Joe Biden in Texas: “Wat doe ik hier?”

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In tegenstelling tot president Trump, die de naam kreeg snel aan boord te gaan van Marine One en naar de plek van de natuurcatastrofe te reizen, wachtte “president” Biden een volle week voordat hij naar de staat Texas ging om de schade door een buitengewoon ongebruikelijke ijzige winterstorm te beoordelen. De storm zorgde ervoor dat miljoenen burgers zonder stroom, warmte, voeding en water te zitten.

Nadat miljoenen inwoners van Texas dagenlang met enorm lage temperaturen en een wijdverbreide catastrofe moesten vechten, beloofde Biden de declaratie te ondertekenen die Texas snel meer federale financiële hulp voor catastrofehulp mogelijk maakt.

Maar het hoogtepunt van Biden´s bezoek was het begin van zijn toespraak voor tientallen Amerikanen:

“Ik wil graag de Congresleden ´Shirley´ [Sheila] Jackson Lee (Democraat – Texas), Al Green, Sylvia Garcia, Lizzie Pinnela, eh, neemt u me niet kwalijk, eh, Pinnel, en eh, wat doe ik hier? Ik zal het overzicht kwijtraken…”

(Bron: thegatewaypundit.com)

Deze uitglijder van Biden werd natuurlijk door de Amerikaanse linkse media uit het filmpje geknipt, want de “81-miljoen-stemmen-president” mag niet in een negatief licht staan.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Joe Biden in Texas: “Wat doe ik hier?”

 1. Hovawart zegt:

  Move over ‘Back Door Man’ Biden, jouw inauguratie was enkel een binnenkomertje en achterdeurtje voor slinksche Kamala Harris……
  Hey, all you people that are tryin’ to sleep, I’m out to make it with my midnight creep, yeah

  Geliked door 4 people

 2. droevige mof zegt:

  Als we journalist, klokkenluider en ex-CIA man Robert David Steele mogen geloven, zijn Biden’s dagen geteld. Hij zal worden vervangen door hetzij Donald Trump hetzij Kamala Harris, wat natuurlijk twee zeer verschillende scenario’s veronderstelt. Ik denk dat de tweede variant waarschijnlijker is: Biden wordt “ziek” en Harris neemt het over. Merkel en Rutte zullen bij de eersten zijn om te feliciteren.

  Geliked door 4 people

 3. Anneke zegt:

  Vele Amerikanen trekken zich de haren uit het hoofd over wat ze hebben aangericht door op Biden te stemmen. Biden heeft de eerste oorlogsbommen al gegooid en de omstreden kooien voor vluchtelingen alweer snel in gebruik gesteld, dat waren o.a. twee verziekingspunten van de democraten om Trump te verwijderen en ze zijn er allemaal met open ogen ingetuind.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Als oude man loop je minder snel.
  Sommigen denken er langer over.
  Het gebeuren gaat te snel als je oud
  bent.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/warning-joe-bidens-terror-tied-appointee-sameera-fazili-is-a-threat-to-u-s-and-india-video/

  WAARSCHUWING: JOE BIDEN’S TERROR-TIED BENOEMING VAN SAMEERA FAZILI IS EEN BEDREIGING VOOR DE VS EN INDIA (VIDEO)

  De nieuw geïnstalleerde democratische president Joe Biden nam een ​​krachtig standpunt in tegen India, een belangrijke bondgenoot van de VS, en Amerika toen hij de radicale Sameera Fazili in zijn regering benoemde. De controversiële nieuwe adjunct-directeur van de National Economic Council is een essentiële stem geworden voor de anti-Indiase islamitische beweging in de VS.

  De door Biden aangestelde, uit Kasjmir afkomstige Indiaas-Amerikaanse Sameera Fazili, werd onlangs de eerste terreurgebonden hijabi-dragende vrouw die een persbriefing in het Witte Huis in de Amerikaanse geschiedenis hield.

  Fazili is een van de twee Indiaas-Amerikaanse leden van Kasjmir die op sleutelposities in het team van Biden zijn benoemd, samen met Aisha Shah, de partnershipmanager bij het White House Office of Digital Strategy.

  Kasjmir is de zetel van de oude hindoe-spiritualiteit en is altijd nauw verbonden geweest met India. In de afgelopen eeuw veranderde het gebied van overwegend hindoeïstisch en boeddhistisch in overwegend islamitisch. Hindoes, boeddhisten en sikhs werden vermoord, verdreven en gedwongen zich tot de islam te bekeren. Tegenwoordig vormen moslims 67% van de bevolking, de hindoes ongeveer 30%, de boeddhisten 1% en de sikhs 2% van de bevolking.

  Jihadisten die door Pakistan zijn getraind en bewapend, blijven tot op de dag van vandaag Kashmir zuiveren van zijn inheemse hindoeïstische en sikh-bevolking.

  Pakistan voert een terroristische campagne om in dat deel van India een apart islamitisch land uit te bouwen met behulp van jihadisten en hun radicale linkse aanhangers die de ambitie hebben om Kasjmir in een andere ‘islamitische staat’ te veranderen.

  Like

 6. Peter zegt:

  Ze zouden die smerige pedofiele zoon van hem ook in de bak moeten smijten,bewijzen genoeg .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s