CARTOON Joe Biden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CARTOON Joe Biden . . .

 1. Jan zegt:

  Biden, Psaki en Harris onder vuur voor eerdere tweets die kritiek hadden op Trumps militaire acties na nieuwe luchtaanvallen in Syrië nadat Biden zijn goedkeuring gaf aan luchtaanvallen in Syrië waarbij ten minste 22 mensen omkwamen.

  Biden noemde Trump in 2019 “grillig” en “impulsief” toen hij dreigde Iran te bombarderen te midden van een escalatie van spanningen in die periode.

  Naar verluidt had de voormalige Republikeinse president luchtaanvallen op Iran overwogen na het neerhalen van een Amerikaanse drone door Teheran boven de Straat van Hormuz, maar hij zette het plan niet door, ondanks dat hij op het punt stond om te bombarderen, Trump vreesde echter voor mogelijke burgerslachtoffers.

  “De grillige, impulsieve acties van Trump zijn het laatste dat we nodig hebben als opperbevelhebber. Geen enkele president mag een militaire aanval bevelen zonder de gevolgen volledig te begrijpen ”, tweette de nu president Biden op 22 juni 2019.

  “ We hebben geen nieuwe oorlog in het Midden-Oosten nodig, maar de acties van Trump tegen Iran maken dat alleen maar waarschijnlijker ”, voegde hij eraan toe.

  In oktober 2019 ging Biden, die toen een Democratische presidentskandidaat was, verder met de poging van Trump om troepen uit Noord-Syrië terug te trekken – en beschreef de actie van de voormalige president opnieuw als ‘grillig’ en ‘impulsief’.

  “Ik zal het hebben over de recente acties van Donald Trump in Syrië en hoe zijn grillige, impulsieve beslissingen onze troepen in gevaar brengen en ons allemaal minder veilig maken”, schreef Biden op Twitter op 17 oktober 2019.

  Terwijl hij campagne voerde in Iowa, zei Biden ook dat de militaire acties van Trump ‘overduidelijk aantoont dat Trump een levensgevaarlijke president is’

  Psaki trok de ‘wettelijke autoriteit’ van Trump voor stakingen in twijfel

  De perssecretaris van het Witte Huis zette ook vraagtekens bij de ‘wettelijke autoriteit’ van de voormalige Trump-regering voor luchtaanvallen in 2017.

  “Wat is de wettelijke bevoegdheid voor aanvallen? Assad is een wrede dictator. Maar Syrië is een soeverein land, ”zei Psaki in een eerdere tweet.

  Ondertussen tweette vicepresident Kamala Harris in 2018 ook: “Ik steun onze mannen en vrouwen in uniform van harte en vind dat we Assad verantwoordelijk moeten houden voor zijn gewetenloze gebruik van chemische wapens. Maar ik maak me grote zorgen over de juridische grondgedachte van de aanvallen van gisteravond. ”

  “De president moet in overleg met het Congres een alomvattende strategie voor Syrië uitstippelen – en dat moet hij nu doen.”

  Nu krijgt het regime van Biden genadeloos kritiek van de bevolking

  Syrië was niet langer soeverein toen Biden werd gekozen, ”

  “Vier jaar later bombardeert haar baas Syrië nadat hij 36 dagen in functie is. Behalve zoals “kinderen in kooien” “tijdelijke migrantenvoorzieningen” werden, zijn illegale “aanvallen” uitgegroeid tot “de-escalatie”, aldus Alex Marlow, hoofdredacteur van Breitbart

  News.https://twitter.com/AlexMarlow/status/1365131760665829377

  “Hey meisje! terug gekomen op je eerder gedane beslissing, huh? ”

  “Geweldige tweet. Ik kijk er naar uit dat je morgen de illegale stakingen van @ JoeBiden tijdens je persconferentie veroordeelt, ‘merkte een ander op met betrekking tot Psaki’s oude tweet.

