Merkel: EU-vaccinatiepas “mogelijk” voor de zomer en dreigt met “jarenlange vaccinaties”

(Vertaling: E.J. Bron)

Nog een “samenzweringstheorie” van “coronaontkenners” en “Covidioten” verandert in afschuwelijke realiteit. Namelijk de vrees dat in de toekomst de vaccinatiedwang via de achterdeur zal plaatsvinden en in feite de bevolking op den duur zal splijten: in gevaccineerde mensen en mensen die zich niet als vaccinatieproefkonijn willen laten misbruiken.

Om niet in de verdenking te raken Fake News te verspreiden en eens temeer slachtoffer van “onafhankelijke feitencheckers”, die ons herhaaldelijk op Facebook terechtwijzen, te worden, citeren we letterlijk datgene dat de “Welt” gisteren meldde:

“Over drie maanden moet het mogelijk zijn om nationale digitale vaccinatiebewijzen met elkaar te verbinden, zegt bondskanselier Angela Merkel na de eerste dag van de EU-topontmoeting. En ze bereidt de bevolking op ´jarenlange´ vaccinaties voor.”

Merkel spreekt Merkel tegen

Bracht de bondskanselier enkele dagen geleden nog de “vrolijke boodschap” dat “de pandemie pas overwonnen is wanneer alle mensen in de hele wereld gevaccineerd zijn”, nu is er sprake van mutaties, die voortdurend nieuwe vaccinaties tot gevolg zullen hebben. Je hoeft geen viroloog te zijn om dit te zien, want de coronavirussen bestaan al tientallen jaren – die zullen zich nooit laten uitroeien –, deze virussen zullen er echter in de toekomst voor moeten opdraaien om constant voor hysterie en “maatregelen” als voorwendsel misbruikt te worden.

Leugenachtige geruststelling

Merkel´s aankondigingen betekenen niet dat “in het vervolg alleen diegene zou mogen reizen die een vaccinatiepas zou hebben”, zegt ze, want “daar zijn überhaupt nog geen politieke maatregelen over genomen”, wat ons herinnert aan de voormalige kameraden in de DDR. “Niemand is van plan een muur te bouwen”, werd daar zoals bekend verkondigd. Laten we de “politieke beslissingen” afwachten. Wedden dat ze identiek zullen zijn aan diverse “samenzweringstheorieën”.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel: EU-vaccinatiepas “mogelijk” voor de zomer en dreigt met “jarenlange vaccinaties”

 1. Hovawart zegt:

  Verdeel en heers…………..duidelijk/

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Alleen het idee al dat Nederland 84,5 miljoen vaccinatie bestelde om 17,5 miljoen mensen 2 keer in te spuiten zou de mensen aan het denken moeten zetten.
  Maar dat deze viezerikken die zich regering durven te noemen hun ziel en zaligheid en daarmee de bevolking ook uitgeleverd hebben aan de farmaindustrie wil bijna geen hond zien.
  Zoals de webmaster mij al eens vertelde Nederland is naar de kloten

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Covid gaat, net als griep, inderdaad nooit meer verdwijnen.
  En net als bij griep gaat vaccineren ook niet echt kunnen helpen.
  Daar muteert het virus gewoon te uitbundig voor.
  Daarom is het ook veel belangrijker dat er eens uitgevist wordt aan welke klootzakken we dit virus te danken hebben.
  Zowel wat de makers ervan betreft als wat degenen die de verspreiding ervan geen strobreed in de weg gelegd hebben betreft.
  Zodat we dit soort verrassingen in de toekomst kunnen vermijden.

  Het enige dat echt nodig is, en dat was al voor de hele covid affaire het geval, is een medische screening van mensen die uit den vreemde (risico gebieden) terugkeren.
  Zoiets als Ebola zou in plaatsen zoals Amsterdam namelijk wel veel goed kunnen doen, maar op nog niet bezet Nederland wil je dat toch niet echt loslaten.
  Stel je nu eens voor dat een Ebola uitbraak in Nederland door hetzelfde “dream team” onder controle zou moeten worden gebracht dat nu al een jaar bezig is om covid-19 onder controle te brengen.
  Dan hadden we geen mondkapjes of een IC tekort gehad, dan hadden we een lijkenzakken tekort gehad.
  Waar ging u ook al weer op stemmen de komende verkiezingen?

