STEM PATRIOTTISCH!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op STEM PATRIOTTISCH!

 1. Yvonne zegt:

  Ik ben in staat om in het stembureau mijn stembiljet te verscheuren of in de fik te steken
  Worden we niet door links bedonderd dan wel door rechts ik stem altijd PVV en elke keer duikt Rutte weer op de uitslag zal nu ook weer van tevoren bekend zijn
  Nee ik steek het biljet niet in de fik ik flikker het weg !

  Geliked door 1 persoon

 2. brabantman zegt:

  Wij hebben tot op heden nog geen mening gehoord van de PVV m.b.t. de avondklok en/of teruggaan naar het normale normaal. PVV was ook grote voorstander van het invoeren van een strenge lockdown. Vandaar de grote stilte hieromtrent van Wilders?

  Like

  • bobzelf zegt:

   brabantman zegt:
   25 februari 2021 om 22:27

   WEL GODVERDOMME, U WAS AL LANGERE TIJD HERSENDOOD ??
   U BEKIJKT DE TOESPRAKEN VAN GEERT NIET AL WEKEN ACHTER ELKAAR
   SINDS FEBRUARI VORIG JAAR ???

   WOONT U OP DE EFTELING
   OF ?
   IS UW INTERNET VERBINDING IN UW PLAGGENHUT NAAST HUNNEBED CITY
   IN DRENTE HEEL LAAG ??

   DUS VOOR U DE VRAAG !!!

   BENT U ALS KIND ZIJNDE UIT HET KLIMREK GEFLIKKERD ?
   IN DE SPEELTUIN ??
   MET JE HARSUS OP EEN BETON TEGEL ???
   EN NA BEZOEK IN HET ZIEKENHUIS ,. MOCHT U GELIJK NAAR HUIS ?
   VANWEGE DE AFWEZIGHEID VAN OOK MAAR 1 WERKENDE HERSENCEL ??
   EN AAN ZAAGSEL SCHUDDINGEN DOEN ZE MEESTAL NIKS ??

   IS UW ROEPNAAM MARTIEN PENNINGS OF KLAAS . OF TIJL ??

   DAN WEL ALS AFSLUITER….
   HOE LANG HEEFT U GODVERDOMME BIJ DE GROOTSTE MOLENS TER WERELD GEWERKT IN SCHIEDAM ??

   OOM LOBOTOMY PATIENT

   Like

  • Ravian zegt:

   Dan heb je niet best geluisterd brabantman, misschien toch maar eens verder kijken dan het NOS hoernaal.
   En of lockdown maatregelen zin hebben is tijd gerelateerd.
   Ik zal het eens simpel voor je uitleggen.
   Toen de drenkeling aan wal gesleept werd riep Wilders “reanimeren”, wat toen vervolgens niet gebeurd is.
   Een dag later is Rutte toen het inmiddels stijve lijk gaan reanimeren.
   En nu roep jij; “Ja maar Wilders wou toch ook reanimeren”.
   Ik vraag mij bij lieden zoals jij altijd af of je nu werkelijk zo onnozel bent of dat je betaald wordt om dit soort onzin te verspreiden.

   Like

 3. Lady zegt:

  Ik stem wel!
  Wel heb ik een ‘lichte twijfel’ over samenwerking van Wilders & Rutte.
  Ook vraag ik mij af of in Nederland de telling eerlijk verloopt…..

  Like

 4. Julia zegt:

  Helaas stemmen doe ik niet ik stem alleen en uitsluitend binnen een democratie en absoluut niet binnen een communistisch regime waardoor onze democratie zijn vermoord en alle vrijheden zijn afgenomen. Voor mij part stort het grootste deel van het ondemocratisch dictatoriaal zooitje in Den Haag in elkaar als een kaartenhuis. Ik heb absoluut niets meer met de huidige tirannie en ben al mijn vertrouwen kwijt. Natuurlijk heeft Wilders heel veel strijd geleverd maar van de andere kant is mijn mening dat je dan ook geen uitspraak kunt doen om eventueel een leger in te zetten bij onlusten en zeer zeker bij de standpunten te blijven over o.a. vaccinatie. Ook weten we allemaal althans degenen die wakker zijn dat stemmen in Nederland niets voorstelt omdat het huidige dictatoriaal regime bepaalt en al heeft bepaald wie de scepter blijft zwaaien en partijen als o.a. PVV en Forum al bij voorbaat uitgesloten. We blijven met dictators Rutte VVD, De Jonge en Grapperhaus CDA de komende jaren opgescheept zitten en zij bepalen wat er moet gebeuren, wat u verplicht bent en zelfs baas over ons lichaam zijn kijk naar o.a. een verplicht vaccinatiepaspoort pure dwang om massaal te vaccineren anders zullen veel vrijheden voor niet gevaccineerden worden beperkt. Ook Rutte zal mee in stemmen met het vaccinatiepaspoort ondanks hij hier nog niet geheel achter staat. We weten dat Rutte de boel besodemieterd en mee hobbelt met wat Brussel op legt. Genoeg voorbeelden. Kortom stemmen is een zoethoudertje en schijn democratie de kiezers hebben niets te vertellen c.q. in te brengen en vooral geen tegengas te geven anders wordt men afgestraft met torenhoge onterechte boetes. Daarbij is het binnen een democratie een schande dat er een demonstratieverbod is voor vreedzame tegenstanders van een beleid en demonstraties van terroristische organisaties zoals BLM en KOZP worden toegestaan en zelfs worden gesubsidieerd. Nederland bestaat niet meer en is in no time omgevormd tot een communistische staat. Ik voel mij zelfs schuldig om überhaupt nog te stemmen op welke sloop partij dan ook waarvoor Nederland niet meer telt en zelfs tirannie heerst (uitgezonderd de PVV) maar weet dat deze partij nimmer zal mee regeren zolang dat Haagse linkse tuig de uitslagen manipuleren zodat het lijkt dat zij de meeste stemmen hebben behaald. We hebben het met de vorige verkiezingen gezien PVV werd ondanks één na de grootste zonder meer aan de kant gezet.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Julia, Als ik uw schrijfsel interpreteer blijft er voor u niets anders over dan uw kop in het zand steken en net doen alsof u van niets weet. Dat is flauwekul natuurlijk want u weet voldoende om hier een oordeel te geven. O.K. niet de kop in het zand dus. Wat dan? Blijft er maar 1 ding over, gort u aan ten strijde en op het naar het binnenhof om uw gelijk te halen. Ik wacht af of u dat doet. Zo ja, dan bent u voor mij een groot man/vrouw, een lichtbaken in de inktzwarte duisternis van de hedendaagse politiek. Als u dan aan het eind van de donkere tunnel iemand ziet staan, geharnast en gewapend, dan is dat Geert Wilders die als Sint Joris in zijn eentje de vuurspuwende draak moet verslaan. In deze netafoor wordt de vuurspuwende draak vertegenwoordigd door groen links, dood66, de pvda en de vvd, die in drek van groenlinks/d66 zijn uitgegleden en ter linkerzijde van het politieke centrum zijn vastgelopen. Deze uitglijder stond zoals gewoonlijk niet in het verkiezingsprogramma van de vvd. Dus hoed u voor de charlata rutte cs.

