Schandalig! Geert Mak zet PVV weg als fascistenpartij bij herdenking Februaristaking: “Ze willen mensen wegzuiveren!”

(Door: Bart Reijmerink)

Geert Mak (foto) heeft tijdens zijn speech bij de herdenking van de Februaristaking flink kunnen uithalen naar de PVV. Terwijl PVV-Kamerlid Martin Bosma aanwezig was, vergeleek Mak de partij met het fascisme van de vorige eeuw. De PVV zou volgens Mak bepaalde bevolkingsgroepen willen wegzuiveren. 

Zo vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen heeft gutmensch Geert Mak nog even zijn ‘verzetsdaad’ kunnen plegen. Tijdens zijn speech betichtte hij de PVV van het te willen wegzuiveren van bepaalde bevolkingsgroepen in Nederland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op Schandalig! Geert Mak zet PVV weg als fascistenpartij bij herdenking Februaristaking: “Ze willen mensen wegzuiveren!”

 1. guusvelraeds zegt:

  Het fascisme was vroeger links en is dat tot op de dag van vandaag gebleven. Links beheerst het tot in haar haarvaten om de politieke tegenstander te beschuldigen van datgene waar ze zichzelf aan bezondigen. Terwijl links roept antisemitisme hier en antisemitisme daar zijn ze tegelijkertijd de grootste pleitbezorgers en financiers voor de Palestijnse Jodenhaters.

  Geliked door 6 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Die Geert Mak, dat hij dezelfde voornaam als Wilders heeft vindt ik trouwens al erg genoeg, heeft totaal GEEN enige fuck verstand van WO II! Denkt die Mak nou werkelijk dat Geert Wilders shier oms SS-Einzatsgruppen tot zijn beschikking heeft om miljoenen moslims, asielzoekers en vluchtelingen te deporteren, dood te schieten of naar vernietigingskampen toe te sturen?
  Hier in Europa zijn dergelijk soort kampen allang niet meer in gebruik en al die linkse anti-racisten weten nog niet eens dat het Stalinistische communisme en bolsjewisme eveneens in de 20ste eeuw zeker de dood van tientallen miljoenen mensen op hun geweten hebben! Anders moet die Mak gewoon naar school terug gaan om de hele geschiedenis omtrent verderfelijke systemen eens goed door te lezen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Rhon Steinbock zegt:

  Nee, wij moeten ons laten wegzuiveren! Wat een idioot die Mak.

  Like

 5. Ed Verschoor zegt:

  Mak heeft voor mij volledig afgedaan.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Afgelopen zaterdag werd een “verkiezingsstand” van de AfD in Schorndorf, Duitsland aangevallen en vernield door ANTIFAS.

  Tag24.de

  Like

 7. Ravian zegt:

  “Maak eens een wandelingetje door de achterbuurten van het internet en de stank en de bagger slaan je tegemoet.”
  Misschien moet hij eens een wandelingetje door de achterbuurten van de Nederlandse grote steden maken en er de stank van een halve eeuw links deugbeleid eens opsnuiven.

  Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Dat heeft Geert Mak goed gezien deze smerige haatdragende moordenaars bende moslim schorem.
  Goedzo Geert Wilders heb schijt aan dit links stuk ongedierte.

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Ik heb Mak altijd al een zielepiet gevonden .

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Geert Mak is een akelige linkse idioot, die zoals alle rooien alles dat iets minder links is dan hijzelf beschouwt als fascistisch.waarbij gemakshalve wordt genegeerd/verborgen dat fascisme van origine een linkse op socialisme gebaseerde ideologie is en dan ook niets maar dan ook niets met rechts al dan niet extreem te maken heeft. Ik leg uit hoe ‘t gekomen is i.h.k.v. het schoonvegen van straatjes hebben na WO 2 de communisten naar blijkt met veel succes hun uiterste best gedaan om nazisme en fascisme als extreem-rechts te afficheren wel wetende dat dit een leugen is maar communisten zijn nu niet bepaald in.hun eerste leugen gestikt. Deze leugen moest helpen verhullen dat alle op socialisme gebaseerde ideologiën dus nazisme, communisme en fascisme allen loten zijn van een en dezelfde rottige boom.

