LONGREAD: Hoogmoed komt voor de val

(Door: Vicky Van Lommel)

Verantwoordelijken voor deze wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid zijn hard bezig hun eigen ondergang te bewerkstelligen. 

Niet geld noch bezit maakt macht. Niet de meeste data maakt macht. Het zijn hooguit factoren die macht bereiken en behouden kunnen vergemakkelijken. Daarentegen leidt het meest herhaalde verhaal op het grootste podium wel tot macht. Dat verhaal hoeft niet eens waar te zijn. Degene die dit verhaal vertelt, is van heerschappij verzekerd, althans zo lijkt het. Immers hoe groter het podium, hoe meer in de spotlights en dus hoe groter de kans dat het leugenachtige verhaal doorzien zal worden. 

Lees verder>>>
(h/t “joh marra”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op LONGREAD: Hoogmoed komt voor de val

 1. Republikein zegt:

  Arm van geest, je kan[kunt] er niks aan doen, komt door de fontanel, die is na drie maanden gesloten, einde verbinding met het Universum.
  Johnny dacht het te herstellen, boorde een gaatje in zijn schedel.

  Like

 2. Ravian zegt:

  Basisinkomen = Marxisme/Socialisme/Communisme = Onderdrukking/Armoede/Ellende.

  Like

 3. Gerrit zegt:

  Goed stuk. Mijn kinderen staan met open mond te luisteren als ik vertel wat wij ons vroeger konden veroorloven met 1 normaal salaris. Een huis kopen was zelfs mogelijk daarvan. Dat krijgen ze nu nog niet met 2 salarissen voor elkaar…….

  Geliked door 1 persoon

 4. Voight-Kampff zegt:

  Een accurate analyse. Echter voor een “ing” een ondermaatse prestatie, wegens gebrek aan systeembenadering. Kortom, analyses zonder probleemstelling en actieplan kunnen toegevoegd worden aan de enorme hoop goede en nutteloze analyses. Vicki heeft de capaciteiten om op een hoger plan te functioneren gezien haar opleiding. Het is wachten op deze ontwikkeling.

  Like

 5. Julia zegt:

  Kortom hoogste tijd om het valluik geheel open te zetten om de arrogante onmenselijke misdadigers tegen de menselijkheid en dictators Rutte, De Jonge en Grapperhaus diep te laten vallen. https://www.ad.nl/politiek/kabinet-niet-van-plan-toe-te-geven-aan-opstandige-horecabazen-het-wordt-een-ingewikkeld-weekje-br~a8b71200/ Anders gaan zij onverbiddelijk en gewetenloos door met het slopen van onze economie, maatschappelijk en sociale leven. Het is nog te triest voor woorden dat meer vrijheden worden afgepakt door bij mooi weer parken, stranden, toegangswegen en natuurgebieden af te sluiten zodat een mens nergens meer naar toe kan. Kortom allemaal zowel winkeliers en horeca massaal de boel open gooien en de hoogmoed der waanzin totaal te negeren en ook massaal onze vrijheden terug te pakken door te gaan en te staan wat tot en met 2019 geheel normaal was. Wie laat nu 75 jaar vrijheid zonder enig verzet van zich afpakken en zich verder de afgrond in sleuren door een paar doorgeslagen machtswellustelingen..

  Geliked door 1 persoon

 6. jegeloofthetniet zegt:

  Dank je voor het artikel. Heb het overal gedeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s