Feminisme in zijn meest walgelijke vorm: “Nee tegen het boerkaverbod”

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat het gevechtsfeministes nooit om de rechten van vrouwen ging en gaat, maar om een reorganisatie van de maatschappij, hebben ze in het verleden steeds opnieuw weer bewezen. Op dit moment spreken deze links-groene schepsels zich tegen het Zwitserse referendum over het boerkaverbod uit.

In islamitische dictaturen worden vrouwen die zich tegen de religieuze kledingvoorschriften uit archaïsche, vrouwenverachtende tijden verzetten, opgesloten en gefolterd, krijgen ter afschrikking ook graag een keer zweepslagen in het openbaar of worden met stenen bekogeld tot ze dood zijn. Door het dragen van de mensenverachtende islamitische hoofddoek, de nikab, de hidjab, de chador of de boerka geeft de vrouw de onderwerping aan de man te kennen.

Feministes, of diegenen die zichzelf als zodanig beschouwen, bezitten desondanks de brutaliteit om zich tegen een boerkaverbod te keren en beargumenteren deze religieuze stront met het parool van vrijwilligheid. Aangekomen op de top van de gender-afstomping, heeft zich in Zwitserland Noemi Grütter als “copresidente seksuele gezondheid Zwitserland” en – let op: “mensenrechtenactiviste” aan het hoofd van het initiatief “Nee tegen het boerka initiatief” geplaatst. Op 7 maart gaan de Zwitsers in het referendum “Ja tegen het verhullingverbod”, ook wel “boerka-initiatief” genaamd, stemmen. Het initiatief eist dat in heel Zwitserland niemand zijn gezicht in het openbaar mag verhullen.

Op Twitter krijgen al die vrouwen die tot het dragen van de islamitische gevangenis gedwongen worden, en al diegenen die zich hier moedig tegen verzetten, de wind van voren van Grütter en haar bende feministes:

“Vrouwen worden met dit volksinitiatief geïnstrumentaliseerd om stereotypen over de islam te bevorderen, angsten aan te wakkeren en de grondrechten van minderheden aan te vallen. Een heel duidelijk nee tegen dit racistische, antifeministische paternalistische initiatief.”

Ahmad Mansour, Arabisch/Israëlisch-Duits psycholoog en schrijver, becommentarieert de feministische waanzin op Twitter:

“Nu is de boerka feministisch en kritiek daarop is racistisch/anti-islamitisch? De westelijke, linkse morele bril maakt blind. Deze absoluut gemaakt tolerantie tegenover de intoleranten betekent tegelijkertijd minder tolerantie tegenover diegenen, die onder de intolerantie lijden.”

Terwijl de een of andere gratis-moed-feministe zich om redenen die door derden bepaald worden tegen een boerkaverbod uitspreekt, vindt een andere commentator meer dan duidelijke woorden:

“Gewoon een keer je bek houden bij onderwerpen waarvan jullie geen verstand hebben. Het is niet serieus te nemen wanneer een blondje zich voor de boerka en tegelijkertijd voor grondrechten uitspreekt, alleen omdat ze driemaal per jaar bij de haar vertrouwde Arabier vegetarische falafel eet.”

Eric Gujer weet het in zijn actuele artikel voor de “Neue Zürcher Zeitung” (NZZ) zeker: “Het ´islamisme´ is geen abstract, maar een reëel gevaar. In zijn naam worden mensen vermoord en gekweld. Zijn symbool is de volledige versluiering, die daarom geen plaats heeft in een liberale samenleving.” Daarom komt hij tot de enige juiste en menswaardige conclusie: “Boerka en nikab zijn de symbolen van een totalitaire ideologie – daarom moeten ze verboden worden.”

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Feminisme in zijn meest walgelijke vorm: “Nee tegen het boerkaverbod”

 1. Jean zegt:

  De redding van onze beschaving kan/moet met een wet bekrachtigt worden nl. “ Totaal verbod van islam op ons grondgebied “.

