Waar is de linkse mediaophef!!??: Marokko organiseert klopjachten op negers en zet ze gevangen als wilde dieren

(Door: “DissidentNL”)

De Vereniging van Sub-Saharaanse Migranten voor de Verdediging van de Rechten van de Mens en de Waardigheid (AMSDH) heeft een oproep gelanceerd om deel te nemen aan een manifestatie, die gepland is voor aanstaande vrijdag om 13.30 uur voor het Marokkaanse Parlement in Rabat.

In een verklaring hekelt de organisatie vandaag “de ondraaglijke levensomstandigheden van migranten van sub-Saharaanse afkomst“, die worden teruggestuurd naar de zuidelijke provincies, bericht Yabiladi.

De NGO betreurt het dat “al meer dan acht maanden lang migranten die in de grote steden in het noorden van het land in het algemeen en in de stad Rabat in het bijzonder wonen, het slachtoffer zijn van arrestaties en klopjachten”. “In de vorm van gezichtscontroles die uitsluitend gericht zijn op de zwarte migrantengemeenschap, die als wilde dieren worden gevangengenomen door mensen die vaak in burgerkleding zijn en soms worden geïdentificeerd als plaatselijke misdadigers,” aldus de vereniging.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Waar is de linkse mediaophef!!??: Marokko organiseert klopjachten op negers en zet ze gevangen als wilde dieren

 1. Bas zegt:

  De vuiligheden die niet-blanken uithalen worden, schunnig genoeg, weggewuifd onder de noemer van “ies koeltoer”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Iets anders
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/nederlandse-overheid-doet-wel-stoer-maar-betaalt-gewoon-losgeld-aan-piraten-of-laat-familie-betalen/

  Slappe Nederlandse overheid doet stoer maar geeft kidnap-piraten gewoon losgeld: ‘Betalen is niet het probleem!

  Volgens de NRC bleek de Nederlandse overheid betrokken bij het betalen van losgeld aan Nigeriaanse piraten. Dat gaat volledig in tegen ons eigen losgeld-beleid. een onderhandelaar uit hoe dat kan. En wat blijkt? Nederland wringt zich in allerlei bochten om piraten toch losgeld te betalen, desnoods draaien werkgevers of familieleden van de ontvoerde mensen er voor op!

  De Nederlandse overheid doet qua losgeldbeleid eigenlijk hetzelfde als de VVD met ons asielbeleid: harde taal uitslaan en stoer doen, maar in de praktijk gewoon nul komma nul ballen tonen. De standaardprocedure bij een kaping door piraten lijkt eerder neer te komen op veel zeuren en hopen dat de piraten moe worden van het gezeik. In een artikel van EenVandaag staat een voorbeeld:

  “Ook in 2009 werd een Belgisch schip, met aan boord een Nederlandse kapitein, gekaapt door Somalische piraten. Er waren toen 71 dagen en 171 telefoongesprekken voor nodig om de bemanning vrij te krijgen. Daarnaast is er een flink bedrag aan losgeld betaald.”

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  De eerste keer dat Marokko iets goed doet.

  Geliked door 1 persoon

 4. bozeoudeman zegt:

  En waar blijft dat BLM?
  Oh ja het gaat niet om dikke schadeloosstellingen voor hen, het gaat om een vorm van echte slavernij.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Marokko lijkt op briljante wijze twee vliegen in één klap te slaan, plaatselijke criminelen hebben een legale dagbesteding en de vernikkering wordt tegengegaan. Er is hierover geen linkse media-ophef omdat ze niet weten hoe ze hun beide lievelingen Marokko en nikkers in delen tegelijkertijd in bescherming moeten nemen.

  Like

 6. Bob zegt:

  Er wordt door Nederland geen motie
  ingediend bij mensen rechten comissie
  van de VN. Blok en Kaag doen dit alleen
  bij niet gebeurde situaties in Israel.
  Racisme ten top.

  Like

 7. Bas zegt:

  Hé ssylvana, airfryer en akwasimodo…ik hoor nada, noppes, niks van jullie!!!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/minimaal-6500-gast-en-slavenarbeiders-dood-bij-werkzaamheden-wk-qatar-maar-nederland-is-gewoon-aanwezig/

  Minimaal 6500 slavenarbeiders dood bij bouw WK Qatar, maar hypocriet Oranje is gewoon aanwezig!

  Bij de werkzaamheden voor het WK voetbal in Qatar in 2022 zijn tot nu minimaal 6500 arbeidsmigranten en/of slavenarbeiders om het leven gekomen. Dat schrijft The Guardian op basis van overheidsbronnen uit vijf Aziatische landen waar de migranten vandaan komen. Nederland maakt zich echter nergens druk om en onze sporters gaan er gewoon naartoe! We passen ons wel aan aan de plaatselijke gewoontes, is het devies. Zelfs als die achterlijk of ronduit barbaars zijn.

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen, de religie van de wrede….

