Comment van een Vlaamse lezer . . .

Sedert 2011 ben ik werkzaam voor De Lijn, openbare vervoersmaatschappij in België, Vlaanderen.

Sinds de zogenaamde uitbraak in maart 2020 ben ik steeds aan het werk gebleven, in het begin zonder enige bescherming, daarna met simpele lintjes en kettingen in de bus en de laatste uitvinding is de zogenaamde plastic folie die vastgeplakt is met tape, dat overal loskomt en scheurt en daarbovenop onderaan open is.

Als dit zo besmettelijk is, had ik al lang ziek moeten zijn. Wij krijgen immers honderden mensen te zien en mee op onze bus. Ik ga kapot aan het missen van menselijk contact en geloof al sinds het begin geen reet van deze HOAX.

Door:
K.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Comment van een Vlaamse lezer . . .

 1. Peter zegt:

  En ja hoor ,vlak voor het vrijgeven van bepaalde dingen ,gaan de cijfers weer omhoog,als al die maatregelen nou geen ene flikker uitmaken ,gooi alles weer open en laat Rutte de tyfus genieten

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Zelfde zag ik o.a. in Eindhoven waar men eerst achter in de bus moest instappen, gedeelte van de chauffeur was ruim een meter afgeschermd, nu mag men voorin instappen en de chauffeur zit in een open hokje.
  De coronacrisis zit tussen de oren

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Men zou de volgestouwde treinen hier eens moeten zien, zeker na de versobering vd dienstregeling en óók nog het invoeren vd avondklok…..hoezo corona?

  Like

 4. Bastiaan 2000 zegt:

  Ik werk in een winkel, horecagroothandel. De stormloop/plunderingen in de eerste lockdown heeft niemand ziek gemaakt. De rest van het jaar ook niemand.
  Ook kennen we niemand die ziek is geweest, zeker niet ernstig

  In mijn werk in de verpleging hadden we af en toe griepgolven ( bezuinigingen deden mij date werk verliezen) op de groep ( psychiatrie/somatiek en ziekenzaal en hospice). Dat kon heftig zijn, zuurstof toedienen en soms stierven ze. Vaak gingen er daarna nog twee. Dit waren ouderen die lichamelijk niet goed meer waren
  Het zelfde zie je nu bij COVID, en hier zijn extreme maatregelen bij genomen. Waarom? Niet om COVID lijkt mij, of ze moeten absoluut dom zijn en dat zijn ze niet. Dus een plan.

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Zo zie je maar dat niets gaat boven gezond boeren verstand. Dat is niet alleen voor Covid 19 dat is ook voor klimaat flauwekul, multi culti quatsch en geneuzel over Europa terwijl ze EU bedoelen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s