  Geliked door 3 people

 2. Johan zegt:

  “Boerka en nikab zijn de symbolen van een totalitaire ideologie – daarom moeten ze verboden worden.”
  De hoofddoek is echter het voorportaal van boerka of nikab, dus ook die hoofddoek zou
  verboden moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Wat tegenwoordig voor feminisme doorgaat heeft niets meer met feminisme te maken.
  Moderne feministes zijn over het algemeen ook geen vrouwen maar pseudo mannen met een vagina, en ze haten echte vrouwen.
  En wat ze allemaal vooral zijn dat zijn activistische linkse extremisten.
  Gewoon de zoveelste ooit goed bedoelde maar inmiddels door socialisten overgenomen organisatie dus.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Schepsels, is daarom hier het enige goede woord voor deze losgeslagen achterlijke wijven. Heeft ook niets uitstaande met feminisme.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Voorportaal van Saudi Barbarije ?

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Die stomme rooie rotwijven geven vrouwen in ‘t algemeen een slechte naam. En moet je je ‘s voorstellen wat een stampij ze zouden maken als je met een nazivlaggetje zou lopen al was ‘t maar een heel kleintje laten we zeggen 4 x 2 centimeter op je revers. Ja neem een vrouw en socialisme, roer goed dooreen et voilá een gillende keukenmeid, naar origineel recept van Kat vuurwerkfabriek te Leiden.

  Like

 7. Peacepipe zegt:

  De burka heeft van oorsprong niets met de islam te maken. Met het dragen van een burka werd de kans verkleind om ontvoerd te worden om in een harem te worden opgesloten. Door het dragen van een burka kon de ontvoerder niet zien of het een oude of jonge vrouw was die de burka droeg. Oude vrouwen waren niets waard. Daardoor hadden de vrouwen de mogelijkheid om te worden ontvoerd verkleind. Later is door tirannieke mannen het dragen van een burka in de islam opgenomen.

  Like

  • karton zegt:

   @ Peacepipe op 22-2-2021 om 23.38 u.
   De reden voor het dragen van een burka heeft u uitgelegd.
   Maar waarom dragen de mannen van die lange witte jurken, en soms zelfs daar bovenop een witte puntmuts ? Is dat om hun grote – hun king-size – , of hun mini-pielemuisje te verbergen zodat de burka-dragende vrouwen niet zouden weten wat hen te wachten stond óf hing ???
   Ik ben benieuwd naar uw uitleg.

   Like

  • bobzelf zegt:

   Peacepipe zegt:
   22 februari 2021 om 23:38

   ik herrinner mij de opmerking van MIJN GELIEFDE VADER !!

   IK SCHAT ZO ROND 1965/66 !!

   OUD WIJF …NIKSWAARD
   OUD PAARD DFL 500.=

   MIJN VADER HAD GELIJK …..

   IS SERIEUSE VRAAG ,,, DIE BOERKA STAAT ME TOCH IETS VAN BIJ ??

   OM NIET ALS HOER HERKENT TE WORDEN ??

   OF BEN IK GEWOON ALTIJD AAN SEX AAN HET DENKEN ??KAN OOK NATUURLIJK

   MAAR IK VRAAG DIT EFFE SERIEUS !!

   MISCHIEN KAN KLAAS HET UITLEGGEN ?? DIE WEET NOGAL VEEL !!

   OF TROUWENS GODGLOENENDE GLOEIEDE DIE TIJL ??

   WAAR IS DIE PENIS AQUA ROSA ???

   MET MIJN LIJST VAN DE MOORDEN VAN OOM VLADIMIR

   EN DE GESTARTE OORLOGEN SINDS 1990 ???

