Dictatoriaal Amsterdam knijpt toegang Vondelpark af: “Als coro-nadoel niet bereikt wordt, sluiten we het helemaal!”

(Door: Michael van der Galien)

De gemeente Amsterdam laat weten dat de zijingangen van het Vondelpark vanaf vandaag gesloten zijn. Mensen kunnen er dus alleen nog in bij de hoofdingangen, en daar wordt er “extra toezicht” gehouden. Want stel je voor dat mensen lekker naar buiten gaan om een frisse neus te halen! Dat mag zomaar niet! Welkom in dictatoriaal Amsterdam, waar de gemeente wel even besluit wie wanneer het park in mag.

Ooit werd Amsterdam terecht gezien als de meest vrije en daadwerkelijk ‘progressieve’ stad van Europa, en zelfs van de hele wereld. Helaas, die tijd is niet meer. Tegenwoordig is het een stad van, voor en door radicaal-linkse gekken, die met graagte burgers onderdrukken om hun grote doelen te bereiken.

Lees verder>>>
(h/t “Knalkopje1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Dictatoriaal Amsterdam knijpt toegang Vondelpark af: “Als coro-nadoel niet bereikt wordt, sluiten we het helemaal!”

 1. Johan zegt:

  Heb je die bende en troep gezien, die in het Vondelpark achtergelaten werd na een middagje frisse lucht happen ?
  Wat is dat toch voor aso-volk daar in Amsterdam, om zo grondig de boel te vervuilen ?
  Alsof er een stel varkens had liggen wroeten.
  Hebben die lui geen enkel besef meegekregen dat ook de volgende bezoeker graag een schoon park aantreft ?
  Wat mij betreft mag de boel dan ook op slot. Dat zal ze leren !

  Geliked door 1 persoon

  • Knalkopje1 zegt:

   Vervuilers van het park mogen ze wat mij betreft wel op de bon slingeren, maar niet voor het overtreden van de tirannieke en belachelijke 1,5 m afstand in de buitenlucht.

   Like

 2. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte georganiseerd en gefinancierd door george soros (bilderberger) laat weer zien wie de baas is.

  Like

 3. Julia zegt:

  Heeft u ook al het stembiljet ontvangen dan vooral stemmen op de linkse ziekelijke waanzin. Dag vrijheid, parken dicht, bossen en stranden afgesloten, winkelen mag niet en plezier hebben is een doodzonde. Wij worden uitsluitend geacht allemaal thuis te zitten en prikjes gif te halen en vooral volgens de regels te leven zoals zij door de tirannen zijn opgelegd. Kortom de tirannen en linkse ziekelijke machtswellustelingen hebben het volk de oorlog verklaard. Wat doet een groot aantal Nederlandse Stupido Bankzitters die gaan onderdanig hun ondergang tegemoet. Men vergeet dat men eerder meer angst voor de toekomst kan hebben dan besmet te raken door het virus. Wie voor tirannie zwicht, zal lijf en goed verliezen en dan dooft het licht.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Ja die Qut van een Halsema met haar crimifamilie knijpt alleen een oogje toe als het om kleurlingen gaat… ook zo’n Koudenhoven-Calergi muts. Niet getreurd mensen… wie heerst door verraad, zal door verraad omkomen…. zij komen ook aan de beurt, ze worden gepaaid met allerlei beloften maar beloften en eieren uitermate breekbaar op een gegeven moment zitten zij in de Piranhavijver in een “There can be only one scenario”..

  Like

 5. bezigebij63 zegt:

  Maar als die extreem linkse ratten gaan demonstreren tegen Poetin, gooit de Communistische burgemeester alles open. Zelfs de riolen.

  Like

 6. gerrit zegt:

  Als BLM daar demonstreerde was het park niet op slot gegaan dan had de Burgermeester lachend toe gekeken,

  Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  Ook in het Kronenburgerpark in Nijmegen, het domein van Bruls de Bullebak, is het prijs. Daar worden corona-zondaars die zich niet aan de heilige 1,5 m houden bekeurd.
  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/politie-meteen-bekeuring-voor-corona-overtreders-in-kronenburgerpark~afaa0d68/
  De linkse krant De Gelderlander, deel van de Algemeen Dagblad-groep, vindt het wel goed zo.

  Like

 8. Bas zegt:

  De roomblanke ‘Climate Generation’ van GroenLinks-hoofdstad Amsterdam. De Turken en Marokkanen van de stadsreiniging mogen hun stinkbende straks opruimen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s