VIDEO: Inbreng Geert Wilders in coronadebat (24-02-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders in coronadebat (24-02-2021)

 1. Jan zegt:

  Rutte verklaart (niet) het verschil tussen kapper en prostituee

  Als ik het goed begrijp is onnozele Mark er van overtuigd dat een erotische massage géén 1:1 is

  Like

 2. Julia zegt:

  Als ik dat misselijkmakende hoofd bekijk van De Jonge die ijskoud zit te lachen tijdens het debat ga ik compleet over mijn nek. Die misselijkmakende onbenul kan wel zijn buik vol eten terwijl ondernemers die keihard hebben gewerkt door mede toedoen van deze vreselijke onbenul geen cent meer hebben te makken en beroep moeten doen op het Rode Kruis voor voedsel dan valt er voor een normaal weldenkend mens nog heel weinig te lachen. Ik heb geen goed woord meer over voor deze smeerlap https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/live-partijen-hekelen-improvisatie-kabinet-maar-rutte-blijft-erbij-avondklok-moet-blijven~a53cd835/ Kortom ze hebben volop plezier in het onderdrukken van burgers het doet die gewetenloze en schaamteloze tirannen helemaal niets dat bij veel gezinnen het water aan de lippen staat. Mijns inziens is massaal verzet leveren nog de enige optie om aan deze ongekende gewetenloze tirannie een einde te maken. Als de lockdown wordt afgekondigd moeten per direct winkels en horeca sluiten en bij de kruimel ten behoeve van het scoren voor de verkiezingen wacht men tot maart. Puur burgertje en ondernemers pesten dus. Wilt u vrijheid vanaf de verkiezingen dan moeten we er volop voor vechten want ieder weet dat na de verkiezingen de ellende door gaat en wij de paasdagen weer thuis moeten blijven. Het zijn een stel misleidende huichelaars en werkelijk zum kotzen.

  Like

 3. Julia zegt:

  Als het volk nu geen massaal verzet toont is dit wat ons te wachten staat https://www.ninefornews.nl/spaanse-regio-maakt-coronavaccinatie-verplicht-boetes-tot-60-000-euro/ We worden gedwongen het smerig gif in te laten spuiten terwijl er veel slachtoffers door het vaccin vallen dan praten we nog niet over de bijwerkingen. We moeten nu allemaal echt wel beseffen dat dit gaat gebeuren omdat o.a. het reduceren van de wereldbevolking hoog op de agenda NWO 21/30 staat. De regeringen zijn en worden zelfs de baas over ons eigen lichaam. Kortom WOIII is in volle gang.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Jammer Geert Wilders zet geen kanttekeningen en/of spreekt zich niet uit m.b.t. gezondheids risico’s voor mensen die zich laten vaccineren. Als ik de berichten geloof (dat doe ik) worden oude mensen in zekere instellingen ook al onder dwang gevaccineerd. Juist voor deze groep met reeds een verzwakt immuunsysteem zou vaccineren een contra indicatie moeten zijn. Na je 75 tigste levensjaar krijg je immers ook geen pneumococcen vaccin van je huisarts. Wybren van Hage is een roepende in de woestijn hij benadrukt wel de risico’s van het mRNA vaccin. Risico’s in principe voor alle groepen jong en oud. Ik neem dit Geert Wilders zeer kwalijk. Hij zegt dat vaccineren vrijwillig moet zijn maar de mensen worden via de media in zijn geheel niet voorgelicht over de risico’s en over de experimentele fase waarin het vaccin zit. Dus een vrijwillige vaccinatie kan niet afgezet worden tegen voldoende kennis over de gevaren. Dit betekent dat alle mensen die zich laten vaccineren zonder dat ze het echt beseffen meedoen aan een wereldwijd risicovol experiment. Ik hou mijn hart vast voor de komende jaren. Misschien gaan er meer doden vallen door het vaccin dan door de geplande pandemie. In Israël sterft nu 4,4 % van de 65tig plussers die gevaccineerd zijn. Bedenk hierbij goed dat de fout voorspellende computer modellen 4,6% covid doden voorspelden als er geen lockdowns zouden plaats vinden. Dus alles ging in lockdown. Nu in een land inmiddels 4,4% doden vallen door vaccinaties hoor ik niemand.

  Like

 5. Julia zegt:

  Is het niet de taak van Gommers als arts om zich bij zijn beroep te houden. Deze arts werkt gewoon mee om Nederland verder naar de afgrond te helpen is volgens mij toch wel zeer tegen de eed van Hippocrates. Deze man is uitsluitend nog paniekzaaier nummer 1 en is waarschijnlijk de volksgezondheid uit het oog verloren. Hij moet bij vriend sloper Rutte zijn die de gezondheidszorg kapot heeft bezuinigd maar niet een volk afstraffen maar sloper Rutte. Daar hoor ik hem nimmer over. Ik heb zo vreselijk genoeg van deze man. Hij zou ook eens die mondmuil moeten af zetten en Rutte moeten verzoeken om al die besmettelijke niet werkende mondmuilen per direct te verbieden omdat deze o.a. ook zeer slecht voor de gezondheid zijn en totaal niet helpt bij de zogenoemde besmettingen. Ik zou zeggen schoenmaker blijf bij uw leest.

  Like

 6. Jan zegt:

  Veel knuffelen

  Vaccinfabrikant Pfizer: ‘Knuffelen beschermt tegen virussen’
  https://www.ninefornews.nl/vaccinfabrikant-pfizer-knuffelen-beschermt-tegen-virussen/

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Uit het Dagboek Overpeinzingen;g Geef ze brood en spelen/ speel de redder van de pompoen 5 voor 12/ 12 gasten plus 1 gastheer heb je nodig voor een laatste avondmaal en uiteraard de Horeca die dit verzorgd dus kabinet misschien een idee, en Horeca bedenk dat als het fout afloopt niet jullie maar…Putin de schuld krijgt !!!

  Beste Geert Rutte kan
  ook best toe met een
  kopje koffie verkeerd!!!
  En ik ben het eens
  met hr Haga
  over zijn internationale
  virussaga
  terwijl de sexwerkers
  alleen nog maar happy
  ends mogen masseren
  krijgt het virus de gele
  genheid de hele Kama
  Sutra uit te proberen
  en het enige nog dommer
  dan het kabinetsgekakel
  is het foute-modellen
  OMT/RIVM-orakel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s