   Like

   • Julia zegt:

    Scherpschutter1943 Trekt u ook mee ten strijde of sta ik alleen en geeft de rest uitsluitend commentaar en blijven rustig op de bank zitten en wachten haar lot af. Daarbij stemmen doe ik uitsluitend binnen een democratie omdat ik ben opgegroeid ineen democratisch land en jaren van vrijheid heb gekend en absoluut niet in een ongekende dictatuur. Zolang deze rechtstaat en de politiek corrupt is besteed ik hier geen enkele energie meer aan en weet dat stemmen hier in Nederland een schijndemocratie is. Helaas daar doe ik niet meer aan mee omdat ik totaal niet meer achter de huidige politiek sta en de misdaad tegen de menselijkheid dat op dit moment volop plaats vindt onvergeeflijk vindt.

    Like

 5. Julia zegt:

  De wolf staat voor ons als een andere politieke partij die ernaar streeft om als het even kan het land te zuiveren van een bepaalde bevolkingsgroep. Die in de peilingen als tweede uit de bus komt. En de wolf staat in duizendvoud voor ons op Facebook, Twitter en WhatsApp. Maak eens een wandelingetje door de achterbuurten van het internet en de stank en de bagger slaan je tegemoet. Nee, we hebben niet meer te maken met het fascisme van de vorige eeuw, maar wel met de 21-eeuwse varianten van hetzelfde fenomeen.”
  Zo zie je maar dat linkse goedmensen bezeten zijn tot op het bot. Mak zag zijn kans schoon om flink uit te halen naar de PVV en deed dit natuurlijk met de gebruikelijke leugen dat de PVV fascistisch zou zijn. Met de PVV al enkele jaren als de tweede partij van Nederland, en nog steeds de tweede partij in de peilingen, richt links zijn vizier op de PVV. En ze schuwen geen enkel wapen, de PVV wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt.
  Alle reden voor een aangifte wat ik uiteraard ga doen. Je moet toch van een zeer laag niveau zijn om een herdenking hiervoor te misbruiken. Het is een grove schande en een intense belediging ten opzichte van ook een grote groep Nederlanders. Diep treurig als dit zomaar mogelijk is en vooral tijdens een herdenking. Dergelijke linkse fascistische oproerkraaiers die openlijk tijdens een herdenking gebruik maken om hun smerige uitlatingen en valse beschuldigingen te spuien dienen vervolgd te worden. Op 4 mei is tijdens een herdenking destijds ook al misbruik door linkse ziekelijke uitlatingen. Hiervoor zijn herdenkingen niet dit soort linkse fascisten raken heel veel mensen diep in het hart.

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  De advocaat generaal van de hoge raadbepaalt, in samenspraak met de procureurs-generaals van de gerechtshoven, bepalen het vervolgingsbeleid in nederland. Die zullen Geert Mak NOOIT vervolgen.
  Zij wisten van tevoren wat Mak zou gaan zeggen in zijn toespraak. Bij dit soort gelegenheden heeft de inspreker de tekst van zijn toespraak tevoren moeten laten screenen door de autoriteiten. Zelfs de burgemeester van amsterdam vertoonde geen spoor van verwondering toen Mak zijn zware beledigingen uitsprak. Zij was ook van tevoren op de hoogte, kan niet anders. Wat blijft er voor de geshockeerden over? ten aanzien van Mak maar 1 ding, doe Mak in de ban. zwijg hem dood in gezelschap. Koop nooit meer van deze baggerschrijver. Laat een pvv.bakker nooit meer brood verkopen aan Mak. Geef hem zelfs geen glas water. Sluit hem af van water, gas en licht, sluit hem op zijn woning en gooi de sleutel in het riool , weg met deze gore communistische mafklapper.
  Doe mee aan een alles omvattende absolute boycot van Mak

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s