   HIJ ISTOCH NIET AAN DE novichok ?? DENK IK

   TIJL UITPROBEREN ,,LIEFST .. AAN DEBINNEN KANT VAN JE ONDERBROEK

   STAAT IN DE GEBRUIKSAANWIJZING , .VOOR HET BESTE RESULTAAT

   OOM BOBBIE

   Like

 8. Astrid zegt:

  De islamitische vrouwen die continu burka’s moeten dragen, lijden allemaal aan bloedarmoede, dit vanwege een chronisch tekort aan zonlicht, dat absoluut nodig is voor de aanmaak van vitamine D. De huid is immers ons grootste orgaan.
  Er zijn nog wel meer typisch islamitische ziektes, die bij ons Westerlingen al lang niet meer voorkomen. In islamitische landen gaat men sowieso anders met hygiëne om en ook kan men in de meeste islamitische landen niet zomaar uit een kraan water drinken, zonder met de ‘wraak van Fatima’ [diarrhee] te maken te krijgen. Of wat dacht je ervan dat er in de islamitische landen vaak geen toiletpapier op het toilet te vinden is, maar een kan met water. En na het toiletbezoek lekker weer allemaal met de ongewassen vingers in de grote couscousschaal graaien…. Dus nooit kraanwater drinken in [o.a.] islamitische landen, ook niet in de hotels en restaurants.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Astrid op 23-2-2021 om 09.20 u.
   Dus géén kraanwater drinken aldaar ? Én zéker geen couscous uit één grote schaal !!!!
   Wat ik wel eens dacht : onder zo’n burka moet toch wel een helse , naar rottend vlees ruikende lucht hangen ! Maar dát blijkt niet zo te zijn, hoorde ik onlangs.
   Om dat soort “luchtjes” te voorkomen staan burka-dragende mevrouwen zéér regelmatig, als zij worden uitgelaten door hun jurkjes-dragende echtgenoten, met hun burka boven een luchtrooster zodat de lucht wordt ververst onder de burka; sommigen weten niet beter en gaan boven een afvoerputje in de stoeprand staan, maar dát helpt niet tegen een bedorven geur.
   “’s Lands wijs, ’s lands eer” !!!

   Like

  • Ravian zegt:

   Met toiletten moet je er ook oppassen, als je geen schurft op wilt lopen.
   Ik heb al eens eerder betoogd dat “apartheid” niets met racisme te maken had maar alles met de verschillen tussen twee verschillende maar in dezelfde omgeving levende populaties.
   En die verschillen hebben dan betrekking op hygiëne normen en in de populatie(s) voorkomende ziekten en de bijbehorende weerstand daartegen.
   Het veel beschimpte “apartheid” is gewoon een vorm van groepsquarantaine om gezondheidsrisico’s te beperken.
   En wat dat kraanwater betreft nog even iets wat veel toeristen over het hoofd zien.
   Als je in verweggistan ijsblokjes in je cola laat mikken ben je ook kraanwater aan het drinken…

   Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  Ravian zegt:
  22 februari 2021 om 18:49

  HE VRIEND , ,………..

  FEMINISTEN ?????
  ZIT IK DAN GOE ALS IK ME HERRINNER ??

  BAARD EN SNOR HAREN
  OVERGEWICHT
  KOP MET PUISTEN
  TUINBROEK
  EN WERKSCHOENEN

  EN TE VIES OM AAN TE PAKKEN

  OOK DIKWIJLS ZWARE SHAG ROKEN

  NEE, DIE MOCHTEN NIET OP “” DE LEEST “”” BIJ OME BOB

  DIE MOCHTEN ECHT ZELLUF NAAR HUIS LOPEN

  DIE WERDEN NIET “” GENOMEN “” OP DE ACHTERBANK

  KAN IK DOOR VOOR DE KOELKAST ?? DACHT HET WEL TOCH ??

  OOM SNOLLIO

  p.s. of ben ik iets “”aantrekkelij “” bij die man wijven vergeten ??

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Yep, je kunt door voor de koelkast… 😉
   Je bent overigens wel het verplichte PvdA lidmaatschap vergeten.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    JA HALLO , , IK KWAM NOOIT DICHTER DAN 5 METER

    JA IK DACHT ZELFS DAT EEN ZUS VAN JAN LUL HIER

    ER OOK ZO DENDEREND BIJ LIEP, …… DUS JA, PV.D. A !!

    “”WHAT ELSE “” ?????????????

    EN ER WAS NIETS EENS KANS OP CORONA WHAHAHAHA

    EFFE EEN SLIMME VRAAG , MAAR ?? KARTON OF JIJ

    VROEG 1 DAGIE GELEDEN, OF DIE GRIEKSE MUPPET SHOW

    MET DIE KLOMPSCHOENEN ER OOK ZO STOM UITZAGEN ??

    VOOR DAT PARLEMENT OP SYNTAGMA

    DUS HEB IK EFFE 2 FILLEMPIES NEERGEPLEURD

    MAAR KIJKT ERDAN OOK NOG IEMAND

    JA KLAAS HERSENSPOELING VROEG DAT !!!

    LATER ……………………………… , TEIL AL BOVEN WATER ??

    OME BOBZELLUF

    Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 24-2-2021 om 14.56 u. Beste , brave ome Bob. Ik heb uw filmpjes gezien , ook die waarin u juichend over de eindstreep strompelt na een afmattende marathon. Sorry dat ik u niet eerder ff hierover berichtte. Mijn hartelijke dank !!!

