Wat we MOETEN leren van links

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De NSDAP van Adolf Hitler was feitelijk (!) extreem links. Toch werd het nationaalsocialisme na de Tweede Wereldoorlog door andere linkse partijen naar uiterst rechts ‘geschoven’. Sowieso zijn partijen waar socialisme in wordt verkondigd net zo sociaal als D66 heden ten dage democratisch is. Slechts beperkt tot de eigen (potentiële) bubbel derhalve. Voor alles wat daarbuiten valt, zijn de termen ‘sociaal’ en ‘democratie’ van links NIET van toepassing. Anders denkenden zijn tenslotte uitermate hinderlijk, onaanvaardbaar zelfs (!), en moeten genegeerd, heropgevoed of anders verwijderd worden.

De kans om iets te leren van gelijkgestemden is meestal erg beperkt. Leren van uw opponenten echter is uitermate interessant! Zeker als zij zeer laag bij de grondse, maar uiterst effectief blijkende achterbakse spelletjes spelen.

Wat u ècht van links MOET gaan leren, is dat zij ten eerste WÈL allemaal samenwerken. Ten tweede ge/misbruiken zij onder de noemer ‘sociaal’, lees ‘knuffel’, veelal kinderen en allochtone bevolkingsgroepen voor hun doelen en zijn daarnaast niet vies van het promoten van zeer schadelijke/discutabele methodes (elektrisch rijden qua grondstofwinning en afval’verwerking’ / biomassa…) om utopische. maar feitelijk oerdomme ‘gevoels’mensen/stemmers te werven. Zo gaat er (naar aller waarschijnlijkheid veel MIDDEN-OOSTERS!) geld van DENK naar Nederlandse voedselbanken… En met een doel! Geld geven aan voedselbanken uit naam van deze islamitische partij betekent namelijk nieuwe leden werven en daarmee het eigenlijke doel, namelijk een bredere basis leggen voor de acceptatie van verdere Islamisering, bewerkstelligen. Tactisch goed ingespeeld op waar rechts het sociaal gezien volledig laat liggen. Alleen ziet de toekomst er daarmee, vanaf de minaret naar u toe gejankt, nogal ‘bedekt’ en voor iedereen steeds beperkender uit…

Wat u eveneens van links moet leren, is dat zij alle waarheden net zolang verdraaien (van extreem links NSDAP naar (Neo) Nazi’s extreem rechts…), totdat het hen wèl past. Tevens creëren zij daarnaast ZÈLF nieuwe ‘waarheden’ (klimaatleugens en verzwegen zielige-immigranten-criminaliteit en overlast) en hebben zij (een vaststelling uit eerder eigen onderzoek) veelal verblind door een utopische roze tunnelvisie, een exceptioneel onverantwoordelijke attitude qua gelduitgave. Het begrip “geld dat u niet heeft, kunt u ook niet uitgeven” schijnt men op links maar nooit te bevatten. Overigens is het uiteraard veel gemakkelijk geld uitgeven als het ÚW (belasting)gelden betreft. Dat voelt klaarblijkelijk een stuk beter dan eigen- of partijgelden.

Wat met name meneer Baudet eindelijk eens HÉÉL goed moet gaan beseffen, is dat NIET (!) iedereen binnen de partij (of op een bijeenkomst) daar staat met de juiste intenties. Sommige intriganten staan daar uitsluitend om u in de val te lokken, dat te filmen, de filmpjes te ‘bewerken’ en vervolgens op de social media te posten (wie is de mol?…). Ik begrijp dat u, mijns inziens, met uw uitspraak doelde op berechting in eigen land met een bepaalde vervaldatum met het oog op de steeds verdergaande Europese bemoeienissen aangaande ‘het Europees recht’, maar ik hoop toch dat u begrijpt dat dit voor oorlogsmisdadigers en massamoordenaars NOOIT mag gelden. Sowieso is toentertijd het recht door de geallieerden ingesteld, wat mijns inziens gelijkwaardig is aan het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Maar even voor u: Wanneer leert Ú nu eindelijk eens dat als u bepaalde uitspraken doet, die door de NOS, NPO en RTL op uitermate dubieuze, maar zeer schadelijke wijze TEGEN u gebruikt gaan worden? En dat gebeurt mede omdat u NIET helder bent in uw formulering en eventuele verduidelijking sowieso achterwege blijft. Echter: hoe ú iets op uw toehoorders overbrengt en hoe de boodschap aan de andere kant opgevat en begrépen wordt, lijken mij de basisbeginselen van didactische vaardigheden! Zender/ontvanger!

