De Belgische regering heeft haar bevolking uitgerust met giftige maskers!

(Door: “DissidentNL”)

Bij het begin van de aankondiging van de Covid-19-pandemie had de Belgische regering de Minister van Defensie opgedragen een voorraad stoffen maskers aan te kopen om gratis uit te delen aan de bevolking. Vijftien miljoen maskers waren gekocht van het Luxemburgse bedrijf Avrox aan het eind van een dubieuze deal, die nu wordt onderzocht.

Maar afgezien van vragen over de financiële aspecten van deze aankoop, is nu een veel ernstiger kwestie aan het licht gekomen: de toxiciteit van deze maskers, die de Belgen nu moeten terugbrengen naar de apotheek, meldt MPI.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Belgische regering heeft haar bevolking uitgerust met giftige maskers!

 1. vangie1206j zegt:

  In opdracht van Bill Gates.

  Like

 2. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/huisarts-rob-elens-stuurt-patienten-weg-zonder-coronaprik-als-ze-geen-verklaring-willen-tekenen~a8a9ac42/

  Huisarts Rob Elens stuurt patiënten weg zonder coronaprik als ze geen verklaring willen tekenen

  Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca. De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen.

  Elens, die ook patiënten heeft uit Deurne en omgeving, zegt niet verantwoordelijk te willen zijn als het fout gaat na een vaccinatie

  Like

 3. charlie zegt:

  dat is toch normaal, laat staan dat die artsen jou dat vaccine geven en je valt enkele uren later dood neer worden die artsen wel verantwoordelijk gesteld, ik geef ze groot gelijk dat ze je dan niet vaccineren als je dat papier niet tekent, onze nep regering is daar dan verantwoordelijk voor want zij hebben dat vaccine aangekocht zonder te vragen wat er in zit.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Tuurlijk hebben die artsen gelijk wetend dat dit een door en door verrotte regering is die de handen in onschuld wast na al haar criminele daden .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s