Reactie op de linkfascistische hypocriet Geert Mak

(Door: “Marc”)

Stijlvol van Bosma dat hij daar toch is gaan staan, terwijl hij wist dat het voor de slacht rijpe schaap zou komen spreken. Immers, de idioot heeft jaren terug al jammerend naar buitenlandse journalisten geroepen dat nu Nederlanders het dadervolk zouden worden.

Het is ook tekenend voor de organisatoren van deze ‘herdenking’ om juist hem uit te nodigen, met onder het publiek natuurlijk, op korte afstand van Bosma, het loeder zelf, de burgemeester van Amsterdam, die indertijd als Kamerlid die hondsdolle motie ‘de-islamisering zal geen beleid worden’ door de Kamer wist te drammen. Zo vroeg al landverraadster!

Natuurlijk zijn Mak, Halsema en al die anderen het ultieme kwaad in onze eigen nationale gelederen: willens en wetens negeren deze leden van de nieuwe NSB de aanwezigheid van het islamitisch gebod tot het doden van al wat eigen is aan de Nederlandse en westerse samenlevingen, ergo het fysiek elimineren van alles wat niet islamitisch is, in een razernij van ultieme bloeddorst, waarvan de heer A. Hitler en zijn kompaan J. Stalin al eerder zulke mooie voorbeelden hebben gegeven, met in hun kielzog o.a. de heren Mao en Al-Husseini, de laatste steun en toeverlaat van eerder genoemde Hitler. Want expliciet noemt de koran joden, christenen en andere niet-moslims als doelen in de strijd voor de islam.

En dit schaap staat in miljoenvoud voor ons op de NOS, in de gedaante van de VN (incluis islamitisch overwicht), NAVO (tegen de aloude Russische ‘vijand’). Maak eens een wandelingetje door de achterbuurten van Brussel of andere grote West-Europese steden en de stank en de bagger slaan je tegemoet. Nee, we hebben niet te maken met een gloednieuw fenomeen, het is hetzelfde fascisme van de vorige eeuw, met dit verschil dat het slachtoffer zich aan de zijde van de dader schaart.

Daarom ben ik voor herinvoering van de doodstraf, en wel voor de misdaad van landverraad.

Door:
“Marc”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Reactie op de linkfascistische hypocriet Geert Mak

 1. VarAway zegt:

  Eenzame KLASSE!
  Dank ” Marc “, dank….

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Klasse en persoonlijheid dat je ondanks
  de NSB-retoriek je niet omdraait.
  Alle commitees nodigen steeds meer anti Sjoa
  sprekers uit.
  Er zijn genoeg slachtoffers over ,maar die
  worden in de kou gezet.

  Like

 3. Ravian zegt:

  Lieden als Mak en Halsema zijn gewoon van het vieste wat er op deze aardbol rond kruipt.
  Ze verwoesten middels hun kwaadwillige linkse arrogantie de levens van miljoenen, en denken ondertussen dat ze Jezus Christus zelf zijn.
  Voor dat soort volk bestaat er maar één oplossing.

  Like

 4. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s