Ik heb u vele malen het voordeel van de twijfel gegeven, maar met het totaal onnodige tweede deel van uw antwoord op de betreffende vraag (wat qua vrije interpretatie absoluut geen handige uitspraak was) vraag ik mij helaas steeds vaker af of u wel het intellect heeft om mijn stem nog langer te verdienen als u zich telkenmale zo gemakkelijk – helemaal zèlf! – in de problemen weet te brengen of u zich eenvoudig door anderen laat verleiden in hun (s)linkse vallen te trappen. Ik geloof nog steeds in uw oprechtheid en toekomstvisie, maar u laat zich kinderlijk eenvoudig als speelbal gebruiken waardoor sloopkogel-der-Nederlandse-economie-Rutte in versie 4 straks nòg vier jaar zijn destructiebedrijf mag runnen.

Dat er op scholen door GroenLinkse en PvdA -docenten een ware indoctrinatie heeft plaatsgevonden en nòg plaatsvindt, is uiterst onacceptabel. Kinderen worden genegeerd of zelfs uit de lessen verwijderd als zij FvD of PVV stemmen! Of zij “wel opgelet hebben tijdens de les”?! Niet zo vreemd derhalve dat juist linkse partijen willen dat deze uiterst kwetsbare en beïnvloedbare tieners al veel vroeger ‘stemrecht’ krijgen. Hoezo indoctrinatie? Hoezo stemmen tegen hun wil…?

Voor onze rechts georiënteerde medestanders en oprechte journalisten: Wanneer gaat u ook eens bij de VVD, GroenLinks of de PvdA-bijeenkomst zitten om hen te verleiden tot uitspraken of uitbarstingen zoals de (s)inkse media/intriganten dat onder andere bij FvD doen?

De hypocriete, met haat (tegen het Westen?) gevoede, onprofessionele agressie van Azarkan in debatten en in de Kamer is, net als het telkenmale ronduit onfatsoenlijke optreden van zijn (oud) collega Öztürk, mijns inziens typerend voor zijn/hun afkomst en opvoeding en derhalve waar DENK daadwerkelijk voor staat. De manier waarop Azarkan Wilders aanvalt op iets wat helemaal niet bewezen is (de affaire Dion Graus), is ronduit walgelijk. Alsof Azarkan en ZIJN partijleden een uitgesproken voorbeeldfunctie zouden hebben vervuld de afgelopen jaren…

De uitbarsting van De Jonge versus Van Haga zegt eveneens veel over de dictatoriale cultuur binnen het vacci-Nazi wereldje. Uitermate ergerlijk overigens dat Van Haga zich eenvoudig laat overschreeuwen (!) door een bijna hysterische (Führer) De Jonge, die in zijn totale ONKUNDE (!) tot op de dag van vandaag nog helemaal NIETS fatsoenlijk heeft geregeld, waardoor Van Haga vervolgens eenvoudig afhaakt, omdat ze “het toch niet eens worden”. De grootste bek wint dus omdat zijn eigen, van úw belastinggeld gefinancierde, baantje op het spel staat…? U weet inmiddels hoe het werkt binnen de kabinetten Rutte… Bek houwen!

