Nieuwe Wereldorde: Gelukkig zijn, vuilnis eten en pis drinken

(Vertaling: E.J. Bron)

Enkelen van u zullen misschien denken dat we met de titel te ver gegaan zijn, maar nee, het zijn de nieuwsberichten die in de afgelopen tijd te ver zijn gegaan, zoals u hieronder zult lezen. We hebben de titel zo realistisch mogelijk gehouden…

Zoals velen van u inmiddels waarschijnlijk weten, heeft niemand minder dan het Davos-forum als een van de doelen voor zijn Agenda 2030 vastgelegd dat de mensheid, behalve het doel dat we gelukkig moeten zijn zonder iets te bezitten, ook de vleesconsumptie drastisch moet verminderen. Een van de vooraanstaande profeten van de Nieuwe Wereldorde en Davos-deelnemer, Bill Gates (foto), is de afgelopen dagen zo ver gegaan om er in naam van de klimaatverandering toe op te roepen dat mensen in de rijke landen ermee moeten beginnen synthetisch vlees te eten. Je zou denken dat het eten van synthetisch vlees het resultaat van de uitroeiing van de natuur zou zijn, maar op dit moment ziet het er naar uit alsof men ons op deze manier zou willen bevelen haar te redden.

Als u denkt dat dit nieuws slecht zou zijn, zou u verder moeten lezen. Nadat we een beetje onderzoek deden naar Gates´ voorstellen, hebben we een project gevonden om uit gerecyclede urine of fecaliën gewonnen water te drinken. Op de foto hieronder test Bill Gates zijn smaak en zijn nieuwe uitvinding.

Met het oog op datgene dat we in de afgelopen tijd bij enkele mensen konden observeren, zouden we tot de conclusie moeten komen dat ondernemers fantastische mensen zijn, als ze zich bezighouden met geld verdienen, maar als ze zich bezighouden met de poging om de wereld te redden, kunnen ze een gevaar vormen. In ieder geval is het niet eenvoudig om te weten wat je van Mr. Gates, de uitvinder van Windows, moet vinden. Een ander nieuwsbericht zegt dat Gates nu ook vegetarische burgers produceert. Gezien dit nieuwsbericht is er wellicht geen sprake van een conflict, maar een verdacht en interessant verband tussen Bill Gates´ toespraak, waarin hij het einde van het vlees eist, en zijn veganistische bedrijf lijkt er toch te zijn.

Het nieuwsbericht over Gates en het Davos-forum doet in ieder geval een toekomst vermoeden, waarin we wormen, synthetisch vlees en veganistische hamburgers zullen eten, terwijl we tegelijkertijd proberen een beetje gerecyclede vloeibare fecaliën in de maag te schuiven.

We zullen niets meer bezitten, niet mee rover contant geld beschikken, niet meer in staat zijn om auto te rijden en onze accounts op de sociale media worden gecensureerd. Laten we dus naar een kostelijk morgen kijken, aangevoerd door deze aardige heer.

Dit is weliswaar geen artikel over computers, maar het helpt te verklaren waarom de toekomst wellicht net zomin als Windows zal functioneren. Het probleem is dat dit alles geen profetie is, maar een plan. Deze toekomst is niet die men vreest, maar die men wil. Het is de vraag aan welk soort leugens, dreigingen en hersenspoelingen ons de komende jaren zal blootstellen, opdat we al deze horror blij zullen accepteren. Iets vertelt ons echter dat deze groep NWO-leiders niet van plan is om de wereld over te nemen, opdat ook zij wormen kunnen eten en gerecyclede urine kunnen drinken, wat ze voorstellen aan hun kuddes. Misschien schatten ze ons ook gewoon in. Laten we maar eens zien hoe ver we op deze weg in de toekomst komen, voordat zij hun definitieve beslissingen nemen.

(Bron: navarraconfidencial.com)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuwe Wereldorde: Gelukkig zijn, vuilnis eten en pis drinken

 1. LUCIA zegt:

  Dat is typisch satanische rituelen, die hebben ook allerlei rare rituelen waarin poep gegeten wordt en bloed en ik meen ook pies wordt gedronken, zeer onsmakleijk.
  Zodra er een opening komt qua reizen, ben ik weg en ga ergens tussen de indianen wonen beschaafdste volk wat er is , ik ga direct bij de sjamaan in de leer, heb kennis en talent in die richting en wordt healer dan kan alles van mij verder de klere krijgen..

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Heb ooit eens gelezen.. dat mannen met schamele bedprestaties en/of problemen met een ballpen waar geen muziek uit komt/ die niet schrijft of zo, veroveraars trekjes krijgen, althans in politieke kringen.
  Een gewone huis.tuin en keukenvent koopt een slee van een auto… ja er is verschil in compensatie gedrag/drang… En dan ga ik me afvragen ; Als je nou de beste hoer ter wereld naar Gates toe zou sturen, een die er ook nog in slaagt hem het idee te geven dat hij een superminnaar is, waar hij onder vandaan komt als een wrak, met zijn wenkbrauwen ondersteboven, zou het probleem dan afgewend kunnen worden en zou het best kunnen dat oplossingen soms heel rudimentair simpel zijn.
  Dus misschien met zijn allen met de pet rondgaan en een bloedmooie hoer zoeken met een missie, want laten we wel wezen mw?Gates… bakt alleen nog maar koekjes.

