Vijf vragen om aan vrienden/kennissen te stellen die zich willen laten vaccineren tegen Covid-19

(Vertaling: E.J. Bron)

Velen van ons hebben vrienden of kennissen die zich willen laten vaccineren. Misschien denken ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien denken ze dat het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen. Misschien willen ze gewoon weer naar de kroeg toe kunnen. Als u iemand kent die van plan is zich te laten vaccineren tegen Covid-19, stel hem dan onderstaande 5 vragen. Overtuig ze ervan dat ze precies weten waar ze om vragen.

1. Wist u dat we nog NOOIT met succes tegen ook maar ÉÉN coronavirus gevaccineerd hebben?

Er werd nog nooit een succesvol vaccin tegen een coronavirus ontwikkeld. Wetenschappers hebben jarenlang geprobeerd om een vaccin tegen SARS en MERS te ontwikkelen, zonder succes. In werkelijkheid veroorzaakten enkele van de mislukte SARS-vaccins een overgevoeligheid voor het SARS-virus. Dat betekent dat gevaccineerde muizen de ziekte potentieel erger zouden kunnen krijgen dan niet gevaccineerde muizen.

2. Wist u dat het normaal gesproken 5-10 jaar duurt om een vaccin volledig te ontwikkelen?

De ontwikkeling van een vaccin is een langzaam, moeizaam proces. Normaal gesproken duurt het vele jaren vanaf de ontwikkeling via de testfase tot aan de officiële toelating voor openbaar gebruik. De verschillende vaccins voor Covid werden allemaal in minder dan een jaar ontwikkeld en toegelaten.

Terwijl de media snel een TON aan “verklaringen” aanbieden, een “vooruitziende blik, hard werken en geluk” als redenen ervoor aanvoeren dat we zo snel een Covid-vaccin gekregen hebben, “zonder ons met minder tevreden te stellen”, laten ze alle belangrijke informatie weg.

Namelijk dat geen van de vaccins tot nu toe werd onderworpen aan fundamentele onderzoeken. Velen van hen sloegen de vroege onderzoeken gewoon helemaal over, en de late onderzoeken op mensen werden of niet door vakmensen beoordeeld, hebben hun data niet gepubliceerd, zullen niet voor 2023 zijn afgesloten of werden na “hevige ongewenste bijwerkingen” afgebroken.

3. Wist u dat het Covid-“vaccin” gebaseerd is op een nieuwe technologie, die nog nooit voor de toepassing op mensen werd toegelaten?

Terwijl gebruikelijke vaccins functioneren door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte stam van het micro-organisme die voor de oorzaak van de ziekte verantwoordelijk is, zijn deze nieuwe Covid-vaccins mRNA-vaccins.

mRNA-vaccins functioneren theoretisch door viraal mRNA in het lichaam te injecteren, waar ze zich in de cellen vermeerderen en het lichaam er toe aanzet de “Spike-proteïne”van het virus te herkennen en er antigenen tegen te vormen. Ze zijn sinds d ejaren-90 onderwerp van onderzoek, maar voor 2020 werd geen enkel mRNA-vaccin ooit toegelaten voor gebruik.

4. Wist u dat de farmaceutische ondernemingen niet aangeklaagd kunnen worden wanneer het vaccin iemand verwondt of doodt?

Al in het voorjaar van 2020 gaven veel regeringen in de hele wereld de vaccinproducenten immuniteit tegen civielrechtelijke aansprakelijkheid door zich of op bestaande wetten te beroepen of nieuwe wetten te maken. De Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) in de Verenigde Staten geeft immuniteit tot minstens 2024.

De productie toelatingwet van de EU doet hetzelfde, en er bestaan berichten over vertrouwelijke aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU met vaccinproducenten heeft afgesloten.

Het Verenigd Koninkrijk ging zelfs nog verder en geeft aan de regering en haar medewerkers een duurzame wettelijke schadevergoeding voor elke schade die ontstaat wanneer een patiënt wegens Covid-19 of “vermoede Covid-19” behandeld wordt.

5. Wist u dat 99,8% van de mensen Covid-19 overleeft?

Al maandenlang wordt geruzied over het sterftecijfer van de Sars-CoV-2-besmetting, maar het is absoluut veel lager dan alle modellen in het begin hebben voorspeld. Oorspronkelijk was het veel en veel te hoog ingeschat, de WHO ging uit van 3,4%. Uit latere onderzoeken bleek dat het veel lager is, in enkele gevallen zelfs onder 0,1%. Een in oktober in het WHO-onderzoeksbulletin gepubliceerd bericht vond een CFR van 0,23% “of wellicht mogelijk beduidend lager”.

Dat betekent dat zelfs volgens informatie van de WHO minstens 99,77% van de met het virus besmette mensen zal overleven.

————————————————-

Stel uw vrienden en kennissen deze vragen. Geen hen gedetailleerde antwoorden. Het gaat om een overhaast en niet getest vaccin, dat met een nog nooit eerder daarvoor bestaande technologie werd geproduceerd, zonder rechtsmiddelen als hij u schade zou toedienen, om een virus te behandelen dat 99,8% van de mensen zal overleven.

De vraag die echt belangrijk is, luidt dus: Wilt of moet u dit risico werkelijk nemen?

