In 2015 zogenaamd niet mogelijk: Duitsland wijst in één week (!) 18.000 mensen af aan de grenzen

(Vertaling: E.J. Bron)

Hoezeer Angela Merkel de burgers van Duitsland al in 2015 misleid en belogen heeft, laat de situatie aan Duitsland´s grenzen zien: in slechts één enkele week werden 18.000 mensen bij grenscontroles aan de overgangen met Tsjechië en Tirol afgewezen.

Als het in naam van corona gaat om het doordrukken van “recht en orde”, dan is in de Merkel-staat alles mogelijk. Zelfs de controle en bewaking van de Duitse grenzen. Binnen slechts één week liet minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) 18.000 mensen aan de grenzen met Tsjechië en Tirol afwijzen respectievelijk niet uitreizen. Zoals het ministerie van Seehofer meedeelt, werden in de periode van 14 februari tot zaterdag 27 februari in totaal 104.178 personen voor de binnenkomst naar Duitsland gecontroleerd. Daarbij zouden in totaal 18.000 mensen zijn afgewezen. Behalve ontbrekende coronatests hadden de betrokkenen of geen digitale reisaanmelding of vielen zij niet onder de uitzonderingsregelingen voor een binnenkomst naar Duitsland, zoals die bijvoorbeeld gelden voor artsen en verplegend personeel.

In 2015, toen duizenden illegale, overwegend jonge islamitische mannen over de grenzen Duitsland binnenstroomden, benadrukte Angela Merkel dat grenscontroles of zelfs de sluiting van de grenzen niet mogelijk zou zijn. enerzijds zou dit volgens EU-recht niet mogelijk zijn, bovendien zou men uit “humanitaire redenen” geen grenscontroles uitvoeren. Een van Merkel´s spreuken destijds luidde: “Duizenden kilometers grens kan men niet controleren, dan zou je al een hek om heel Duitsland moeten bouwen!”    

Vijf jaar en een tot pandemie opgeblazen virusziekte later kunnen Merkel, Seehofer & Co. exact die maatregelen tegen de eigen bevolking en de burgers uit de buurlanden doordrukken.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op In 2015 zogenaamd niet mogelijk: Duitsland wijst in één week (!) 18.000 mensen af aan de grenzen

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Danny is voorlopig bezig de zaken te volgen.

  Explosief nieuws! Tweede Neurenberg tribunaal is voorbereid

  Een tweede Neurenberg-tribunaal wordt sinds afgelopen week voorbereid en een class action wordt opgezet.
  Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtszaak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt.

  Reiner Fuellmich krijgt die ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen.

  https://commonsensetv.nl/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/

  Like

  • Astrid zegt:

   @Henk der Niederlánder zegt:
   25 februari 2021 om 09:33
   —–

   Een tweede Neurenbergtribunaal zou wel heel erg goed nieuws zijn. Wat mij betreft is het dan ook ‘nu of nooit’, want reken maar dat al die volksverraders zich daarop al lang voorbereid en zich ingedekt hebben. De eventuele rechters zullen wel flink geïntimideerd gaan worden, als ze niet voortijdig al vermoord worden, of een bizar ongeluk krijgen, of aan een Epsteinzelfmoord sterven…

   Like

 2. Rien zegt:

  kan wel zijn, maar hoe krijg je ze terug naar hun zandbak, de zieligheidsindustrie olv gl-ster strik gaat ongetwijfeld weer moord en brand schreeuwen

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Wat een geluk dat Nederlandse idioten deze mensen wel binnen willen halen. Er dreigt namelijk een tekort aan horecapersoneel, lol, las ik gisteren ergens.

  Like

 4. Astrid zegt:

  Hoe is het eigenlijk met de trilziekte van Verkel Merckel? Is de oude chip inmiddels vervangen?

  Like

 5. Bob zegt:

  Wanneer worden de grenzen geopend
  om dekanonnen weer eropuit te sturen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s