  “Dit is niet erg goed gegaan”, zei een ander, die Psaki’s post citeerde.

  uiterst linkse democraat Ilhan Omar retweette ook de post van de perssecretaris en schreef: “Goede vraag.”

  GOP-senator Rand Paul gaf ook commentaar op Psaki’s oude tweet.

  “Ik veroordeel de inmenging in de burgeroorlog in Syrië. Ik veroordeel ook het aanvallen van een soevereine natie zonder autoriteit. Welke autoriteit heeft @POTUS om Syrië aan te vallen? ” GOP-senator Rand Paul schreef op Twitter.

  “Misschien moet iemand vandaag zijn @PressSec vragen?”

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/biden-psaki-harris-fire-past-tweets-criticizing-trumps-military-actions-following-new-syria-airstrikes/

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Biden, een levensgevaarlijke, seniele gek
  Ignored by Media: Joe Biden Is Completely LOST in Texas Even with Handler Nearby
  video
  https://rumble.com/ve7cjz-ignored-by-media-joe-biden-is-completely-lost-in-texas-even-with-handler-ne.html

  Joe Biden: Lizzie Panilli, uh, excuse me, Pannill, and uh, what am I doing here? I’m going to lose track here. And, uh… Mayor Turner… My family spent a lot of time here in Houston by the way. And, uh, hey John Eddy, how are you buddy I didn’t see you there?… I could be known for as president. I would be the end, the president who end during his era ended cancer as we know it. (cough)

  Geliked door 1 persoon

 3. Eppo zegt:

  Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

  Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week dat de VS onder president Biden verandert in een politiestaat als gevolg van de eindeloze lockdowns. Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de beperkingen. Wolf benadrukte dat het land ‘recht voor onze ogen verandert in een totalitaire staat’.

  De manier waarop de overheid bedrijven verwoest, mensen ervan weerhoudt om samen te komen en boetes uitdeelt, doet haar denken aan het fascisme in de jaren twintig. “Ik hoop echt dat we snel wakker worden,” zei Wolf, die in 1996 voor de campagne van Bill Clinton werkte, op Fox News. “De geschiedenis leert ons dat mensen maar weinig tijd hebben om terug te vechten voordat het te gevaarlijk is om terug te vechten.”
  Spijt

  Minder dan een week na de verkiezingen zei Wolf er spijt van te hebben dat ze op Biden heeft gestemd. De oud-Clinton-adviseur zei dat ze nooit op hem gestemd zou hebben als ze had geweten dat er geen einde zou komen aan de lockdowns.

  If I’d known Biden was open to ‘lockdowns’ as he now states, which is something historically unprecedented in any pandemic, and a terrifying practice, one that won’t ever end because elites love it, I would never have voted for him.

  — Dr Naomi Wolf (@naomirwolf) November 9, 2020

  Zullen er nog wel vele volgen die spijt hebben. 1e raketten zijn al weer gestuurd naar Irak op Iraanse posities .
  The attacks, which took place early on Friday Middle Eastern time, were deliberately limited in scope and designed to show that President Joe Biden’s administration will act tough

  https://www.reuters.com/article/usa-syria-strike/u-s-air-strikes-on-iran-backed-militias-in-syria-kill-at-least-one-fighter-idUSL1N2KW115?edition-redirect=uk

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Bombardeerde Syrië gisteren…..

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Nobelprijs voor de vrede:
  Bombardeer 3 bruine landen en win (zoals obama)

  https://pbs.twimg.com/media/EvL0exPXAAcv7Gc?format=jpg&name=large

  Like

 6. Runners zegt:

  Joe van de Obama club ook al op oorlog pad de stumperd .

