“Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle”

(Door: “9ForNews”)

In minder dan een jaar tijd zijn we van een vrije democratie naar een gesloten, onvrije en niet-democratische maatschappij gegaan. Dat zei huisarts Jan Vingerhoets pas geleden bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Hij maakt zich zorgen over de maatregelen, die steeds verder worden uitgebreid, en het vaccin.

“Het gaat niet meer alleen over het vaccin, het is veel groter,” aldus Vingerhoets. “Het gaat de hele maatschappij aan. Het gaat de toekomst van onze kinderen aan.” De huisarts heeft besloten zijn nek uit te steken: “Als ik straks mijn kinderen nog wil kunnen aankijken, moet ik kunnen zeggen: ja, ik heb gedaan wat ik kon om mensen wakker te schudden en te laten zien wat hier gebeurt.”

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle”

 1. Jan zegt:

  Grapperhaus bevestigt dat, in tegenstelling tot de avondklok, de wet “vertoeven in de buitenlucht’ kan worden ingezet om de bewegingsvrijheid overdag te beperken. #spoedwet pic.twitter.com/2MP9bzahXL

  — Centenboer (@centenboer) February 19, 2021

  https://www.ninefornews.nl/grapperhaus-bevestigt-avondklok-wet-kan-ook-worden-ingezet-om-nederlanders-overdag-op-te-sluiten/

  Jan Vingerhoets – Huisarts

  LinkedIn snoert kritische huisarts de mond: ‘Blijkbaar mag je niet vertellen hoe de zaken zijn gegaan’
  https://www.ninefornews.nl/linkedin-snoert-kritische-huisarts-de-mond-blijkbaar-mag-je-niet-vertellen-hoe-de-zaken-zijn-gegaan/

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  “Ik deel enige voorzichtigheid met dit [vaccin] omdat we de bijwerkingen op de lange termijn van het fundamenteel wijzigen van het DNA en RNA van mensen niet kennen”

  ik vraag me af of
  @Facebook
  zal deze video van Mark Zuckerberg zal verwijderen?

  Like

 3. Julia zegt:

  Als de massa dit nu nog niet door heeft dan verdien je toch echt een nobelprijs voor de grootste domoor en lafaard. Wie gelooft nog in het virus het verplicht dragen van die smerige niet werkende smetlappen heeft allang bewezen dat het puur om gedragsverandering gaat. De besmettingen zijn hierdoor alleen maar meer toegenomen. Dan de willekeurige lockdowns die nergens meer op slaan maar alleen de kleine ondernemers totaal naar het faillissement helpen en over het banenverlies nog maar niet te spreken. Ouderen in gevangenschap en eventueel met dwang vaccineren een grote misdaad tegen de menselijkheid. Kinderen thuis houden waardoor de leerachterstanden meer en meer oplopen. Vakanties verboden of onder verplichte voorwaarden. Kortom bewust de algehele economie en het maatschappelijk leven naar de afgrond helpen. Sociale kontakten geminimaliseerd. Alleen vraag ik mij af waarom in de omliggende EU landen de winkels wel gewoon open zijn terwijl we over hetzelfde virus praten. Kortom Rutte en De Jonge moeten morgen nog uit hun zetel worden getrapt. De grootste gewetenloze slopers die onder zware druk van de Bilderberg en de rest van dat elitaire tuig het leven van miljoenen mensen zonder meer tot een hel maken. Geen goed woord meer voor over en geen enkel respect meer voor dit onmenselijke tuig. Dan ook nog het optreden van de helden bij de politie als je beelden bekijkt hoe zij onschuldige burgers beet pakken die bij een vreedzame demonstratie aanwezig zijn is ronduit een schande. Dus hieruit blijkt dat de helden van de politie zich tegen de bevolking heeft gekeerd om zo met eigen burgers om te gaan. Wat dat betreft verdienen ze voor mij er dan ook geen enkele cent verhoging bij met hun Gestapo gedrag. Wij samen tja alleen wij samen kunnen hier een eind aan gaan maken. Welk weldenkend mens tolereert deze tirannie nog een dag langer.

  Geliked door 2 people

 4. Johan zegt:

  Hier vindt U het volledige verslag van de buitenparlementaire onderzoekscommssie :

  Klik om toegang te krijgen tot Jan%20Vingerhoets.pdf

  Like

 5. Bas zegt:

  @amuse
  COVID-19 SHOWDOWN: Each day since President Biden has been in office 3,200 people have died from Covid-19. While President Trump was in office fewer than 270 people died from the virus each day. Empirically, Trump is a far better president than Biden.

  COVID-19 SHOWDOWN: Elke dag sinds president Biden in functie is, zijn er 3.200 mensen overleden aan Covid-19. Terwijl toen president Trump in functie was, stierven elke dag minder dan 270 mensen aan het virus. Empirisch gezien is Trump een veel betere president dan Biden.

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De corona hoax is een smerige staats/machtsgreep,de burgers hun mensenrechten en vrijheden afpakken,de economie slopen.En een genocide met de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  Stapje voor stapje wordt de biorobot
  naar de totale robot geleid.

  Like

 9. Ravian zegt:

  “Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle”
  Exact.
  Net zoals “global warming” en “climate change” niet over het klimaat gaan.
  Net zoals “vluchtelingen” niets met het vluchten voor oorlog of politieke vervolging van doen hebben.
  Het zijn gewoon allemaal middelen met één en hetzelfde doel; het vernietigen van vrijheid, natie staten, westerse cultuur en economie, om het in het zadel helpen van de dictators van de beoogde wereldwijde socialistische heilstaat te faciliteren.
  En het domme volk staat in de rij voor het gifspuitje, omdat ze anders straks niet met de bus naar Torremolinos mogen, en als het gevaarlijk was dan was hen dat toch wel op het NOS hoernaal verteld, toch?
  Idioten, gaan straks allemaal de Darwin Award winnen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s