  Geliked door 1 persoon

 11. Dr. Heinz zegt:

  Die Geert Mak wil andersdenkenden wegzuiveren?
  Ja zo geschift zijn dat linksvolk wel, ze dulden geen ander geluid.
  En dat soort lieden krijgen alle ruimte in de media, om hun gedachtengoed te ventileren!!
  Dat hele media werkt daar aan mee, is dan ook schuldig aan het verspreiden van haat!!!
  Ze leren ook niets van de geschiedenis.
  Zie Koekoek, Janmaat, Fortuyn, Wilders en ook nog eens Baudet!!!
  Voorbeelden genoeg dat links ziek, vies volk is!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Die muppet braakt veel hysterische kolder uit, zoals hier over Trump

  Maar zijn linkse vriendje Biden ondertussen…..
  https://www.rt.com/news/516611-syria-us-airstrike-retaliation/amp/?__twitter_impression=true

  Amerikaanse aanval in Syrië op bevel van Biden vernietigt ‘meerdere faciliteiten’ van ‘door Iran gesteunde milities’

  De VS hebben zich gericht op door Iran gesteunde milities in Syrië, bevestigde het Pentagon, en voegde eraan toe dat de luchtaanvallen waren goedgekeurd door de Amerikaanse president Joe Biden en bedoeld waren als vergelding voor raketaanvallen op Amerikaanse bases in Irak.
  “Op aanwijzing van president Biden voerden Amerikaanse strijdkrachten eerder deze avond luchtaanvallen uit tegen infrastructuur die werd gebruikt door door Iran gesteunde militante groepen in het oosten van Syrië”, zei de woordvoerder van het Pentagon, John Kirby, in een verklaring. De aanval vond donderdag plaats rond 18.00 uur Eastern Time.

  Like

  • Ravian zegt:

   Show voor de bühne…
   Ze hebben met veel machtsvertoon net over de grens met Syrië twee gebouwtjes verwoest, om zichzelf een “Tough on Iran” imago aan te meten.
   En ondertussen zijn de onderhandelingen voor het herstellen van de “Iran deal” (het Obama steunpakket voor arme atoombom bouwers) in volle gang.
   Obama was dikke maatjes met de Moslimbroederschap en zijn hele midden oosten politiek was er op gericht om seculiere dictators door religieuze dictators te vervangen.
   En nu wordt dit beleid middels trekpop Biden gewoon hervat.

   Like

 13. Julia zegt:

  Een linkse fascistische journalist doet zijn toespraak. Deze linkse fascist moet zijn ogen uit zijn hoofd schamen waar haalt hij het lef vandaan om een partij (waar Bosma namens de PVV zelfs bij deze herdenking aanwezig was) zo smerig een loer te draaien. Deze fascist dient per direct van welk podium dan ook en van welke toespraak ook een spreekverbod opgelegd te krijgen en daarbij is het alle recht van de PVV na dergelijke vuile uitspraken terdege aangifte te doen dit heeft niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken maar is een intens diepe belediging niet alleen voor de PVV als partij maar ook voor meer dan een miljoenen mensen die achter de PVV staan. Deze fascist kwam niet op het idee om tijdens zijn ontoelaatbare toespraak ook eens de verzetsstrijders te herdenken. Wat een intense smerige fascist is deze linkse bezeten idioot. Alles wat hij nog schrijft in boeken of columns beschouw ik als vuilnisbak of voor het aansteken van de openhaard waardig. Dergelijk vuil vals geschrift of toespraak wil ik niet lezen of aanhoren en sta hier ver boven. .

  Like

 14. Bas zegt:

  Als je MINDER niet mag zeggen, waarom mag zo’n demente muppet wél openbaar demoniserende laster en smaad uitbraken?