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Dat de westerse wereld naar de kloten zal gaan is al jaren bekend. Maar er zijn twee grote spelers die er om zullen gaan vechten. Te eerste de communistische globalisten en ten tweede Moslims. Wat bekend is dat communisten en islamieten als water en vuur zijn. Het verhaal van de ongelovigen dus. Waar twee honden vechten om een been gaat een derde er mee heen volgens een gezegde. Maar wie zou dan toch die derde zijn….

  Like

 5. Fran zegt:

  Het zijn loze dreigementen van dit gefrustreerde kinderloze mensvarken. Na 15 jaar afbraak van Duitsland is dit wat er nog is, de regie volledig kwijt en vol van wrok. Merkill is compleet links doorgedraaid, ze zal op enig moment wel uit haar lijden verlost worden door een moedige landgenoot.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Ik zal mij met hand en tand verzetten tegen deze misschien wrl dodelijke vaccinatie.
  Ik laat mij door niemand prikken tegen mijn wil.
  Mijn lichaam is ALLEEN van mij punt…………

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ravian zegt:
   26 februari 2021 om 21:32

   IK TWIJFEL NOG EEN KLEIN BEETJE
   IK DENK DAT IK 17 MAART ‘S MORGENS VROEG
   NOG EVEN EEN FIETSTOCHTJE MAAK

   EN DAN EEN STUKJE BIJ BERT PLAATS

   DIT IS DUS ECHT GEBEURD HEEL WAT JAARTJES GELEDEN

   “”PENNINGS WAS DE NAAM !!! ONGELOFELIJK DE VADER VAN KLAAS

   DUS IK DENK DAT KLAAS HOGE OGEN GAAT GOOIEN

   OOM AUSRADIEREN

   Like

 7. Qvic zegt:

  Landen worden als een bedrijf geleid en de bevolking is het bedrijfseigendom. Dus geen enkele inspraak. De regering is het management van het bedrijf dat alles bepaald in het land. Zij moeten constant toneel spelen, om het idee hoog te houden voor de bevolking dat ze in een democratie leven. Dit wordt bewust gedaan, omdat anders een grote opstand van de bevolking komt tegen hen.

  Geliked door 1 persoon

 8. hans zegt:

  Hoop echt dat ze dit monster uitschakelen!

  Like

 9. Julia zegt:

  Er is maar één remedie massaal verzet tegen vaccinatie en massaal niet naar de slachtbank voor een spuit van dit gif. Dan blijft dat elitair tuig nergens. Alleen de massa kan deze waanzin de kop indrukken. Wie zijn nu uiteindelijk een stel elitaire doorgeslagen machtswellustelingen tegenover een bevolking van miljoenen. Uiteindelijk ben je een rund als je met je gezondheid stunt.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ineens kunnen grenzen wel worden gesloten

  Maar Duitsland moet sterven, volgens Merkel

  Like

 11. Bas zegt:

  WAARSCHUWING:
  Nieuwe Spaanse wet verplicht vaccinaties tegen coronavirus (video) – RAIR
  De namen van Spanjaarden die de injectie weigeren, die verkeerd zijn geëtiketteerd als een ‘vaccin’, zullen worden gedocumenteerd in een speciaal register.
  rairfoundation.com

  https://rairfoundation.com/alert-new-spanish-bill-will-mandate-coronavirus-vaccinations-video/

  Like

 12. Gerrit zegt:

  Doet me denken aan de Duitsers in de oorlog met de invoering van hun Ausweis en Jodenster. Het vaccinatiepaspoort is nog maar het begin van nog vele ingrijpende veranderingen. En de Duitsers hebben in de oorlog laten zien hoe je een heel volk onder de knoet kan krijgen. We hebben hier niets van geleerd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Met een onderhuidse chip of ander onzichtbaar implantaat als identiteitsbewijs en vaccinatiepaspoort ontkom je natuurlijk aan de nare associatie van nummertatoeages op de onderarm, maar het idee leeft nog immer, het zijn dezelfde Duitse motieven..linksch fascisme 2021.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s