar niet meer kunnen zien en knuffelen en – wanneer je een essentieel beroep hebt – de hele dag een deugmasker dragen is pas slecht voor de gezondheid en ja dat zorgt voor stress. Tja het is een jaar geleden dat deze draconische maatregelen zijn ingevoerd en de gewenning is blijkbaar al aardig ingezet. Allemaal braaf wachten op de spuit in de hoop op versoepelingen want anders hoor je er niet meer bij en word je buitengesloten. Nou die versoepelingen komen deze kant op hoor zoals te verwachten, net voor de verkiezingen! En als die grijnzende leugenaar op het pluche blijft zitten draait ie weer, zoals we van hem gewend zijn, en gooit de boel weer op slot! ‘Het vertoeven in de buitenlucht’ kan u dan op ieder gewenst moment worden ontnomen terwijl juist frisse lucht, zonlicht, vitamine D en zink voor een goed immuunsysteem zorgen, pest de overheid de mensen ziek en wordt ons een geneesmiddel onthouden dat de mensen binnen een paar dagen van de klachten af helpt. Ik hoop – maar dat zal wel tegen beter weten in zijn maar toch – dat de ANGST die mensen in bedwang houdt gaat plaatsmaken voor MOED. Moedige mensen die van hun dierbaren houden en niet mee willen werken aan een experiment (en daar zeker hun kinderen niet voor opofferen) dat ons door de overheid wordt opgelegd, en waarvan niet bekend is wat de gevolgen daarvan zullen zijn op langere termijn.

    Like

 6. Frits ter Weele zegt:

  Rick Nieman versus geert Wilders 0 – 1

  Like

 7. Ronald B zegt:

  Ik snap niet dat WNL de met-alle-winden-meewaaiende en graag-in-de-belangstelling-willen-staan Nieman(d) heeft aangenomen…sinds ‘hij’ er zit, kijk ik niet meer…wat een flapdrol!!!

  Like

  • Jan zegt:

   ’s Ochtends is er Goede morgen Nederland van WNL en de ene onbenul na de andere schuift aan tafel en kwekt en kwaakt aan een stuk door over corona en doen alsof zij allen virologen zijn. Na 2x zien hoef je geen eten meer.

   Like

   • Lot zegt:

    Beste Jan. Je weet dat ‘virus’ is bedacht door een nederlander, een niet bestaand iets, waarvan hij dacht dat het er was maar het niet kon aantonen! En het daarom maar virus noemde. Nu is daar zelfs een wetenschappelijke studie op gemaakt genaamd virologie, over een niet bestaande ziekte.
    Martinus Beijerink.
    Overigens zoals gebruikelijk heeft wikipedia hun pagina aangepast. Aanvankelijk stond er dat hij het niet kon vinden en het niet bestaande virus/latijns voor gif noemde.

    Like

 8. Eppo zegt:

  Geweldige standpunten die Dhr Wilders natuurlijk goed voor het voetlicht bracht .
  Geen Moslim er meer bij in Nederstan en zekers geen Dubbel Paspoorters in openbare Bestuurs functies .

  Like

 9. Lot zegt:

  Hoe Wilders behandelt wordt, ZO worden wij allemaal behandeld en tegenaan gesproken door donkere mensen uit india, islamieten en de linkse mensen, die tot datzelfde slavische/communistische volk behoort. Een enorme behoefte om anderen in het gareel te houden.
  Zij willen ons onder hen hebben. Terwijl zij alles van de frije volkeren gekregen hebben, wat zij eten, wat zij kleden, weven, maken en hun vrijheid. Deze volkeren horen hier helemaal niet thuis. En dat is inclusief Nieman van slavische afkomst. Graag willen mishandelen, zij zwellen van trots als zij kunnen martelen en boven een ander kunnen staan. Ik wens hun veel plezier in het alleen maar donkerder wordende randstand, die nooit meer blanker zal worden. En wij wonen in Belarus met alleen europees en christen volk. Ga je mee?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s