Duitse coronawaanzin: Mondkapjesplicht bij het joggen in Hamburg, stilsta- en zitverbod in Düsseldorf

(Vertaling: E.J. Bron)

In Europa worden de burgers steeds absurdere en willekeuriger vrijheidsbeperkingen wat betreft de coronabestrijding aangedaan. In de Duitse steden Hamburg en Düsseldorf drijft men het met de dictatoriale maatregelen helemaal op de spits.

Joggen en speeltuinen allen maar met mondkapje

In Hamburg stoort men zich van de kant van de gemeenteraad blijkbaar aan gezonde sportieve activiteit van de al meer dan een jaar opgesloten bevolking. Wie heeft een sterk immuunsysteem nodig tegen corona wanneer er een dood brengend vaccin bestaat…?

Men ziet het in ieder geval niet graag wanneer mensen de frisse lucht ingaan en van de zon genieten. Daarom heeft de stad Hamburg nu een mondkapjesplicht in parken en veel bezochte winkelstraten uitgevaardigd. Maar daarvan is niet alleen de wandelaar de dupe – ook joggers moeten op deze plaatsen in het vervolg een mondkapje dragen. En daarmee niet genoeg: ook in speeltuinen in de openlucht moeten volwassenen in het vervolg een mondkapje dragen! De politie kondigde aan op de gebruikelijke manier te controleren.

Verblijfsverbod” in Düsseldorf

Iets dergelijks absurds is ook uit Düsseldorf te horen. Daar stoort de gemeenteraad zich eveneens aan de vele mensen in de openlucht. Daarom heeft men nu een “verblijfsverbod” voor de oude stad en de nabijgelegen Rijnoever tijdens de weekenden afgekondigd. Met speciale bordjes (!) (foto hieronder) wordt de onmondige en ongehoorzame burger erop gewezen om niet op het idee te komen stil te blijven staan en al helemaal niet op een bankje in het park te gaan zitten.

De stad Düsseldorf laat 300 van zulke Orwelliaanse bordjes plaatsen op kosten van de belastingbetaler. Bovendien geldt er op de Rijnoever, net zoals in Hamburg, een mondkapjesplicht.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duitse coronawaanzin: Mondkapjesplicht bij het joggen in Hamburg, stilsta- en zitverbod in Düsseldorf

 1. Frits zegt:

  Dus als Polizei HALT roept: NIET doen
  VERBODEN

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob zegt:

  Door de mensen geen frisse lucht te
  laten inademen probeert men hun
  immuniteitsweerstand te verlagen.
  dit is moord op termijn dat is in het
  verleden uitgezocht.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Bob dat is ook de bedoeling het flink reduceren van de wereldbevolking. Maar wie stoort zich nu nog aan de waanzinnige politici en elitaire machtswellustelingen wat mij betreft stikken ze zelf in hun waanzinnige bull shit en spuiten ze zichzelf maar helemaal plat. Deze misdaad tegen de menselijkheid is ongekend en dient door de massa ten einde te worden gebracht. Massa maakt macht.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Dat klopt volkomen Bob. Elk waarom kent zijn daarom !

   Like

 3. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk dat een volk dit nog langer pikt. Het is niet meer te bevatten hoeveel vrijheden worden afgenomen door ijskoud maatregel op maatregel te stellen. Tijd voor algehele opstand het gaat nu werkelijk alle perken te buiten. Zullen we ook massaal maar geen belasting meer gaan betalen omdat wij aan huis gekluisterd worden en niets meer mogen of überhaupt geen plezier meer hebben. Nu hebben wij kenau en dictator Kaag weer eens https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/d66-kenau-sigrid-kaag-lovend-over-rutte-en-de-jonge-maar-komt-zogenaamd-met-een-redelijk-alternatief-voor-aanpak-coronacrisis/ Van wie is ons lichaam nog van de Staat en hebben wij zelf helemaal zelfs niet meer over ons leven of over ons lichaam te beschikken. Sorry maar wie hier niet klaar mee is met deze ongekende dictatuur en tirannie heeft volgens mij een zeer grote plaat voor het hoofd en leeft onder een steen. Deze ongekende waanzin gaat totaal de verkeerde kant op.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Ik was vandaag in Nederland, ik zal niet zeggen waar. Dagjesmens. Verboden!!! Mooi weer, sommige modewinkels waren open. We zaten in de zon met honderd andere mensen en dronken koffie. Uitgelaten stemming, geen politie of handhaving in zicht. Muilkorven? Geen denken aan.
  Ik ben net terug in Keulen, DDR 2.0.
  Bedankt voor de fijne dag, vrienden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rien zegt:

  en buiten, veel verse lucht, is het veilig, welke bureau rat heeft dit nu weer bedacht?

  Like

 6. Ravian zegt:

  Voorbereidend werk voor het opheffen van het boerka verbod.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Dat te bedenken dat ongeveer 90 jaar geleden talloze burgers van Düsseldorf eveneens van de autoriteiten niet eens meer de straat op mochten, laat staan hardlopen! Want als vrouwen en kinderen toen gingen hardlopen in de parken aan de Rijn van de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen dan zouden ze al heel snel zijn gestopt met ademen daar toen niet het coronavirus hen belaagde maar de beruchte ‘Vampier van Düsseldorf’ die deze stad in een dodelijke greep hield!
  Peter Kürten was toen voor de inwoners een nog veel dodelijker gevaar dan het coronavirus en als hij dat in die tijd al zou hebben gehad dan had hij bijna half Dusseldorf daarmee besmet! Helaas zijn de huidige autoriteiten van Hamburg en Dusseldorf in hun verziekte hersenen al teveel met het coronavirus besmet en de burgers daar kun je niet nog eens blijven gijzelen!

  Like

 8. freda110 zegt:

  Ik was vanmiddag in de winkel en daar liep iemand met twee maskers voor!!!
  Een is al erg maar welk mens met z’n volle verstand doet nou twee van die dingen over elkaar, dan krijg je toch helemaal geen lucht meer.

  Like

 9. Knalkopje1 zegt:

  Kijk, ook in Hamburg ‘Slingerende politieauto maakt jacht op een jonge Corona-zondaar’.
  Natuurlijk in de buitenlucht. Daarbij waren twee politieauto’s en enkele agenten te voet betrokken. Wat een opluchting: een levensgevaarlijke crimineel opgepakt! Het land is gered van een catastrofe dankzij het optreden van deze moedige politieagenten!
  http://www.pi-news.net/2021/02/schleudernder-streifenwagen-jagt-jugendlichen-corona-suender/

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: De volgende coronawaanzin: “Social-Distance-Circles” voor de zomers picknick in het park | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s