EU dreigt vijf lidstaten

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Commissie had donderdag jongstleden, te midden van een economische en gezondheidscatastrofe en in een tijd waarin het oude continent al jarenlang door een unieke migratiegolf wordt geteisterd, niets beters te doen dan brieven aan België, Bulgarije, Finland, Polen en Zweden te sturen, waarin ze deze ertoe oproepen een “EU-kaderbesluit” van 2008, dat “manifestaties van racisme en buitenlandervijandigheid” bestraft, zo snel mogelijk volledig in hun wetgeving in te voeren.

Er dient aan herinnerd te worden dat deze tekst, die door de Raad van Europa op 28 november 2008 onder Titel IV van het EU-verdrag werd aangenomen, van elke lidstaat verlangt om “de noodzakelijke maatregelen te nemen” om te garanderen dat “de openlijke ophitsing tot haat of geweld tegen een groep personen of een lid van zo´n groep met een maximumstraf van minstens een tot drie jaar gevangenisstraf bestraft wordt”. Niet alleen “de openlijke ophitsing tot haat of geweld tegen een groep personen of een lid van zo´n groep”, gedefinieerd door de verwijzing naar ras, huidskleur, religie, afstamming, nationale of etnische herkomst, maar ook “de openlijke verering, ontkenning of het grove bagatelliseren van de misdaden van volkerenmoord, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden.”

Hij verlangt van de lidstaten ook dat ze garanderen dat in het gaval van een delict “racistische of buitenlandervijandige motivering als verzwarende omstandigheid beschouwd wordt” en roept hen op om “uiterlijk tot 28 november 2010” aan deze bepalingen te voldoen. Kortom, men zal hebben begrepen dat dit “kaderbesluit” onder de dekmantel van de “bestrijding van racisme” er in werkelijkheid op gericht is om al diegenen in Europa tot zwijgen te brengen die het wagen om de invasie van ons continent en zijn islamisering aan de kaak te stellen, die in heel dun versluierde medeplichtigheid met de autoriteiten in Brussel plaatsvindt.

Ultimatum van twee maanden

In de brief aan de vijf desbetreffende landen was de Europese Commissie eerst van mening dat de Belgische en Bulgaarse rechtsvoorschriften het niet zouden toelaten “voor een delict rekening te houden met racistische en buitenlandervijandige motieven als verzwarende omstandigheden.” Ze was ook van mening dat Bulgarije, Finland, Zweden en Polen in verschillende mate de “criminalisering van de verheerlijking, ontkenning of het grove bagatelliseren van internationale misdaden en van de Holocaust” niet correct hadden ingevoerd, en ze bekritiseerde vooral Finland, omdat het niet had gegarandeerd dat delicten in verband met racisme ook zonder toedoen van het slachtoffer onderzocht en vervolgd kunnen worden. Ook Polen kreeg een berisping, omdat het “de voorschriften over de ophitsing tot racistisch en buitenlandervijandig geweld niet correct heeft ingevoerd”…

Tenslotte heeft de Europese Commissie hen een “ultimatum” van twee maanden gesteld om de door haar opgevoerde punten toe te lichten en te beantwoorden. Anders behoudt ze zich het recht voor om hen een “met redenen voorzien standpunt” in het kader van een procedure te doen toekomen, dat tot een aanklacht voor het Europees Gerechtshof zou kunnen leiden.

(Bron: Présent)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op EU dreigt vijf lidstaten

 1. karton zegt:

  De EUSSR is een volwaardig opvolger van de USSR, vandaar de steeds toenemende afkeer van dit EUSSR-gezelschap door voormalige USSR-satellietstaten.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Tja zeg zielûghe buitenlanders U weet nu toch wel dat alleen antiblank ratzisme is toegestaan. Wèg met de blanke Europeaan, wèg met de westerse beschaving. Vernikkering is het doel. Alleen een verwoest blankenvrij Europa heeft toekomst. Ja dezelfde toekomst als Afrika, is ‘t niet prachtig gleichschaltung in vernikkerde ellende, wat zal de wereld zonder blanken en zonder beschaving mooi zijn.

  Geliked door 3 people

 3. bobzelf zegt:

  HOERAAAAAA , LEKKER DREIGEN ERBIJ MOOI ZO

  ALS JE AAN DE STEUNPUNTEN VAN DE EU WILT ZAGEN /?

  DAN GAAT HET ZO HARTSTIKKE GOED

  WHAHAHAHAHAA , HEERLIJK, TYFTSTRAALT MAAR IN ELKAAR .

  MET ONZE CCCP 2.0 DE LUXE

  Geliked door 1 persoon

 4. Sobieski zegt:

  Wie krijgen er dit keer op hun kop?

