FOTOSHOPPER “Topteam” . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER “Topteam” . . .

 1. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Top-team ?? TOB – team zal er bedoeld worden !!!!

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen, hoezo verschil?
  https://dissident.one/2021/02/22/afro-amerikaan-schiet-live-op-instagram-twee-blanke-vrouwen-dood-geen-rellen-geen-media-aandacht/

  Afro-Amerikaan schiet live op Instagram twee blanke vrouwen dood – Geen rellen, geen media-aandacht

  Een zwarte man schoot eind januari twee blanke jonge vrouwen dood en streamde zichzelf live met hun dode lichamen op Instagram. In de media is het incident genegeerd en er hebben geen rellen of demonstraties plaatsgevonden tegen het geweld van zwarten tegen blanken.

  Raymond Michael Weber, beschuldigd van de moord op de 26-jarige Savannah Theberge en een tienermeisje, was eerder gearresteerd nadat zijn vriendin dodelijk in het gezicht was geschoten.

  Er waren geen rellen, schietpartijen of brandende gebouwen nadat twee jonge vrouwen waren vermoord door een man die zichzelf vervolgens met de lijken op Instagram uitzond.

  “Het was behoorlijk grafisch“, zei een buurman die de video zag en voegde eraan toe: “De film was grafisch en walgelijk. Ik werd misselijk“.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://t.co/JIDD4RJmGJ?amp=1

  Stel je de verontwaardiging van de reguliere media voor als dit een blanke was geweest die vijf zwarte mensen neerschoot en er één vermoordde. Er zouden landelijke BLM-rellen zijn op niveaus die erger zijn dan in de zomer van 2020. Maar aangezien zwarte criminaliteit de status-quo is, wordt het onder de mat geveegd

  Like

 6. Bas zegt:

  https://dissident.one/2021/02/23/secretaris-generaal-van-de-vn-zegt-dat-white-supremacy-een-van-de-grootste-wereldwijde-bedreigingen-is/

  Secretaris-generaal van de VN zegt dat “White Supremacy” een van de grootste wereldwijde bedreigingen is

  Het is gewoon verbijsterend dat de machtigste mensen ter wereld in staat zijn over “bedreigingen” te praten zonder ze te definiëren.

  Wat is “systemisch racisme”?

  Wat is “blanke suprematie”?

  Waar hebben we het hier eigenlijk over? Weet iemand dat?

  De manier waarop ze het beschrijven is duidelijk bedoeld om een vaag beeld te schetsen van iets dat niet echt bestaat.

  Vaag en onspecifiek, ongedefinieerd taalgebruik communiceert geen informatie, en het doel van taal, althans wanneer die door mannen wordt gebruikt, is om informatie over te brengen.

  En toch, terwijl de term ongedefinieerd blijft, beweert het hoofd van de VN nu dat de grootste wereldwijde bedreiging “blanke suprematie” is.

  Het klinkt alsof de jacht op Blanken wereldwijd geopend is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Onderwijsministers in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bekommeren zich over de ‘woke-cultuur’ op hun universiteiten en nemen maatregelen. Om wat voor denkbeelden gaat het en speelt dit probleem ook in Nederland? Vier vragen en antwoorden.

  https://www.ewmagazine.nl/buitenland/achtergrond/2021/02/verzet-tegen-woke-cultuur-op-franse-en-britse-universiteiten-806446/?utm_content=buffer901c8&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Verzet tegen woke-cultuur op Franse en Britse universiteiten

  Onderwijsministers in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bekommeren zich over de ‘woke-cultuur’ op hun universiteiten en nemen maatregelen. Het leidt opnieuw tot discussies over vrije meningsuiting en academische vrijheid. Om wat voor denkbeelden gaat het en speelt dit probleem ook in Nederland? Vier vragen en antwoorden.

  In Frankrijk gaat minister van hoger onderwijs Frédérique Vidal onderzoek doen naar zogeheten ‘islamo-linksisme’. Op Franse universiteiten zouden radicaal-linkse types en aanhangers van de politieke islam zich verenigen en verzetten tegen de blanke cultuur.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Meesters en knechten, de Europese politiek is geknecht door het Schwabisme, door de EU-kolonisatie word de plaatselijke bevolking in meerdere of mindere mate geknecht en regelrecht tot slavernij gedwongen.
  De vrijheid en toekomst ingeleverd voor leugens en bedrog, loze beloftes voor een leven tussen hoop en vrees……vreest men niet meer in een aftandse god dan komt men op de proppen met een zoetgevooisde Duitse globalist..oud-industrialist met een gewetensvraag.

  Like

 9. Jan zegt:

  Het pad van de Roden

  Demoraliseren, ouwehoer zodanig dat iedereen depressief wordt
  Destabiliseren (ontwrichten van de maatschappij, economie enz)
  Crisis (die de gewenste marxistische verandering brengt)
  Normalisatie (de gewenste heilsstaat, lees: totale verloedering en weggevaagde civilisatie)

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Levenslang opsluiten dat zooitje !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s