VIDEO Geert Wilders: “De VVD heeft de zorg op de laatste plaats gezet”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Geert Wilders: “De VVD heeft de zorg op de laatste plaats gezet”

 1. Monalisa zegt:

  👍👍👍👍👍👍👍

  Like

 2. Andre zegt:

  Hier doet die mevrouw de interviewer het ook weer. Geert in de reden vallen om hem te stoppen. Maarja lukt niet. En waar het om gaat, het media virus heeft er nooit 1 woord aan besteed. De VVD heeft namelijk de gezondheidszorg gesloopt. 75000 banen eruit getrapt en dan de beroepsleugenaars Gommers en Kuipers maar roepen dat de IC het niet meer aan kan en we gaan allemaal dood oh het is verschrikkelijk roept het media virus terwijl cojona maar een griepje is en het echte virus u wordt gebracht door de media en de Rutte club.

  Like

 3. Julia zegt:

  Weten onze dagelijkse paniekzaaiers Ernst Kuipers en Gommers alles van. Maar ja het lef om Rutte hiervoor volledig aansprakelijk te stellen ontbreekt bij deze paniekzaaiers Vrijwel dagelijks komen deze paniekzaaiers met het verhaal van overvolle IC’s en vinden het dan weer eens de hoogste tijd voor strengere maatregelen met alle desastreuze gevolgen van dien die miljoenen mensen treft. De algehele samenleving is de dupe van de onder capaciteit van ziekenhuizen waar de vernietigende bezuinigingen door Rutte al jaren aan de gang zijn. Gevolg afgeschaalde gezondheidszorg, langere lock downs en strengere maatregelen bij het uitbreken van een virus en hopelijk blijven we behoed voor een grote ramp. Inmiddels heeft tiran Rutte nog eens even wederom miljarden aan Brussel geschonken maar aan de capaciteit van de ziekenhuizen en optimalisatie van de gezondheidszorg is geen cent beschikbaar. Onbegrijpelijk dat mensen überhaupt nog op die arrogante achterbakse sloper willen stemmen. Ben benieuwd hoe al diegenen die achter sloper Rutte blijven staan reageren en klagen als zij zelf zwaar de dupe worden van een ernstige ziekte of iets dergelijks en dan op lange wachtlijsten komen te staan.

  Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Uiteraard werd de zorg van tevoren weg bezuinigd anders had men de zogenaamde drukte in de zorg tijdens de corona zwendel niet kunnen verkopen.
  Als het allemaal zo ernstig is als men het volk voorliegt kwamen er als de sodemieter wel bedden bij en hoefden ze daar geen duimen lopen te draaien.
  Er worden vandaag de dag wel veel bedden vrijgemaakt van bejaarden die zijn dood gegaan aan hun ‘beschermende spuit’ al komt dat uiteraard nooit doordat ze weggespoten zijn maar altijd door onderliggend lijden.
  Aangezien we hier in ons land 10 miljoen chronisch zieken hebben met 1 of meer onderliggend lijden zien ze die graag overlijden blijkbaar als men de spuit blijft opdringen??
  Een spuit waar velen met onderliggend lijden al aan zijn gestorven op niet zo’n fijne manier.

  En al die waanzin baseert men op een PCR test die niet eens een virus kan detecteren??
  Daar kruipt iedereen voor ……..met het schijnveiligheid gevende slavenmaskertje op, als gewillige slaven die graag van hun vrijheid en leven af willen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Hey EJ,

  In de aankondiging staat ‘PVV’ i.p.v. ‘VVD’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s