  1 Zweden, dat de Deense Joden gered heeft in WO II, en sinds 1990 so-wie-so, ook zonder EU-waanzin, al het meest zelfdestructief-linkse land ter wereld is (Het begrip “Stockholm-syndroom” is een schoolvoorbeeld van synchroniciteit)
  2. Polen, dat zwaar geleden heeft onder de genocide van de nazis en een derde van haar bevolking verloor in WO II.
  3. Finland, dat in WO II zwaar geleden heeft onder de agressie van Stalin en in de periode toen Nazi Duitsland in opmars was Estnische Joden opnam.
  4. Bulgarije, dat eeuwenlang geleden heeft onder de Ottomanen en in WO II veel Roemeense Joden gered heeft.
  5. Belgie, dat ook zwaar geleden heeft onder beide Wereldoorlogen, en sinds WO II de vierde grootste Joodse gemeenschap in Europa heeft (na Rusland, Frankrijk en Hongarije)

  Alsof de Paus de aartsbisschopen van Polen Ierland, Portugal, Mexico en Chili zou berispen omdat ze een nieuw uitgegeven document dat de onbevlekte ontvangenis opnieuw bevestigt nog niet ondertekend zouden hebben.

  Zelfs de Paus gaat niet zo ver.

  De EU bureaucraten dus wel.

  Dat zegt genoeg over hun steriele en zielsdodende visie en werkwijze.

  Like

 5. Bob zegt:

  Het geven van geld aan terroristen
  is niet alleen aanzetten tot haat en
  geweld, maar het praktiseren van
  haat en geweld.
  Het is de meest grove daad van
  racisme,omdat terrorisme altijd tegen
  een andere groepering is gericht.
  De EU moet eerst stoppen met het
  doneren aan geweld en racisme.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Ik mis nog een land in het rijtje, Hongarije of is Orban overstag gegaan en heb ik dat net gemist, heb het een beetje druk gehad

  Like

 7. Julia zegt:

  Hoogste tijd dat deze vijf lidstaten kappen met de dictators van het mislukte bolwerk en miljarden verspillers de EU en eigen koers gaan varen.

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Ook dit toont opnieuw aan, hoever deze mensen van de werkelijkheid afstaan. Geen enkel besef van de buitenlandervijandigheid jegens de oorspronkelijke bevolking. Geen idee van de criminaliteit waarin vele van deze z.g. asielzoekers/vluchtelingen in terecht komen, omdat het beloofde land niet Europa is.

  Het heeft niets met racisme te maken! Het heeft te maken met compleet onaangepaste volksstammen binnen halen en dan verwachten dat, de net na tig oorlogen geteisterde Europese bevolking, deze gasten met hun meebrengende voor ons vreemde gewoonten en daarbij ook nog onveiligheid, verwelkomen?

  Het kan dan wel 70 jaar geleden zijn, maar ook in onze genen zitten oorlogen gebakken en dat kan ook zomaar eens vluchtgedrag gaan vertonen! Als slavernij van 150 jaar geleden immers nog de sporen nalaat…

  Zie verder mijn reactie bij: https://ejbron.wordpress.com/2021/02/23/video-spaanse-politie-vindt-migranten-in-vuilniswagen-en-giftige-as/#more-264282

  Anders blijf ik in herhalingen vallen, zover ik dat al niet jarenlang doe… Mijn zorgen worden ondertussen niet kleiner, alleen maar vele malen groter!

  De EU is opgezet om de productiestromen en onderlinge verstandhouding te verbeteren, nu gedraagt deze zich als een dictatoriaal regime en ik vrees dat dat niet goed kan blijven gaan. Al is het alleen maar omdat het klauwen met geld kost, op niets af!

  Like

 9. Henk zegt:

  dENMARKEN wil dit jaar NUL nep asiel opnemen omdat die 1200 die ze opgenomen hebben 75% loopt te roven en te stelen. hoelang zou die nog in de EU blijven >?

  Like

 10. Ravian zegt:

  Gezien de EU de beschreven regels, ten opzichte van de groep blanken ook wel bekend staande als de autochtone inwoners van Europa, al decennialang met voeten treed neem ik aan dat ze zichzelf nu allemaal tot drie jaar gevangenisstraf gaan veroordelen?
  Of heb ik dat verkeerd begrepen?

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  In werkelijkheid zullen al de opgenoemde landen de EU steeds meer gaan verafschuwen waardoor er talloze verzetsgroepen kunnen ontstaan! Zo was het tijdens WO II in Polen en Rusland zo erg met allerlei partizanen en guerrilla’s, waaronder het Litouwse leger, het Poolse Bevrijdingsleger, de sovjetpartizanen, die Oekraïense guerrilla’s, de Groene Partizanen enz., die elkaar net zo erg haatten en bevochten als dat ze tegen de Duitsers en de Russen deden!
  Feitelijk gezien leken al deze verschillende verzetsgroepen zich precies tegen elkaar te gedragen zoals de 6 grootste roofdieren van Afrika: leeuw, luipaard, cheetah, hyena, hyenahond en de nijlkrokodil, dat doen tegen elkaar en onder elkaar! Deze roofdieren zijn namelijk elkaars voedselconcurrenten en aartsvijanden die eigenlijk gewoon op al dat EU-tuig in Brussel moeten worden losgelaten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s