Yasser Klaver is moe en straalt dat in alle toonaarden uit. Dat dit papkindje, dat enkele jaren geleden nog werd binnengehaald als de Messias, nu klaarblijkelijk verlangt naar zijn eikeltjespyjama vind ik persoonlijk geweldig nieuws! Dat mag bij voorkeur ook zijn weerslag krijgen op Paul Rosenmöller. De toenmalige partijleider van GroenLinks onder wiens bewind de weggemoffelde moord op Pim Fortuyn is beraamd. Rosenmöller, de ‘man’ die daarna een politieke vluchteling in eigen land speelde en zichzelf buiten het zicht werkte…

Ik zeg: Speel het spel net zo smerig en achterbaks als links dat doet! Laat ze in de val lopen en etaleer het op alle panden en mediakanalen!

Grappig

Elke reclame moet tegenwoordig voorzien zijn van ‘mensen met kleur’, alsof alleen blanke personen persona non grata zijn geworden. U zou dit voor de lol eens in bijvoorbeeld China, Korea of Rusland moeten aankaarten… Het grappige in deze is dat bijvoorbeeld telefonieaanbieder Ben uiterst ‘politiek correct’ een prachtige zwarte dame (met Chupa Chups-kapsel) in zijn reclame gebruikt, maar daarmee feitelijk de zwarte mens karakteriseert en declassificeert tot een wandelende Chupa Chups lolly die te dom is om de vele ‘social’-groepsdruk (!)-media-meldingen zèlf uit te zetten…

Veel mensen zeggen NIET te gaan stemmen of, als uiting van protest, een streep door het stemformulier te trekken. Klaarblijkelijk weten zij niet dat hun stem dan automatisch naar de grootste partij gaat… Ook NIET stemmen of uit ‘protest’ stemmen betekent derhalve een stem op de grootste partij.  Maak de mensen dus duidelijk dat men moet gaan stemmen, al is het maar strategisch op de Partij van de Dieren. DIT is namelijk de kans bij uitstek om elke stem TEGEN het VVD/CDA-Rutte-beleid te doen gelden!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wat we MOETEN leren van links

 1. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Verbeteren???

  https://twitter.com/i/status/1365346325236170761

  Lockdowns verbeteren stilletjes steden over de hele wereld.

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/260668725/eigenaren-taalschool-verdacht-van-fraude-met-inburgeringsgeld

  Eigenaren taalschool verdacht van fraude met inburgeringsgeld

  Twee eigenaren van een taalschool zijn aangehouden door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), op verdenking van fraude met overheidsgeld dat voor inburgeringsonderwijs bedoeld was.

  De mannen worden naast fraude ook verdacht van onder meer valsheid in geschrifte. Het tweetal zou gesjoemeld hebben met facturen en valse verklaringen over deelnames aan cursussen hebben opgegeven. Er zouden onder meer lessen zijn gefactureerd die nooit werden gevolgd, maar wel bij de overheid zijn gedeclareerd. Ook zou de taalschool cadeaubonnen en geld aan cursisten hebben gegeven.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De nieuwe tijd

  Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Ja heel jammer dat een Haga zich onder laat schijten door die kakkerlak van een de jonge.. , goeie vent die Haga… maar tegen dit soort ongedierte, moet je rap en snel.. , verbaal uiterst giftig en op het scherpst van de snede je woorden en zinnen kunnen formuleren …,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Het liefst zou links willen dat we allemaal brave marxistische robotjes waren klik-klik Heil Marx! Klik-klik eigendom is diefstal! klik-klik trrrzkdf klik rrrr klik tuut.

  Like

 7. Bob zegt:

  De hele bevolking wordt op een nazitische
  wijze geindoctrineerd.
  Je hoort mensen die zelfs,naar hun zeggen,
  hoog opgeleid zijn de onzin nabouwen.
  De evolutie heeft devolutie gebracht.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Sinds 2008 tellen zowel blanco stemmen als ongeldige stemmen alleen mee voor de opkomstcijfers, je stem gaat dus NIET automatisch naar een bepaalde partij.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s