Omvolking erkend?

(Door: “bozeoudeman”)

Genocide is enkel genocide als de heersende elite vindt dat het om genocide gaat? Zo lijkt dit soms. In een artikel of Oeigoeren in China met genocide zouden worden bedreigd, geeft een universitaire grootheid uitleg over wat genocide inhoudt. Dat hoeft niet enkel het grootschalig uitmoorden van een bevolkingsgroep te zijn, het kan ook ‘subtieler’. 

Via grootschalige geplande en gecoördineerde immigratie kan bijvoorbeeld op termijn een oorspronkelijke bevolking eerst tot minderheid in ooit eigen land worden gemaakt, en hierna cultureel en later zelfs fysiek als groep tot verdwijnen gedoemd zijn. Ook dat is een vorm van genocide. 

Als voorbeeld noemt de persoon de wijze waarop Han Chinezen door of met medeweten van de Chinese regering naar Xinjiang worden gestuurd met de bedoeling om uiteindelijk de Oeigoeren als bevolkingsgroep daar in grootte  te overtreffen. 

Hetzelfde heeft de ex-Sovjet-Unie gedaan in bijvoorbeeld Estland, Letland en Litouwen, waar Russen heen gestuurd werden om zo de oorspronkelijke bevolking tot (bijna) minderheid te maken om hiermee het Sovjet-communisme te bevorderen. Ook de Nazi’s hebben soortgelijk gehandeld in onder andere Polen. 

Tot daar heb ik geen enkele moeite om dit alles te onderstrepen; waar ik moeite mee heb, is dat de persoon niet de lijn door trekt of durft te trekken naar de omvolking die nota bene voor een ieder zichtbaar in EU-Europa aan de gang is, gestuurd vanuit Brussel, Parijs en Berlijn naar wens van de VN te New York en niet te vergeten de Obamisten in Washington. 

Waarom wordt dit via het al jarenlang sturen van islamieten en zwarte Afrikanen naar EU- Europa geen genocide op blank Europa genoemd!? Dit hoort toch echt in het rijtje genocide-pogingen thuis. 

Het verhaal in de krant bevestigt ironisch genoeg dat er wel degelijk een vorm van genocide-poging op blanke Europeanen aan de gang is als men het via demografische sturing beïnvloeden van de bevolkingssamenstelling genocide noemt, zoals dit in China plaatsvindt met Oeigoeren, iets dat dan eveneens opgaat als het om de door politieke krachten gestuurde zwarte/islamitische volksverhuizing naar Europa gaat.

Of ligt alles opeens anders als het om de dictatoriale wens vanuit Washington en de VN gaat in het belang van de islam? Wordt iets als omvolking in islamitisch georiënteerde kringen aldaar als onzin betiteld als het om de blanke bevolking van Europa gaat? 

Waarin verschillen Oeigoeren, die volgens velen op wens van de Chinese overheid tot minderheid in hun eigen provincie worden gemaakt, van de vele volkeren in EU-Europa die via dus eveneens demografische sturing tot minderheden in eigen land dreigen te worden gemaakt. 

De ene vorm van genocide is iets meer genocide dan een andere vorm van diezelfde genocide? Begrijp ik het goed als ik dus stel dat het enkel om genocide gaat als een islamitisch volk wordt bedreigd, terwijl het niet om genocide gaat als eenzelfde soort bedreiging opgaat voor christelijke en blanke volkeren? Is dit niet een heel klein beetje hypocriet met twee maten meten, links georiënteerde zelf verklaarde heiligen? 

Ik heb inmiddels zo de kots van dit soort mensen met deze mentaliteit. Ik wens niet eens meer met dit soort lui in discussie te gaan, dus achteraf na pakweg vijf jaar hypocriete Joris ‘kunnen we nog praten’ Luyendijk, trek ik hierbij mijn ooit aanbod als antwoord op uw vraag in en stel dikgedrukt: Nee, dank u, dat wil ik niet meer!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Omvolking erkend?

 1. Hovawart zegt:

  Het heeft de schijn tegen dat het om een gereguleerde of zelfs een georkestreerde invasie gaat..

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  In Hamtramck, Michigan in U.S. is ’t al zover.
  De muslims zijn er in de gemeenteraad in de meerderheid en willen nu de charia- wetten invoeren, althans een kans geven.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Zoals overal hebben ook zij hun ‘Usefull idiots”…..

   Like

   • delamontagne zegt:

    Er zijn al enkele kleine charia-regeltjes van kracht.
    In een zone van 150 m om de mosketen van Hamtramck mogen de winkels geen alcohol verkopen.
    De moskees mogen nu alleen nog tussen 6 uur s’ochtends en 6 uur s’avonds hun kreten doen galmen.
    Maar ook dat gaat veranderen.

    Like

 3. Willem zegt:

  Het Coudenhove-Kalergie plan in uitvoering en wat ik las de vrijmetselaars waar o.a. vele politici banden mee hebben of lid van zijn. Gevolgen voor de nabije toekomst zie ik somber in, zie ook Ingo Piepers.

  Like

 4. Stef zegt:

  Het is ook daarom dat de enorme hoeveelheid criminaliteit gepleegd door deze zwarte of getinte buitenlanders door de overheid en media in de doofput wordt gestopt en mensen als Wilders worden weggehoond.
  Daarom ben ik enkele jaren geleden naar het Oosten vertrokken. Hier zullen ze vechten voor hun uiteindelijk bevochten vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. raiders zegt:

  Maar ook het niet neerschieten van mensen maar het gooien van een of meerderen bommen op
  mensen zo als bekkend voor Navo met VS als zeer bekend fenomeen op meerderen landen en
  een miljoenen genocide omvat .Daar bij iedereen beschuldigen en zelf kampioen in het moorden
  Daar hoorden tot nu toe ook Nederland bij met zij tribunaal mentaal probleem en dat kan gewoon maar ongestraft Walgen is het juiste woord .

  Like

 6. Bob zegt:

  Stille genocide een vaccin inspuiten
  dat op termijn werkt.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/vrouw/1544294940/nederland-geen-veilig-land-hou-toch-op?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  ’Nederland geen veilig land? Hou toch op!’

  Hester Zitvast schrijft over dat wat haar opvalt in het nieuws en de media. Dit keer over advocate Natacha Harlequin, die deze week in Shownieuws verkondigde dat ze Nederland geen veilig land voor vrouwen en al helemaal niet voor kinderen vindt. „Bizar hoe dat toch blijkbaar van plaats tot plaats kan verschillen. Ik herken letterlijk niéts in haar verhaal. Een beetje nuance lijkt me wel op z’n plek.”

  Ik woon in een onveilig land voor vrouwen en al helemaal voor kinderen, als ik advocate Natacha Harlequin moet geloven. Als ze een dochter zou hebben, zou ze die halen en brengen naar hockeyfeestjes, zei ze in Shownieuws. Als ze zelf over straat gaat, doet ze dat met voorzorgsmaatregelen. Ze deelt haar locatie en doet op de fiets alsof ze belt. In datzelfde land komt mijn 16-jarige dochter probleemloos en zonder angst laat in de avond naar huis fietsen en laat ik met een volstrekt veilig gevoel mijn honden uit. Hoe kan dat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s