  Like

 15. Bas zegt:

  http://westerse-beschaving.org/haatdragende-taal/

  Haatdragende taal tegen niet-moslims

  De koran zet afvalligen, huichelaars en niet-moslims apart en voorschrijft hen te vernederen, te haten of zelfs te doden. Het demoniseren van ”de ander”, het wij-tegen-zij denken en groepsbelediging, is het begin van elk klassiek fascistisch verhaal door de geschiedenis heen.

  De conclusie: afvalligen, huichelaars en niet-moslims zijn volgens bovenstaande kwalificaties totaal verwerpelijke untermenschen. Met gevolg, haat en afkeer onder de islamitische gelovigen, en dodelijk geweld/genocide wordt gelegitimeerd.

  Meer fascistische retoriek
  Koran
  De wereld is van Allah [en zijn gelovigen]
  Allah vernietigt geen steden, tenzij het steden van ongeloof zijn.
  De moslim zijn de erfgenamen van de aarde.
  Moslims erven steden van ongeloof [met geweld]
  Allah maakt moslims stedehouders op aarde 3:109 28:59 39:74 28:58 24:55
  Moslims zijn het beste volk op aarde
  Moslims, hoe gering ook, zijn superieur aan niet-moslims
  Moslims zijn een volk dat wil luisteren
  Moslims zijn een volk dat kan begrijpen
  Moslims zijn een volk dat wil geloven
  Moslims zijn verheven boven de ongelovigen
  Moslims zijn de uitverkorenen.
  Moslims, de erfgenamen van de aarde 3:110 2:221 30:23 9:11 2:136 2:212 20:13 39:74
  Daarom vernietig en vervang de ongelovigen 6:6 47:10
  Dood de ongelovigen, waar dan ook 4:89
  Terroriseer de ongelovigen 3:151
  Bestrijd hen [in uw buurt] 2:269 9:123
  Zegevier over alle andere godsdiensten 61:9 48:28 9:33
  Allah zal zijn licht [zijn geloof op aarde] vervolmaken 61:8
  9:32

  Dit sluipende gif van uitsluiten, beschuldigen, demoniseren, criminaliseren en ontmenselijken is een van de meest effectieve manieren om uitroeien van volkeren te rechtvaardigen. Met dergelijke propaganda als het bovenstaande, werd voor de nazi’s de vernietiging van joodse, Slavische en zigeuner volkeren gerechtvaardigd.

  Like

 16. Ben zegt:

  Mak is een marxistische smeerkees om op deze manier de Februaristaking te misbruiken.

  Like

 17. Renato zegt:

  Ik had twee boeken van hem in mijn bezit. Gelukkig niet zelf gekocht. Ik heb zijn gedachtegoed in de houtkachel gedeponeerd en het in rook op laten gaan.

  Like

 18. Renato zegt:

  Ik had twee boeken van hem in mijn bezit. Gelukkig niet zelf gekocht. Ik heb zijn gedachtegoed in de houtkachel gedeponeerd en het in rook op laten gaan.

  Like

 19. Bas zegt:

  http://westerse-beschaving.org/is-islam-racistisch/

  Racisme in de koran

  Racisme kan betrekking hebben op iemands religieuze keuze en als vervolg daarvan, zich als groep, superieur aan anderen beschouwt.

  Laat dat nu precies zijn wat de islam, haar bronnen en haar volgelingen door de eeuwen heen, consequent hebben gedaan. In theorie en praktijk, in de eerste eeuwen van de islam tot vandaag, zien moslims zichzelf als superieur aan ongelovigen.
  De angst om als ongelovig bestempelt te worden is gedurende de veertien eeuwen van haar bestaan een van de belangrijkste thema’s binnen de islam geweest. Men wil dan ook niet geassocieerd worden met:

  shirk (de zondige polytheïst],
  kafir (de onreine ongelovige),
  dhimmi (de inferieure jood en christen) en
  murtadd (de door satan verleidde afvallige).