  Islam tav de Bahai’s in Iran

  Het bahai-geloof is een monotheïstische religie die in de negentiende eeuw gesticht is door Bahá’u’lláh in Perzië en de geestelijke eenheid van de mensheid benadrukt. Wereldwijd zijn er naar schatting ongeveer zeven miljoen bahai-gelovigen verspreid over de meeste landen en gebieden van de wereld. Wikipedia

  Like

 9. Bas zegt:

  https://m.jpost.com/middle-east/iran-uses-server-in-netherlands-spying-on-dissidents-report-659479/amp?utm_content=bufferd0eb9&utm_medium=Twitter%20(via%20Buffer)&utm_source=twitter.com%2Ffdd&utm_campaign=%40FDD%20via%20Buffer%20feed&__twitter_impression=true

  Iran gebruikt server in Nederland voor het bespioneren van dissidenten – rapport

  De Nederlandse regering heeft het Iraanse regime ervan beschuldigd twee Iraanse dissidenten in Nederland te hebben vermoord
  Iran heeft een server in Nederland gebruikt om toezicht te houden op Iraanse dissidenten over de hele wereld, blijkt uit een rapport van de Nederlandse publieke omroep NOS.
  Het beveiligingsbedrijf Bitdefender en het radioprogramma Argos plaatsten de server in een datacenter in de buurt van de stad Haarlem waarvan ze zeiden dat het door het regime van Teheran was bedacht om Iraanse dissidenten te bespioneren, aldus het rapport.

  Like

 10. saddy zegt:

  De Vereniging van Sub-Saharaanse Migranten voor de Verdediging van de Rechten van de Mens en de Waardigheid (AMSDH)?
  Wauw, die hadden we zeker nog niet?

  Hoeveel organisaties heeft Soros eigenlijk opgericht?
  Moeilijke beslissing voor moslim-bruidje Kaag trouwens: “Strooi ik automatisch met belastinggeld naar deze neger-vereniging of toch maar niet omdat ze het wagen kritiek te hebben op moslims? Eerst maar even met Palestina bellen wat ze willen dat ik doe.”

  Like

 11. Bas zegt:

  Kaag blijft ons geld sturen….

  https://www.joods.nl/2021/02/palestijnse-autoriteit-betaalde-in-2020-ruim-e-129-miljoen-aan-terreursalarissen/

  Palestijnse Autoriteit betaalde in 2020 ruim € 129 miljoen aan terreursalarissen

  Uit een maandag vrijgegeven onderzoek van Palestinian Media Watch blijkt dat de Palestijnse Autoriteit (PA) in 2020 meer dan 512 miljoen shekel (129 miljoen euro) aan salarissen heeft betaalt aan terroristen die in Israël gevangen zitten of hebben gezeten.

  Het bedrag maakte 3,25% uit van het totale budget van de PA van vorig jaar, en is ongeveer 5 miljoen shekel (1,3 miljoen euro) minder dan in 2019.

  De PA heeft ook een “martelaarsfonds” voor de families van degenen die zijn gedood tijdens het plegen van een terreurdaad, waaronder maandelijkse salarissen, gratis onderwijs, verzekering, medische zorg en meer. PMW’s analyse van het PA-budget wees uit dat er getracht wordt de terroristische betalingen te verbergen, waarschijnlijk vanwege de door internationale donoren vereiste ‘transparantie’.

  In 2020 schrapte de PA de categorie die ze ooit het “Ministerie van Gevangenenzaken” noemde, dat zorg droeg voor het betalen van de salarissen van terroristen in 2018-2019. in een kennelijke poging om de betalingen te verbergen.

  http://www.parool.nl › nederland › nederl…
  Nederland gewaarschuwd voor Palestijnse ‘terreursubsidie’ | Het Parool

  Like

 12. Bas zegt:

  Krankzinnig

  Ayatollah Ali Khamenei heeft naar verluidt gezegd dat vrouwelijke stripfiguren op televisie hun haar bedekt moeten dragen “vanwege de gevolgen van het niet doen”.

  Like

 13. Bas zegt:

  U hoort onze stem over de executie van de Islamitische Republiek Iran. De regering vermoordt momenteel de mensen van #Saravan
  #DontKillBalochi

  Like

 14. Bas zegt:

  De Palestijnse leider op tv legt uit waarom ze nooit vrede zullen sluiten met Israël. Hij zegt dat vrede pas zal komen nadat ze “de Joden kwijt zijn”
  De Palestijnse Autoriteit en Hamas gebruiken religieuze retoriek om hun oorlog tegen het Joodse volk te rechtvaardigen.
  RT

  Like

 15. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/Eu64w-HWYAMg56Q?format=jpg&name=360×360

  Arthur van Amerongen:

  “Wat, staat de doodstraf op homosexualiteit in Qatar? ”

  Tweede Kamer reageert geschokt.

  Like

  • Bas zegt:

   Reacties:
   Ik denk dat het een slachting gaat worden als 11 mannen naakt gaan douchen na een wedstrijd….

   De profspelers van de @KNVB zijn toch ook wel geschokt?

   Nee, alleen voor BLM waren ze, als hun eigen portemonnee maar lekker gevuld is, het interesseert ze geen bal

   Homo life does not matter….

   Nee! Dat moet door de PVV verspreid fake news zijn. Kaag zit er bovenop. Die heeft haar sneakers al uit het vet gehaald, terug van der verkansie, direct de ambassadeur op het matje roepen! Freule Ollongren vroeg of dit ook geldt voor wederzijdse damesseks; dan zijn de rapen gaar!

   ‘Dat is de cultuur van het land, daar moet je respect voor hebben’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s