Hugo de Jonge over 2020: “Schitterend, had het voor geen goud willen missen”

(Door: “9ForNews”)

Steeds meer groepen Nederlanders zijn door de coronacrisis voor voedselhulp afhankelijk van het Rode Kruis. Volgens de hulporganisatie is de vraag onder studenten, alleenstaande ouders en ondernemers de laatste weken gegroeid. In mei vorig jaar werden zo’n 2200 boodschappenkaarten en voedselpakketten per week verstrekt, de komende weken gaat het om 6000, bijna een verdrievoudiging.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hugo de Jonge over 2020: “Schitterend, had het voor geen goud willen missen”

 1. Yvonne zegt:

  voor geen goud willen missen? Dan blijkt toch wel dat er iets in die man zijn bovenkamer niet goed zit. Wij kunnen jou missen als kiespijn
  leuk voor nabestaanden van overleden mensen, winkels die gesloten zijn , wat een fantastisch jaar en waarschijnlijk wordt 2021 ook een jaar om niet te vergeten, de eerste paar maanden zijn al verpest door o.a die achterlijke avondklok

  Geliked door 2 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Yvonne: De Jonge heeft zich hiermee opnieuw geprofileerd als een fascist. Hij is degene die met de fascistische Coronawet kwam in het afgelopen voorjaar. In de eerste versie van die wet wilde hij de politie en de BOA’s de bevoegdheid geven om ‘achter de voordeur te handhaven’, m.a.w. ze mochten dan zonder huiszoekingsbevel woningen binnenvallen om te controleren hoeveel bezoek je had en of iedereen zich wel aan de anderhalve meter hield. Die wet had verdacht veel gemeen met de Machtigingswet van Hitler uit 1933, waarmee deze de democratie uitschakelde en zijn dictatuur vestigde. De Jonge heeft er letterlijk van genoten hoe hij als lid van de Bende van Drie ons kon knechten en onderdrukken.

   Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Gekker als gek bestaat er volgens mij niet.

   Like

 2. John 3:16 zegt:

  En hij is ook op weg naar een plek waar hij straks heen verwezen word, die hij ook voor geen goud gaat missen.. And it ain’t heaven..

  Like

  • bobzelf zegt:

   vergeet dat nou ……die boven zit pas 2500 jaar met zijn pik te spelen
   DUS WAAR KOMT DIE HOOP ?? DAN VANDAAN ??

   SODEMIETR TOCH EEN KEER OP

   EZECHIEL 23 VERS 15

   WAT HELPT IS EEN MAN MET EEN COLT 45 EN NIKS ANDERS

   Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Hoogste tijd om zijn bezittingen in beslag te nemen het salaris op nul en deze dictator voorzien van een schamele voedselbon. Kijken of hij het allemaal nog zo schitterend vindt. Wat een walgelijke smerige machtswellusteling en misdadiger tegen de menselijkheid is deze waardeloze onbenul. Toch knap dat je als PABO mannetje überhaupt op deze post is gekomen. zonder enige medische kennis en zonder sociale vaardigheden het voetvolk onder de duim kan houden. Dit onderdeel van een NAZI praktijk schijnt zijn talent te zijn. Klaar zijn we met deze idioot maar zie het resultaat en zie de toekomst. Diep treurig.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De jonge is een vuile nazi,een rat van het smerigste rioolwater.Hij werkt bewust mee net als bilderberg rat rutte aan een genocide op zijn eigen bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Ik dacht zojuist toevallig aan de remake van een oude hit uit de jaren twintig: Moeder, de man met de coke is hier. (Mutter, der Mann mit dem Koks ist da.)

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Tsja, je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te wezen.
  Toch zou ik deze eikel graag aan een boom zien hangen…

  Geliked door 1 persoon

 7. Knalkopje1 zegt:

  En dan, samen met Rutte en Grappenmaker, precies 1,5 m met de tenen boven de grond. Dan hebben ze hun zo geliefde 1,5 m, waarmee ze het ons zo zuur maakten en waar ze ons voor onbepaalde tijd het leven mee onmogelijk wilden maken. Ze wilden de hele maatschappij daarop inrichten. Zie de volgende walgelijke video van NOS en NTR van 18 april vorig jaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s