  Verdelgen
  Termen als ‘verdelgen’ en ‘vernietigen’ in de koran hebben zonder uitzondering een negatieve lading en zijn niet slechts woorden uit een grijs verleden. Zij spelen elke dag een rol in dogma en praktijk. De koran met verzen die oproepen de ongelovigen te bestrijden of zelfs te vernietigen komen regelmatig voorbij. Dat moslims zich, zelfs in de 21e eeuw aan deze geboden houden, weet eenieder die wel eens een krant openslaat of naar een nieuwssite surft. De aanslagen met bommen, messen, auto’s, het institutioneel onderdrukken en verkleinen van christelijke en joodse minderheden in Arabische landen, de genocide op ongelovigen door de Islamitische Staat: de inferieure status van de niet – (of onvoldoende) gelovige is een feit dat niet valt te ontkennen.

  Like

 20. Bas zegt:

  https://www.trouw.nl/nieuws/steeds-meer-christenvervolging-in-afrika-oorzaak-islamitisch-extremisme~b56abee1/

  Steeds meer christenvervolging in Afrika. Oorzaak: islamitisch extremisme

  Christenen in Afrika krijgen steeds vaker te maken met zware tot extreme geloofsvervolging. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Open Doors, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen wereldwijd.

  De toename van de vervolging van christenen in Afrika komt volgens Open Doors vooral door islamitisch extremisme. De Verenigde Naties waarschuwden deze maand voor oprukkende jihadisten, die in Afrika steeds meer macht krijgen. Islamitische milities hebben in landen als Mali, Burkina Faso en Niger vaak vrij spel om christenen af te zonderen, te verjagen of te vermoorden. Dinsdag werd bekend dat Frankrijk de strijd tegen deze milities gaat opvoeren.

  Like

 21. Bas zegt:

  https://www.amnesty.nl/encyclopedie/islam-en-mensenrechten-in-10-vragen

  Wat is de sharia?

  Er bestaat geen vastgesteld wetboek van de sharia. Ze is een reeks van uitspraken door islamitische geestelijken en rechtsgeleerden. De toepassing van de sharia kan zeer verschillend zijn, al naargelang geloofsrichting of land; ook binnen sjiitische en soennitische stromingen bestaan uiteenlopende interpretaties. ‘De sharia’ kan zo een vrijbrief worden voor elke richting, groep of staat om het recht naar believen in te vullen. Met een beroep op de sharia stellen sommige staten strenge straffen (waaronder de doodstraf, lijfstraf, amputatie en andere vormen van marteling) op onder meer godslastering, afvalligheid, blasfemie, pornografie en prostitutie. Of ze keuren eerwraak goed. Sommige extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam steunen het terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog tegen ongelovigen).

  Like

 22. Bas zegt:

  https://www.zoeklicht.nl/artikelen/christenvervolging+in+nederland_6727

  Christenvervolging in Nederland

  Bij christenvervolging denken we vaak aan moslimlanden en Noord-Korea. Terecht. Maar ook in Nederland worden christenen vervolgd. Het is de hoogste tijd dat de politiek actie onderneemt en dat ook kerken en gemeenten wakker worden. Deze vervolging van ex-moslims die christen zijn geworden, moet stoppen!

  Begin januari verscheen weer de jaarlijkse Ranglijst christenvervolging van Open Doors. Nederland staat niet op die lijst. Gelukkig. Toch worden er ook in ons land christenen vervolgd, vernederd, bedreigd. Het zijn voornamelijk ex-moslims die tot geloof in de Heere Jezus zijn gekomen. Ze worden bedreigd door moslims, niet zelden door familieleden.
  Af en toe ontvang ik hierover informatie van lezers van mijn Nieuwsbrief. De angst van ex-moslims voor de dreiging is vaak zo groot, dat ze niet willen dat hun zaak in de publiciteit komt. Dan zou de kans alleen maar groter worden dat hun echt iets wordt aangedaan.

