Billy´s vaccin is niet nodig, we hadden het knuffelhormoon al!

(Door: “bozeoudeman”)

Dat vaccin om ons allemaal braaf te maken, is niet eens nodig Billy. Daar was het knuffelhormoon al voor. Even terug in de tijd: Wat zijn eventuele mogelijkheden om tot totale overheersing te komen? In 2012 trad een Duitse psychiater naar buiten met door hem verricht onderzoek dat hij had gedaan naar het knuffelhormoon Oxytocine. 

Het bleek dat dit hormoon de houding van mensen op een positieve wijze beïnvloedt, met name het verantwoordelijkheidsgevoel. Getrouwde mannen die dit hormoon als neusspray gebruikten, bleven ondanks dat zij bepaalde vrouwen zeer aantrekkelijk vonden op afstand van die vrouwen. Zelfs meer dan dat, zij voelden zich soms ongemakkelijk als een vrouw hen te dicht naderde. 

Het hormoon wordt geproduceerd in ons brein en versterkt het ontstaan van sociale banden tussen mensen. Dit hormoon bepaalt bijvoorbeeld het vertrouwen dat men in een ander stelt, ook al is dat vertrouwen nog nergens op gebaseerd. Hieruit voortkomend klinkt de ‘complottheorie’ dat Merkel deze neusspray in de strijd zou willen werpen om haar beleid tot norm te verheffen. 

Hoe meer Duitsers deze neusspray zouden gebruiken, hoe meer Duitsers dan met vlaggetjes langs de weg gaan staan om haar troetelkinderen Duitsland binnen te halen en hoe meer begrip zij krijgen voor bijvoorbeeld hun verkrachter of voor de moordenaar van hun vrouw, man, kind, vriend, kennis et cetera. 

Dat dit soort beleid angstig dicht het nazi-beleid uit de jaren dertig en veertig uit de vorige eeuw benadert, maakt Merkel en haar DDR-kameraden blijkbaar niet veel uit. Het doel heiligt de middelen als dit verhaal waar is. Waar of niet waar, het tekent in ieder geval een situatie die hoe dan ook snel in de richting van totale dictatuur en “1984”-maatschappij racet. 

Het enge hierbij is dat veel zogenaamd correcte mensen er op aandringen dat door hen aangewezen niet correcte mensen met deze speciale neusspray in daarvoor ingerichte klinieken voor een mentaliteitsverandering worden behandeld alsof het om een ziekte gaat, waarna zij net als de correcte mensen met liefde in hun hart alle nieuwkomers binnenhalen en niet langer vinden dat deze veelal ook criminele immigranten Europa in de richting van vernietiging drijven. 

Hoelang duurt het voor een politicus voorstelt dit hormoon verplicht aan het drinkwater toe te voegen? Om tandbederf tegen te gaan, wenste Irene Vorrink als minister in het kabinet Den Uyl in de jaren zeventig fluor aan het drinkwater toe te laten voegen. Voor zover bekend is dat toen niet gebeurd, wat niet wil zeggen dat iets soortgelijks nu of in de toekomst niet wel kan gebeuren. 

Wie bepaalt wat goed is en wat niet? Bij een vermeende of echte pandemie zou een goedje als dit als vaccin kunnen worden ingespoten om mensen onder controle te krijgen en voorgoed te houden. Om als politicus in het zadel te blijven zitten, kan iemand soms vreemde dingen doen. En of dit nog niet genoeg is, is men ook druk doende met de ontwikkeling van een chip die bij alle mensen geïmplanteerd kan worden om hen tot gewillige, vriendelijke maar ook slaafse mensen te maken. 

Met corona in 2020 klinkt dit alles enger dan ooit! Gates denkt precies zo en is de drijvende kracht achter de eis dat de hele wereldbevolking met een nog totaal onbekend experimenteel vaccin wordt ingespoten. Ook heeft deze engerd het vaak over een vaccinpaspoort in combinatie met het gechipt worden van iedereen. Dit gaat richting nieuwe slavernij. Socialisten, Wakker Worden!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s