    Like

   • bobzelf zegt:

    karton zegt:
    24 februari 2021 om 20:39

    NEE IK HOEF GEEN DANK ,, IK DOE DAT MET PLEZIER
    HEEL VEEL PLEZIER
    MAAR IK HEB ER EEN HEKEL AAN , OM DINGEN VOOR LUL TE DOEN

    DAT LAAT IK HIER AAN JAN OVER . WHAHAHA GENIAAL BOBBIE

    SNAPPU , JA JIJ WEL WHAHAHAHAHAHA

    IK HEB NOG WAT…… DAT IS AL LANGER GELEDEN , TOEN SCHRIJF JIJ
    OF RAVIAN
    EEN GAAF STUK OVER DE MH-17 EN DE DONBASS EN OVER
    DE SUKHOI SU 24 /25

    EN ???

    ER WERD TOEN IN DIE TIJD EEN HELE DISCUSSIE OPGEZET, OVER DE VLIEGHOOGTE, EN DAT DEZE VLIEGTUIGEN NIET GESCHIKT WAREN OM EEN VLIEGTUIG NEER TE HALEN
    MAAR >??
    DUS ER WAREN OM TANKS UIT TE SCHAKELEN ..

    NOU KAN / KON IK DAT GELUL DUS IN 2014 AL ONTZENUWEN

    EN WAT BLEEK IN KIEV VONDEN ZE DAT SUHOI SU 25 VERHAAL WEL GEINIG, WANT DAT HAALDE HET HELE KOGELGATEN VERHAALWEL NAAR BENEDEN SNAPPIE ?

    JA JIJ WEL DUS ..

    ALS IK TEGEN BABOUSKA ZEG , STRAALJAGER ZEGT ZIJ ….. SUKHOI SU25
    30 JAAR KGB HE !!!!!!!!!
    DUS IK ZAG EN HOORDE DAT DIE MENSEN DAT ALTIJD RIEPEN IEDEREEN DAAR
    SNAPPIE

    TOTDAT IK VERSLAGGEVERS ZAG IN DE DONBASS , DIE DE PLAATSELIJKE GETUIGEN BEZOCHTEN MET
    WAT EN WAAR ZE WAT GEZIEN HADDEN ???

    EN DIE HADDEN SILHOUET FOTO’S VAN DIVERSE VLIEGTUIGEN MEEGENOMEN

    SLIM HE ?? DENK HET WEL

    DUS WAT KWAM ERUIT ?
    WAT HEEFT U GEZIEN ?
    EN WAAR HEEFT U ZE GEZIEN,?
    ENWAAR KWAMEN ZE VANDAAN ??
    EN HOE HOOG ZAG U ZE VOOR BIJ KOMEN ??
    , EN IN WELKE RICHTING ..ZE WARENN VERDWENEN ???

    EN WAT DENK JE, ??
    ALLEMAAL WEZEN DE AAN ??
    DE MIG 27 /29

    UKRAINE HEEFT ER / HAD ER EEN DIKKE 150 WHAHAHAHA
    ALLEMAAL VAN DIE VRESELIJKE OOM VLADY GEKREGEN !!!!!

    EN NOU DIE HALEN DIE HOOGTE WEL HOOR,
    MET 2 VINGERWS IN DE NEUS ZELFS
    EN DIE HEBBEN OOK 30 MM BOORDKANONNEN

    HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!

    BENT U DAAR NOG, ??

    WE SAW 2 OR 3 FUSILAGES OF MACHINE GUN FIRE
    VERY STRONG MACHINE GUN FIRE !!!!!!!!!!

    Ukraine Upgrades MiG-29 Fleet
    – August 21, 2018, 6:25 AM
    Ukraine’s upgraded MiG-29MU1s have acquired a digital camouflage.

    Ukraine is in the process of refurbishing and upgrading its MiG-29 “Fulcrum” fleet to a 4+-generation multi-purpose aircraft in two phases, known as MiG-29MU1 and MiG-29MU2. In August 2018, two more MiG-29MU1 aircraft were delivered to the Ukrainian Air Force (UAF), which currently fields eight MiG-29MU1s based at the Vasilkiv AFB. The MiG-29MU2 is expected to roll out in 2019, with serial production of the MU2 modification planned to begin in 2020. The Lviv State Aircraft Repair Plant (LSARP) has already begun work on a third phase of modernization, the MiG-29MU3.