  Like

 23. Bas zegt:

  https://www.rd.nl/artikel/799690-christenvervolging-in-doofpot-door-politieke-correctheid-

  „Christenvervolging in doofpot door politieke correctheid”

  De schrikbarende cijfers over christenvervolging spreken boekdelen. Media zwijgen echter goeddeels en Westerse regeringen pakken niet door. „Politieke correctheid”, stellen christelijke partijen. Ze luiden de noodklok: „We hebben een verantwoordelijkheid voor onze broeders en zusters.”

  Genocide – in verschillende gebieden komt christenvervolging gevaarlijk dicht bij volkerenmoord. Begin deze maand verscheen een rapport over dit onderwerp van de Brits-anglicaanse bisschop en zendeling Philip Mounstephen met alarmerende conclusies (zie ”Exodus in het Midden-Oosten”).

  Volgens de opdrachtgever van het onderzoek, de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt, hebben overheden lange tijd „zitten slapen” als het gaat om christenvervolging. „Dit rapport en de aanslagen in Sri Lanka hebben iedereen met een enorme schok wakker geschud”, aldus Hunt tegen de BBC.

  Like

 24. Bas zegt:

  Geert Mak, wie zijn nou werkelijk de fascisten die mensen willen wegzuiveren?
  De werkelijkheid negeren, wegcensureren en verdraaien is kwaadaardig en gevaarlijk!

  https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report

  Vervolging van christenen ‘nadert genocide’ in het Midden-Oosten – rapport

  Miljoenen mensen zijn uit huizen ontworteld, zegt een rapport in opdracht van het VK, met velen gevangengezet en vermoord

  Doordringende vervolging van christenen, die soms neerkomt op genocide, is aan de gang in delen van het Midden-Oosten en heeft volgens een rapport in opdracht van de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt in de afgelopen twee decennia geleid tot een uittocht.

  Miljoenen christenen in de regio zijn uit hun huizen verdreven en velen zijn vermoord, ontvoerd, gevangengezet en gediscrimineerd, aldus het rapport. Het benadrukt ook discriminatie in Zuidoost-Azië, Afrika bezuiden de Sahara en in Oost-Azië – vaak gedreven door autoritarisme van de staat.

  “De ongemakkelijke waarheid”, stelt het rapport, is “dat de overgrote meerderheid (80%) van de vervolgde religieuze gelovigen christenen zijn”.

  Sommige bevindingen van het rapport zullen moeilijk leesbaar zijn voor leiders in het Midden-Oosten die ervan worden beschuldigd vervolging te tolereren of aan te zetten. De Justice and Development (AK) -partij van de Turkse president, Recep Tayyip Erdoğan, wordt bijvoorbeeld benadrukt vanwege het kleineren van christenen.

  Like

 25. Bas zegt:

  “moslim-antisemitisme” een serieuzere bedreiging is dan islamofobie!!!

  Bekijken op Medium.com

  Uitverkoren of vervloekt: wat zegt de koran over de joden?

  In een recent manifest gepubliceerd in het dagblad Le Parisien, uitten 250 Franse intellectuelen hun bezorgdheid over het groeiende antisemitisme in Frankrijk. Het manifest veroorzaakte een grote controverse, niet alleen omdat er prominente figuren op de lijst stonden als de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, voormalig premier Manuel Valls, zanger Charles Aznavour en acteur Gérard Depardieu, maar ook vanwege de omstreden toon.

  Meer specifiek houdt het manifest de leerstellingen van de Koran verantwoordelijk voor de recente antisemitische aanslagen in Frankrijk – het land met de grootste moslim- en joodse bevolking in Europa – en beveelt het moslims sterk aan de verzen van de koran aan te klagen waarvan zij beweren dat ze moslims motiveren om Joden te vermoorden. Ze vragen ook politici en het Franse publiek om niet langer politiek correct te zijn en toe te geven dat “moslim-antisemitisme” een serieuzere bedreiging is dan islamofobie.

  Like

 26. Bas zegt:

  https://www.islamic-sharia.org/is-the-quran-anti-semitic/

  Is de koran antisemitisch?

