Een shotje Pfizer/BioNTech? Iemand? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Madam Butterfly“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een shotje Pfizer/BioNTech? Iemand? . . .

 1. freda110 zegt:

  Fijn, en dan is er noch de verwachting van vele medici en andere mensen die hier verstand van hebben dat binnen een paar jaar vele mensen zullen sterven aan auto-immuun en andere ziektes die veroorzaakt worden door het toedienen van deze experimentele injecties.
  Dit wetende verklaart meteen waarom men niet heeft ingezet op grootschalige sociale woningbouw want als dit bewaarheid wordt komen er in de toekomst genoeg woningen vrij.
  De verantwoordelijke vogels zijn dan allang gevlogen maar de hoop op een nieuw Neurenberg tribunaal doet leven en hopelijk worden ze stuk voor stuk opgepakt en berecht.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Nee dank u. Maar het feit is daar als men dit gif niet toe laat dienen dan geen bezoek aan horeca, theater, evenementen, en geen reizen meer mogelijk zonder een vaccinatiepaspoort. Dan mochten de complotdenkers dan wappies zijn maar dit was goed voorspeld en wordt nu werkelijkheid. Wij zijn geen baas meer over eigen lichaam alle vrijheden en privileges worden ontnomen. Het nieuwe normaal. Wat voorheen rechten waren wordt nu onder dwang door onze strot geduwd.

  Geliked door 4 people

 3. freda110 zegt:

  https://www.burgerfront.nl/vaccinazi-horror/
  Is dit normaal??
  Vreselijk om naar te kijken, maar belangrijk om te weten dat het niet alleen oudere mensen zijn die reacties op de injectie krijgen.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Neem die dodelijke corona vaccinazi,s niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucia zegt:

  Hebben ze ook een special limited edition in snuifvorm gemaakt, voor leden van het kabinet???

  Like

 6. karton zegt:

  Is dat koninklijke gespuis al geprikt ?
  Ik ben vooral benieuwd naar de gevolgen hiervan voor dat oudste kind, die koninklijke speklap.

  Like

  • bobzelf zegt:

   karton zegt:
   25 februari 2021 om 17:27

   DIE HEEFT KILO’S AAN ANTISTOFFEN
   VANWEGE DIE COMPLETE DOZEN FRICANDELLEN DIE ZE WEG GEKAUWD HEEFT MET PINDASAUS VAN DE LIDL

   PRINSES MORA VAN CORA

   Like

 7. BigLJohn zegt:

  Geen gaskamers zoals in de tweede wereldoorlog, maar een simpele prik voor iedere sufferd die er in gelooft. Geen beloofde douche (gaskamers) maar een prik voor de gezondheid die je op een later tijdstip dood laat gaan. Gestorven aan een hartaanval werd er na de dood van Joden gezegd (was de gaskamer). In de huidige tijd sterft iemand zogenaamd niet aan die spuit maar aan kanker, hartkwalen en dergelijke. Wat een overeenkomst met die vernietigingskampen. Met een verschil; vroeger moesten de Joden, zigeuners en zwervers er aan geloven, vandaag de dag staat bijna iedereen op de dodenlijst. De ellende van onze ouders in de tweede wereldoorlog verbleekt nog met de gruwelen waarmee ze nu bezig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. htskday zegt:

  We zijn in oorlog

  We zijn in oorlog. Ja. En ik bedoel niet het Westen tegen het Oosten, tegen Rusland en China, noch de hele wereld tegen een onzichtbaar coronavirus.

  Nee. Wij, het gewone volk, zijn in oorlog tegen een steeds autoritairder en tirannieker elitair Globalistisch systeem, geregeerd door een kleine groep multimiljonairs, dat al decennia geleden van plan was om de macht over de mensen te grijpen, hen te controleren, hen te reduceren tot wat een minuscule elite een “voldoende aantal” vindt om Moeder Aarde te bewonen – en de rest van de overlevenden te digitaliseren en te robotiseren, als een soort lijfeigenen. Het is een combinatie van George Orwell’s “1984” en Aldous Huxley’s “Brave New World”.

  Welkom in het tijdperk van de transhumanisten. Als we het toestaan.

  https://dissident.one/2021/02/25/we-zijn-in-oorlog/

  Geliked door 3 people

 9. Jan zegt:

  Canadezen draaien compleet door, is gekkenhuis geworden, open gesticht. Werknemers boeien andere werknemer die weigert gezichtsluier te dragen

  Like

 10. Cathja zegt:

  Sebastian Kurz in Oostenrijk wil ook het vaccinatiebewijs in de vorm van een paspoort verplicht gaan stellen om allerlei evenementen, plus reizen buiten het eigen land mogelijk te maken.
  Hoezo EU zonder binnengrenzen? We zouden als vrije personen toch zonder grenscontroles (want dat hield alleen maar op!) kunnen reizen binnen de EU? Wel, met deze plannen (die enkele zuidelijke lidstaten ook wel zien zitten) komt daar niets van terecht. De zoveelste leugen die ons treft. Niet dat ik sta te popelen om naar het buitenland te gaan met vakantie, maar de manier waarop dit eventueel wordt toegestaan…..

  Ondertussen komen wekelijks honderden ‘ongedocumenteerden’ onze landen binnen. Niemand weet of ze ziek zijn, en wat hen eventueel mankeert. Maar wij krijgen de duimschroeven aangedraaid om een virus, waarvan we weten dat die allang op zijn retour is, maar die ons tal van vrijheden heeft ontnomen. Het oude normaal keert niet meer terug, daar ben ik heilig van overtuigd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Zuckerberg:
  “Ik deel enige voorzichtigheid met betrekking tot dit [vaccin] omdat we de bijwerkingen op de lange termijn van het fundamenteel wijzigen van het DNA en RNA van mensen niet kennen”

  ik vraag me af of
  @Facebook deze video van Mark Zuckerberg zal verwijderen?

  Like

  • Cathja zegt:

   @Bas op 25/2

   Dit is toch alles zeggend?
   Wie durft er nog te spreken van een ‘vaccin’, terwijl het totaal niets te maken heeft met het bestrijden van een virus?
   Zouden artsen wereldwijd hiervan op de hoogte zijn? Zo ja, dan zijn zij medeplichtig aan het verwoesten van ontelbare levens als zij niet op grote schaal protest aantekenen, en elke medewerking aan het vaccineren weigeren!

   Like

 12. Julia zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/huisarts-rob-elens-stuurt-patienten-weg-zonder-coronaprik-als-ze-geen-verklaring-willen-tekenen~a8a9ac42/ Een arts die zich wel terdege aan de eed van Hippocrates houdt. Dat zijn de artsen waar ik volkomen achter sta hopen dat veel artsen hem zullen volgen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Martin zegt:

  Daarom geef eerst de koning en zijn fam en da het kabinet 1e en 2e kamer zon spuitje van dat gif

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s