Tweet van Geert

PVV-Kamerlid Teun van Dijck spreekt de harde waarheid. Kort voor de verkiezingen jast het kabinet nog even een cheque van 100 miljard Nederlandse euro’s door de Kamer voor EU-contributie en leningen/giften aan landen als Italië, Spanje en Polen. I.p.v. aan onze mensen, en onze zorg.

Klik HIER voor de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Blaffertje”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tweet van Geert

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in Frankrijk
  https://www.wyniasweek.nl/franse-regering-laat-linkse-woke-wetenschappers-schrikken/

  Franse regering laat linkse woke-wetenschappers schrikken

  De Franse regering wil onderzoek naar politiek activisme aan de universiteiten. Zogenoemde ‘dekoloniale’ wetenschappers en ‘intersectionele’ feministen schreeuwen nu moord en brand: de academische vrijheid is in gevaar!

  Minister Frédérique Vidal deed de opmerkelijke aankondiging in een van de vele Buitenhof-achtige programma’s op de Franse TV. ‘Politiek activisme’, zei Vidal, ‘is een probleem in ons wetenschappelijk onderwijs. Sommigen gebruiken hun titel en academische aura om radicale ideeën te promoten.’

  Welke ideeën Vidal dan bedoelde, zo luidde de vraag. Het ‘islamo-gauchisme’ bijvoorbeeld, antwoordde de bewindsvrouw, een begrip dat je kunt vertalen als islamistisch-links-radicalisme. ‘Deze ideologie vreet onze samenleving en dus ook onze universiteiten aan.’

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Maak je niet druk om de immense berg pegels die men sedert de EU bestaat in de zakken van onwillige lidstaten propt om zich te scharen achter de Brusselse fanfare, de corruptie draait doorrrrrrrrr…..en de Euro begint al stevig te verliezen.
  Binnenkort zal de EU in een diepe schuldencrisis belanden, we hadden al een financiële crisis, we hadden al een recessie, en de toekomst ziet er nog steeds niet rooskleuring uit.
  Het socialisme drijft op geld van anderen, maar niet op schulden, je gaat immers zelf geen geld lenen om een zwaar verslaafde een fix te laten kopen……..

  Like

 3. Bob zegt:

  Gul zijn uit een anders potemonaie
  is geen kunst. Dat heet oplichting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s