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Totale waanzin
  https://www.jihadwatch.org/2021/02/u-s-spent-787-million-on-gender-equality-projects-in-afghanistan

  De VS besteedden $ 787 miljoen aan ‘Gendergelijkheid’-projecten in Afghanistan

  Volgens Bongino.com ‘merkte een rapport van de speciale inspecteur-generaal voor de wederopbouw van Afghanistan op dat, hoewel de Verenigde Staten sinds 2002 meer dan $ 787 miljoen dollar hebben uitgegeven aan’ gendergelijkheidsprojecten ‘in Afghanistan,’ schadelijke sociaal-culturele normen ‘ze in stand hielden. [van] grote vooruitgang boeken. ” Sinds 2002 zijn er veel mensen in de buurt geweest die de politieke elites hadden kunnen vertellen dat het uitgeven van $ 787 miljoen, of zelfs $ 1, aan “gendergelijkheidsprojecten” in Afghanistan een vruchteloze verspilling van geld zou zijn, maar er is geen acht op geslagen, en zijn inderdaad afgedaan als “islamofoben”. En nu, ondanks de hardnekkigheid van die “schadelijke sociaal-culturele normen”, zullen die miljoenen vrijwel zeker doorgaan naar het “kerkhof van rijken”.

  Like

 8. Bas zegt:

  Er vallen weer bommen op Syrië, de kinderen zitten nog in de kooien, de cheques van $ 2.000 zijn verdwenen.

  Maar goed, Orange Man Bad is tenminste niet langer beledigend op Twitter!

  Like

 9. Bas zegt:

  Als Trump dit tijdens een pandemie had gedaan, zou het voorpaginanieuws zijn. Ze raakten in paniek toen hij buiten zijn masker afzette als er niemand in de buurt was.

  NU – Biden omhelst een jong meisje bij de Houston Food Bank.

  Like

 10. Bas zegt:

  De Brits-Syrische journalist Richard Medhurst reageerde op de raketaanval van Joe Biden op Syrië door te eisen te weten: “Waar zijn de 2000$ cheques in godsnaam? Ze zijn naar Raytheon gegaan om mijn land te bombarderen. “

  Like

 11. Ravian zegt:

  Voordat je een “wrede dictator” gaat afzetten kun je jezelf beter eens afvragen of er ook wel een werkbaar alternatief is voor die dictator.
  En nee, democratie kun je vergeten, dat werkt namelijk niet in dit soort landen.
  Je kunt je dus eens afvragen of dat de wereld er beter op wordt als je iemand als Assad vervangt door een religieuze gek van het type Khamenei, want dat is wel wat het resultaat gaat wezen.
  Volgens mij hebben al die “missionarissen”, die overal in de wereld middels geweld de democratie menen te moeten opdringen aan volkeren die daar niet voor open staan, al wel genoeg schade aangericht.
  Ze kunnen beter eens een voorbeeld nemen aan de Russen, die bedrijven realpolitik, die laten zich niet door een deug-ideologie maar door gezond boerenverstand leiden.
  En dat is in dit geval zowel voor de Syriërs as voor de rest van de wereld een veel beter plan.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Biden gaat de rassenhaat tussen blanken en zwarten verder aanwakkeren

  “Betaal ons zoals je het ons verschuldigd bent” – Senior ambtenaar van het Witte Huis kondigt aan dat Biden zonder congres overgaat tot herstelbetalingen voor slavernij

  …..
  De voormalige wetgever uit Louisiana beantwoordde niet direct een vraag over rechtstreekse betalingen aan nakomelingen van slaven
  In plaats daarvan wees hij op het beleid dat Biden steunde, zoals gratis collegegeld voor studenten die studeren aan historisch zwarte hogescholen en universiteiten
  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9312575/Biden-aide-Cedric-Richmond-says-White-House-start-acting-reparations.html

  (I don’t owe you shit, man!!)

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Polcoristen zijn gestoord

  Pres. Biden: “There’s not a single thing a man can do that a woman can’t do as well or better. Not a single thing.”

  VIDEO

  Like

 14. Jan zegt:

  Biden geeft onbenul Susan Rice de leiding over stemmen per post uit te breiden zodat het voor Democraten gemakkelijker wordt de verkiezingen te stelen
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/biden-puts-susan-rice-charge-effort-expand-mail-voting-make-easier-democrats-steal-elections/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s