Land zonder toekomst

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De politieke pandemie tegen kinderen en jongeren

Sinds het begin van de door de staat verordende uitzonderingstoestand laadt het politiekmediale complex een zware schuld op zich. Schuld aan het heden en de toekomst van de kinderen en jongeren in Duitsland. Er zijn veel te weinig mensen die over deze schuld praten en schrijven, om maar te zwijgen van het verzet bieden tegen de schuldigen. Dit feit belast het voortbestaan van de natie op een bijna genocidale wijze. Duitsland heeft zich in de paniek en hysterie van het virusgevaar op weg begeven om een land zonder toekomst, in ieder geval een goede Duitse toekomst te worden.

Zelfs een wetenschapper die zichtbaar zijn best doet om trouw te blijven aan het systeem, de kinderethicus Christoph Schickhardt, wil in een door de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” gepubliceerde tekst niet meer zwijgen over dit onheil: “De coronamaatregelen van de politiek belasten de kinderen eenzijdig, zijn deels ondraaglijk, verscherpen enorm al voor corona bestaande benadelingen en zijn in totaliteit onterecht. Deze kritiek op het handelen van de Duitse regering en vele verantwoordelijken van de deelstaatregeringen dringt zich op als je bekijkt wat de coronamaatregelen in hun geheel voor kinderen betekenen.” De tekst, opmerkelijk genoeg, is niet in het politieke deel van de krant verschenen, maar in het feuilleton. Terwijl niets belangrijker voor een natie zou kunnen zijn dan het lot van haar kinderen en jeugd.

Maar wat moeten we denken van een maatschappij, waarin kinderloosheid normaal geworden is en waarin de resterende ouders het merendeels accepteren of zelfs begroeten dat hun kinderen met mondkapjes op de lessen volgen, mits deze überhaupt plaatsvinden. Het speelt blijkbaar überhaupt geen rol meer hoe groot het aantal kinderen en jongeren uit onontwikkelde migrantenfamilies is, wier toekomstkansen op dit moment nog meer geminimaliseerd worden. Welke drama´s zich in vele Duitse en migrantenfamilies in deze maanden afspelen, welke psychische en ook fysieke schade de in blinde woede verordende blokkade van onderwijs, beweging en blijheid bij kinderen en jongeren aanricht: allemaal geen dringend onderwerp voor hoofdartikelen of een van de ontelbare speciale corona-uitzendingen van de ARD en het ZDF.

De strategen in de partijcentrales, de regerenden, de programmachefs van de systeemrelevante omroepen weten heel goed waarom dat zo is en waarom zij doen wat ze doen: vanuit hun optiek zijn kinderen en jongeren in het sterk vergrijsde Duitsland een niet relevante minderheid met een heel bijzonder gebrek, namelijk bij verkiezingen nog niet stemgerechtigd te zijn. Daarom kijken zij naar diegenen die verkiezingen beslissen en kijkcijfers garanderen, dus naar de oudjes en naar de Duitsers van 50 jaar en ouder. Het gaat om hun stemmen en stemmingen, die worden politiek zowel als mediaal gevleid en men dingt naar hun gunst. Om deze kiezers succesvol redding van de virusdood te suggereren, loont elke lockdown de moeite, om het even met welke gevolgen op de lange termijn.

Daarin komen de kinderloze bondskanselier, de kinderloze minister van Gezondheid, de kinderloze minister van Financiën en de vrijgezelle minister van Economische Zaken evenzo overeen als de vele kinderloze carrièrevrouwen in de media. Het laat hen allemaal volledig koud dat de enorme financiële lasten van de economische coronareddingspogingen op getalsmatig geringe, nu extra verzwakte komende generaties worden geschoven. Die moeten maar kijken hoe ze daarmee klaarkomen, per slot van rekening zijn er in Afrika immers genoeg kinderen. Dat is Duitsland in het jaar 2021. En het zijn niet alleen de partijen, de politici en de media-ideologen die – op een kleine minderheid na – zo denken, maar zo handelt ook het volk in het land, dat zijn toekomst en daarmee zichzelf verliest.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Land zonder toekomst

 1. karton zegt:

  Het gaat in dit artikel over de toekomst van Duitsland, en laat dát nou iets zijn wat mij volledig koud laat !

  Like

 2. Bob zegt:

  Ook in Nedreland geldt Befehl ist Befehl und
  Ordnung sool sein. De nazaten weten precies
  wat dat betkent.

  Like

 3. hebk zegt:

  60.000 asiel laat Rutte via de achterdeur naar binnen met zijn Marrakesch 2 project ! Het land zal en moet naar de kloten gaan !

  Like

 4. een tribunaal is de enigste optie maar wie kan zorgen dat dat er ook komt.iemand ideeen?

  Like

  • karton zegt:

   @ joke vd velde op 25-2-2021 om 18.14 u. Wat dacht u van een Volkstribunaal ? Laat de door hen gedupeerden een oordeel vellen , lijkt me een eerlijke zaak.

   Like

   • ja maar karton, weet jij hoe je dat voor mekaar krijgt?

    Like

   • karton zegt:

    @ joke vd velde op 26-2-2021 om 18.17 u. Moeilijk , moeilijk ! Mijn principe was/is “oog om oog , tand om tand” en niet van praten , praten , oeverloos praten. Om te beginnen zou ná de a.s. verkiezingen in maart in Nederland een geheel andere wind moeten gaan waaien ; hierna zouden de huidige “machthebbers” vervolgd moeten worden voor wandaden jegens de bevolking. Ik ben wel voor strikte regels in zo’n situatie teneinde een nóg verder chaos in dit eens zo mooie én rijke landje te voorkomen. Heeft u een idee ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s