Aan de Rabobank

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Rabobank,

Ooit zou de wal het schip keren. Dat is gisteren gebeurd. Toen Rabobank-econoom en Rabobank-Directievoorzitter Barbara Baarsma zich schielijk terugtrok uit Herstel-NL, de actiegroep van artsen, wetenschappers en economen die Nederland wel even uit de lockdown zou gaan leiden.

Het kon niet anders of dat Baudetiaans narcisme van Rabobank-econoom en Rabobank-Directievoorzitter Barbara Baarsma zou een keer tot beschadiging van de Rabobank leiden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Aan de Rabobank

 1. LUCIA zegt:

  Nooit geweten dat de RABO-Bank een soort Paard van Troje is voor politieke narcistische D66’ers maar moet eerlijk bekennen dat als ik dit wijf haar kop zie, ik meteen zapp.
  Ik gebruik de tv als slaappil als ik inslaap problemen heb en die griet heeft zulke enge ogen, kan zo in een griezelfilm en dat is niet bevorderlijk voor je nachtrust.
  Heb ooit eens gelezen dat ze acteurs bij griezelfilms, allerlei zaken in de ogen druppelen, om te maken dat hun ogen er eng uit komen te zien, kunnen ze bij haar overslaan….
  Overigens we hebben een hele generatie narcisten voortgebracht, ook los van de politiek!!!

  Like

 2. saddy zegt:

  Dat van D66 wist ik niet. Maar ik kan nu wel goed plaatsen dat Rabo-bobo’s zelf publiceren dat ze trots zijn op het feit dat ze knielen voor negers en trots met blm-randfiguren marcheren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s