  Like

  • karton zegt:

   @ LUCIA op 25-2-2021 om 15.53 u.
   Ja, daar zegt u me wat ! “De beste hoer ter wereld”? Ik wist niet eens dat hoeren zijn verdeeld in “goede hoer, betere hoer, beste hoer , állerbeste hoer, met goud bekroonde hoer , cum-laude hoer, hoer met de gouden lovertjes c.q. eikeltjes enz. enz.”
   Maar als er tóch één naar die Gates gestuurd gaat worden, doe er dan één met vlijmscherpe tandjes in haar “vooronder”.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @ karton; Bij gates denk ik meer aan een inbouw-guillotine en dan laten doodbloeden de vuile rat!!!

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    LUISTER VRIEND , EEN HELE GOEIE SNOL
    BETAALT OF UIT LIEFDE

    ZUIGT ZOWEL ONDER ALS BOVEN DE DEKENS BETER DAN DE BESTE DUURSTE MIELE STOFZUIGER UIT WELK TESTBLAD DAN OOK

    LATEN WEDAAR NOU EFFE VANUIT GAAN . . WHAHAHA

    DAN HEBBEN WE IETS OM ONS AAN VAST TE HOUEN

    OOM PAULUS PEESPALEIS

    Geliked door 1 persoon

   • Triumph zegt:

    Ik weet een hele goeie heeft dezelfde ideen en ze heet Kaag als die niet al opgeruimd is Halsema ook goed.

    Like

 3. Bas zegt:


  Nóg 1 miljoen erbij…

  Like

 4. Bas zegt:

  Woning…

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Als ik dit soort berichten lees word ik PIS-link !
  Tegen die zeik-zuipers zou ik willen zeggen : aufrotzen met die troep en stik maar in je poep !
  Wat moet ik nou met zo’n artikel, ik kan me werkelijk niet voorstellen dat er mensen bestaan, zélfs met maar één jaar BLO-school, die dit artikel zouden kunnen geloven, ik dénk dat ’t nepnieuws is !

  Geliked door 1 persoon

 7. htskday zegt:

  Urine drinken is in bepaalde culturen heel erg normaal en wordt zelfs dagelijks gedaan.

  https://naturotheek.com/is-bijzondere-reden-waarom-mensen-zweren-kopje-verse-urine-ochtend/

  Morgen in plaats van koffie maar eens een glaasje warme ochtend urine proberen,.. met stront en wormen wacht ik nog even..

  Als ome bill de filantroop het zegt zal het wel goed zijn…

  Like

  • LUCIA zegt:

   @htskday Klopt je kunt er allerlei behoorlijk ernstige kwalen mee verhelpen maar ik zou verrekte ziek moeten zijn om dat te drinken, nou kun je van alles een homeopatisch versie maken, dus dat zou nog te doen zijn. het zit ook in bepaalde cremes en ik geloof ook in medicijnen .

   Like

 8. Bob zegt:

  De slopers van het klimaat en het
  leven op de globe aan het woord.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Bill Gates zegt dit en Bill Gates zegt dat. Laat hem zelf maar eens als een arme gaan leven als dat zo’n ideaal is zoals hijzelf verkondigd. Al zijn geld word verdeeld onder de armen. Voortaan gaat hij wonen in een klein huurhuisje met een inboedel van de Staat alwaar hij ook huur over moet betalen. Ziet u het al gebeuren ? Nee natuurlijk. Dit alles wil hij ons toebedelen. Als hij maar de rijkste pik van de wereld kan worden !

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Billetje Gaatje is niet de uitvinder van Microsoft. Hij heeft het gekocht van de uitvinder voor een schijntje en het goed weten te vermarkten.

  Like

 11. Bas zegt:

  https://amp.theguardian.com/global-development/poverty-matters/2010/sep/29/gates-foundation-gm-monsanto?__twitter_impression=true

  Waarom investeert de Gates-stichting in GM gigant Monsanto?

  De investeringen van de Bill and Melinda Gates Foundation in Monsanto en Cargill zijn zwaar bekritiseerd. Is het tijd dat de stichting haar visies voor landbouw in ontwikkelingslanden eens goed maakt?

  De Bill and Melinda Gates Foundation, die de Guardian’s Global-ontwikkelingssite sponsort, wordt in Afrika en de VS zwaar bekritiseerd omdat ze niet alleen in bed kruipen bij het beruchte GM-bedrijf Monsanto, maar ook bij de agribusiness-grondstoffengigant Cargill.

  De problemen begonnen toen een Amerikaanse financiële website de jaarlijkse investeringsportefeuille van de stichting publiceerde, waaruit bleek dat het 500.000 Monsanto-aandelen had gekocht met een waarde van ongeveer $ 23 miljoen. Dit was een substantiële toename in de afgelopen zes maanden en hoewel het slechts een kleine verandering is voor Bill en Melinda, is het genoeg geweest om hun felste critici los te laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s