  Sommige joden beweren dat de koran verzen bevat die aanzetten tot haat tegen de joden. Ze eisen dat deze verzen uit de Koran worden verwijderd om deze ‘Joodsvriendelijk’ te maken.

  Moslims geloven dat de koran, die gedurende een periode van 23 jaar werd geopenbaard, een goddelijke openbaring van God is en niemand heeft enige autoriteit om de inhoud ervan te temperen. Moslimgeleerden moeten echter moeite doen om de betekenis van deze verzen en de historische achtergrond voor de openbaring ervan uit te leggen.

  Op 19 februari 2015 stuurde een joodse academicus een brief naar de redacteur van de Guardian waarin hij de koran beschuldigde achter de toename van antisemitisme in het Westen te zitten.

  “Antisemitisme neemt toe, maar het is vooral een islamitisch probleem. Hoewel het politiek correct is om bezorgd te zijn over karikaturen van Mohammed, is het feit dat de koran Joden vervloekt, verraders, de hebzuchtigste mensen, leugenaars, corrupters en apen (om maar een paar van de meer akelige scheldwoorden te noemen) noemt nooit genoemd. Het is niet alleen de Israëlisch-Palestijnse kwestie die moslims tot antisemitisme kan leiden. Het komt rechtstreeks uit het boek dat wordt beschouwd als het directe woord van God – zelfs als het ook oproepen tot vrede bevat. ”
  Professor Emanuel de Kadt
  Universiteit Utrecht en Brighton

  Like

 27. Bas zegt:

  CHRISTENFOBIE!!!
  Christenvervolging is een groot issue.
  Meer dan 300 miljoen christenen hebben te maken met vervolging.

  Wat heeft deze lijst ons als christenen in het Westen te zeggen?
  “Christenvervolging is een groot issue. Meer dan 300 miljoen christenen hebben te maken met vervolging. Dat feit roept op tot betrokkenheid van de wereldwijde kerk om niet de andere kant op te kijken, maar in actie te komen om dat deel van het lichaam dat lijdt, te versterken. Als gelovigen zijn we immers één lichaam en wanneer één lid lijdt, lijden alle leden. Ik wil daarom christenen in het Westen oproepen tot gebed. Dat is ook steevast de vraag die wij als eerste krijgen van christenen uit de vervolgde kerk: bid voor ons. Het tweede wat we kunnen doen, is de vervolgde kerk bezoeken. Dat is het afgelopen jaar beperkt mogelijk geweest, maar hopelijk kan dat komend jaar meer.

  Like

 28. Bas zegt:

  CHRISTENVERVOLGING
  De lijst van 50 landen waar Christenen het zwaarst vervolgd worden, het overgrote deel is islamitisch!

  https://www.opendoors.nl/christenvervolging/ranglijst/

  Ranglijst Christenvervolging
  Open Doors onderzoekt jaarlijks waar vervolging van christenen plaatsvindt en op wat voor manier dit gebeurt. De Ranglijst Christenvervolging hieronder laat zien in welke 50 landen christenen het zwaarst worden vervolgd om hun geloof.

  Like

 29. Blaffertje zegt:

  Geert Mak is een gevaarlijke gek, die lul wil nog even zijn 15 minutes of fame voor dat hij de grafkist in gaat.
  Wat een mies mannetje, wat ploert.

  Like

 30. Jan zegt:

  De traditie zet hij gewoon voort. Vroeger tegen Pim Fortuyn, nu tegen Wilders.
  Vies ventje

  Ommezwaai van populist Geert Mak is ongeloofwaardig
  Geert Mak, die Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali ooit met de nazi’s vergeleek, is plots zeer kritisch geworden over open grenzen. Afshin Ellian is niet onder de indruk van de ommezwaai van de schrijver. De populist Mak is excuses verschuldigd aan de andersdenkenden over islam en immigratie die hij jarenlang demoniseerde, schrijft Ellian.
  ….
  https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2019/11/geert-mak-is-een-populist-van-het-ergste-soort-719606/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s