    As prime contractor LSARP was tasked with upgrading the MiG-29. Support is provided by Rockwell Collins based on a strategic cooperation agreement concluded last October in Kiev. LSARP coordinates the work of other Ukrainian contractors participating in the MiG-29MU1/MU2 program, such as Orizon-Navigatsiya (DPO-N), Novator, Fazotron-Ukraina, Arsenal, Laser Technic Design Bureau, Elektroprilad, AVIARM, Avia-Radio Service and SDO Tecon-Electron.

    The principal features of the first MiG-29MU1 upgrade are ta receiver integrated with the SN-3307 satellite navigation system to improve navigation and instrument landing, and a more powerful N019-19 radar capable of detecting targets over a longer distance. Ukrainian company Radionix also supplies an Omut electronic defense system that comprises a radar warning/reconnaissance sub-system, an updatable threat database with prioritization, as well as an electronic countermeasures system with a high probability of suppressing enemy threats. Two versions of Omut have been devised: one installed internally and one in a self-contained pod.

    Based on the MiG-29MU1, the MiG-29MU2 adds several new systems, including an upgraded 20PM weapons-management system, further upgrade of the R-862 radio system, replacement of the A-323 RSBN navigation system, and the MSD-2000 databus.

    One of the main features of the MiG-29MU2 is its enhanced capability to strike ground targets. Earlier MiG-29s were capable only of hitting ground targets with unguided rockets and onboard cannon. Kh-29T electro-optical/TV-guided missiles (called the “Russian Maverick” due to many similar features) and EO/TV guided KAB-500KR bombs are being integrated onto the MU2 version.

    The upgrade of MiG-29s is proceeding in parallel with the refurbishment of other types. Colonel-General Serhiy Drozdov, commander-in-chief of the Ukrainian Air Force, announced on August 5 that the UAF will receive around 30 refurbished and modernized fixed-wing aircraft (MiG-29, Su-25, and Su-27) this year from the companies of UkrOboronProm (UOP), an association comprising the country’s defense industry.

    As another highlight of the Ukrainian military aircraft upgrade program, the Odessa Aircraft Repair Plant, together with other Ukrainian companies, is conducting a modernization of the Su-24MR “Fencer-E” tactical reconnaissance aircraft. Drozdov added that some land-based support equipment, such as the P-18 radar, will be fielded with modifications, as well as the 79K6 Pelikan digitalized 3D land-based mobile radar station that undertook its first field trials in 2016. A Pelikan system (a product of NVK Iskra) was handed over to the UAF in June 2018 in the presence of President Petro Poroshenko.

    ZO … IS JE PROBLLEEM IN DE FAMILIE OOK OPGELOST …….
    MIJN GOD, WAT OOK KLOPT IS DAT …

    HET EERSTE DAT SNEUVELT IN DE OORLOG

    IS DE WAARHEID

    WAARVAN AKTE, LEUGENS VANAF 20 MINUTEN

    NA DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE ..OP 298 ONSCHULDIGEN

    VRESELIJK , VRESELIJK ..

    HUGGIE NEVER GIVE UP FRIENDS IS FOR LOSERS ALS KLAAS HIER

    OME SNIPER BOB

    Like

   • Ravian zegt:

    De Oekraïense luchtmacht beschikt(e) over jachtvliegtuigen van het type Mig-29 en Sukhoi Su-27, beide zijn uitgerust met een 30mm machinekanon.
    De Sukhoi Su-24 en de Mig-27 zijn ook grondaanvalstoestellen, maar in tegenstelling tot de Sukhoi Su-25 zijn deze toestellen aerodynamisch bezien wel gemakkelijk in staat om een verkeersvliegtuig te onderscheppen.
    Daarbij missen ze dan wel weer de juiste elektronische hulpmiddelen (radar etc.) om dat voor elkaar te krijgen.
    En de Oekraïense Mig-27’s waren volgens mij ook al lang gepensioneerd ten tijde van MH-17 (rond 2000 verkocht aan India of zoiets).
    Als een jachtvliegtuig MH-17 heeft neergehaald dan zal dit dus een Mig-29 of een Sukhoi Su-27 geweest zijn.

    En dit zijn overigens twee toestellen die voor de leek niet gemakkelijk uit elkaar te houden zijn:

    De Mig-29 is de kleinste van de twee.

    Like

 10. Bob zegt:

  Kleding en gedrag dat ons terug wil
  brengen naar de 7e eeuw van onze
  jaartelling is feminitische vooruit gang.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s