VIDEO: Spaanse politie vindt migranten in vuilniswagen en giftige as

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De aandrang van Afrikaanse migranten die naar Europa willen, is groot op de Spaanse exclave Melilla in Noord-Afrika. De Spaanse politie heeft maandag opnames gepubliceerd die twee mislukte pogingen van migranten en hun schuilplaatsen laten zien om Europa binnen te komen.

Zo vinden de politieagenten migranten in een vuilniswagen onder grote hoeveelheden oude flessen. Een andere man zonder papieren ging vrijdag zelfs zo ver om zich in een zak met giftige as uit een verbrandingsinstallatie te verstoppen.

Bij de laatste operatie in Melilla werden 41 personen opgespoord, voordat ze illegaal Europa konden binnenkomen. Ze werden gevonden in boten, containers en trucks met opleggers. Vier van hen zaten in bakken met gebroken glazen flessen voor recycling verstopt. Alleen al in dit jaar hebben agenten van de Guardia Civil 1781 personen in de veiligheidszone van de haven opgepakt tijdens hun poging om onopgemerkt Spanje binnen te komen.

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Spaanse politie vindt migranten in vuilniswagen en giftige as

 1. karton zegt:

  Potverdikkeme , worden ze wéér te vroeg ontdekt !
  Waarom deze vuilnisauto , volgeladen met vullis, niet gewoon de lading laten lossen in een verbrandingsoven ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Rini Stegeman zegt:

  die ene wil nog vechten ook nog ???? gelijk de vuist klaar……….hahahaha

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Immigranten, vluchtelingen, gelukzoekers what ever neem ik niets kwalijk dat ze een beter leven willen. Kwalijk neem ik het uitschot aller uitschotten binnen de commissie van de Europese Unie. Ze noemen het commissie maar het is defacto het commitée van de Communistische staat der Europese Landen. Dit uitschot vertikt het de gelukzoekers te ontmoedigen. Maar het is nog erger. Ze moedigen de toestroom aan door gelijke rechten te beloven, gelijk inkomen, onderdak en als alles in kannen en kruiken is ook nareizen van familie. Familie is een breed begrip in Sub Sahara want meestal is dat een half dorp.

  Geliked door 2 people

  • Claudia Millenaar zegt:

   Ik blijf de beweegredenen hiervan ook maar niet begrijpen? Leven zij dan in dermate ivoren torens dat ze niet inzien hiermee heel ons Europa ten gronde te richten?

   Je kunt een deel inderdaad niet kwalijk nemen een beter leven te wensen dan de shitholes waar ze vandaan komen, maar dat wil niet zeggen dat wij de verzorging dan maar over moeten nemen! Zoveel kostgangers kunnen wij ook niet aan.

   Al helemaal niet als er door deze nieuwkomers niet enige vorm van integratie bestaat. De taal niet leren of niet kunnen, omdat je de eigen taal niet eens machtig bent tot zijnde zelfs niet willen leren… Achterover leunen op kosten van het gastland is immers nog altijd ook een optie… Er zijn er zelfs die menen hier recht op te hebben!

   Dan kan er veel beloofd worden, maar ik zeg dat ze in de nieuwe onderlaag aan de reeds bestaande onderkant van de maatschappij terecht komen en dan maar zien hoelang dat nog goed kan gaan. Dan moeten we straks nog maar eens zien hoelang de Europese Unie in de puinhopen gaat blijven bestaan? Als je ellende zaait, zal je puinhopen oogsten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Kraftavilqa zegt:

  Als ze zich verstoppen in glasbakken tussen de scherven, zou ik zeggen schudden voor gebruik en daarna doorsturen naar het recyclingbedrijf.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Als dat uitschot daar in Spanje zich nou bijvoorbeeld in een verrassingsauto hadden verstopt, van het kaliber dat de nazi’s tijdens WO II gebruikten en waarmee koolmonoxide die ruimte was ingepompt, dan vermoed ik dat weinig mensen om de dood van die “migranten” hadden getreurd!

   Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  De kosten voor de uitgebreide gezondheidszorg komen op de welbekende schouders.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Die negers en soldaten van allah zijn onze toekomstige moordenaars.

  Like

 7. antiislamnu zegt:

  Vuilnis hoort bij het vuilnis wat is daar mis mee,🤣🤣

  Like

 8. bezigebij63 zegt:

  Die wagen met inhoud een paar dagen laten staan en dan is het probleem wel opgelost. Dan afvoeren naar de verbrandingsoven……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s