(Bron: off-guardian.org)  

Bron:
koptisch.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vijf vragen om aan vrienden/kennissen te stellen die zich willen laten vaccineren tegen Covid-19

 1. Bas zegt:

  Vvd-muppet wil stempassen innemen van virus-demonstranten

  https://pbs.twimg.com/media/Eu6VtwuXYAUY1f6?format=jpg&name=900×900

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.topics.nl/herstel-nl-gaat-door-ondanks-vertrek-prominenten-en-toenemende-druk-vanuit-den-haag-a15646897vk/08bac26a5952387ccc154ba1569c194088e120bbf314344a34733871679e0baa/?context=mijn-nieuws/&referrerUserId=ad982d0a35f04f6d830a8946ef3e01b1

  Herstel-NL gaat door, ondanks vertrek prominenten en ‘toenemende druk vanuit Den Haag’

  Ondanks het opstappen van vooraanstaande leden blijft Herstel-NL, de groep economen, wetenschappers en artsen die zich verzet tegen de lockdown en het land weer wil openen, campagne voeren. Dat heeft de voorzitter van Herstel-NL Robin Fransman dinsdagochtend op Twitter laten weten.

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Ministers ontkennen dat kabinet druk uitoefende op Herstel NL
   De voorzitter van Herstel NL zei gisteren dat er grote druk is uitgeoefend om voorlopig te stoppen met het plan om Nederland weer te openen. Drie prominente leden hebben zich teruggetrokken.
   nos.nl

   Like

 3. Republikein zegt:

  De criminelen moet als eersten aan de spuit.

  Geliked door 3 people

 4. bobzelf zegt:

  IK BEN BENIEUWD HOEVEEL VAN DE 16 MILJOEN HERSENDODEN
  HET LIED ….
  RENNEN MET JE STIJVE PIK , ,WANT MISSCHIEN IS HET ANDERS WEL OP ???
  GAAN ZINGEN ,, !!!!!!

  DE LEUS VAN OME BOB …GAAT ALS VOLGD !!!

  mocht u gaan voor 1 van de 191 versies van het KIL BILL VACCIN !!!

  WILT U ZO GOED ZIJN OME BOB EVEN TE BELLEN OP 1e KERSTDAG
  ROND KOFFIETIJD DUS UURTJE OF 12.00
  IN 2030

  OF UW NABESTAANDEN NATUURLIJK . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  IK WIL ALTIJD WAT NIEUWE VRIENDEN MAKEN

  TEIL NOG GEZIEN ???

  OME BOBZELLUF,,

  Like

  • karton zegt:

   @ bobzelf op 24-2-2021 om 10.36 u.
   Het lied “Rennen met je stijve pik enz.” ?
   Beste ome Bobzelluf ik zal u zeggen : ik ken dat ongetwijfeld prachtige liedje niet , is dat een gemis mijnerzijds ?
   Ik kan mij ook niet herinneren dat ik dat schone lied ooit ergens heb horen zingen, door niemand ! Is ’t een z.g. evergreen ? Zoals bijv. White Christmas gezongen door Bing Crosby ? Trouwens, dit laatste lied lijkt mij een geheel ander genre als “Rennen met je stijve pik”.
   Wél herinner ik mij het wonderschone liedje “Weisse Rosen aus Athen” van Nana Mouskouri maar dat lijkt óók niet op het door u genoemde liedje over “Rennen enz.”
   Ik heb Teil niet gezien.

   Like

   • bobzelf zegt:

    karton zegt:
    24 februari 2021 om 17:14

    KARTON , FIJNE GOSERT

    KIJK DAT JE NIKS WEET ,WAS AL BEKEND … WHAHAHA
    MAAR
    DAT JE JE EIGEN KLASSIEKERS NIET KENT ?? DANWEL HERKENT ??

    IS NATUURLIJK GEEN PLUS EN ZEKER GEEN 12 POINTS

    VAN ATHENS OME BOB

    DUS GALM EFFE MEE, , OOM GEHERGESPOELDE ONTKENNER

    DOODMOE WORD IK VAN DIE GOSERT

    NIKS WEET TIE . WHAHAHAHA

    OOM BORDEEL

    Geliked door 2 people

 5. pepo Copyright zegt:

  Ik ben er totaal klaar mee om mensen te waarschuwen.
  Ik heb met mijn hele familie al geen contact meer.
  Aan het einde van het verhaal heb ik het nog gedaan ook én word je voor gek 🤪 verklaard.

  Nu zeg/denk ik “opgeruimd staat netjes”

  Geliked door 4 people

  • HarryN zegt:

   Nou Pepo je staat niet alleen . Mijn schoondochter is uit de whats app groep gestapt. Het ging over je laten testen want dat was goed. Ze noemde dat voortschrijdend inzicht !! Ik dus even snel de reactie van rutte gestuurd die zei dat testen geen zin had als je geen klachten hebt, Dat vond ze ronduit kwetsend en nergens over gaan !!! Geen contact meer en m’n familie praat niet over corona. Onbegrijpelijk Prima hoor ik zit heerlijk in Thailand en geniet van de vrijheid die je hier nog hebt. Kan poolen ga naar parties kan overal naar toe met vrienden. Nee voorlopig klaag ik niet.

   Like

   • pepo Copyright zegt:

    Nederlands die in het buitenland wonen blijken alles helderder te zien dan de mensen in Nederland zelf.
    Pepo kan er over meepraten 😉

    Like

 6. Bob zegt:

  Als het vaccin werkt is het niet nodig
  1- dat je op 1,5 m afstand moet blijven.
  2- is het mondkapje niet meer nodig
  3- is de avondklok overbodig
  4- is de bangmakerij overbodig
  5- is normaal sociaal contact mogelijk

  geen van deze vijf voorwaarden is voldaan
  conclusie het vaccin dat werkt is een
  verzinsel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s