Lees in Trouw de column van Sylvain Ephimenco. LOL!

(Door: “bozeoudeman”)

Satire: schandalig racisme van de kant van de tot nu toe goedmenschen: sommige elitaire bubbelaars beginnen zich op de barricaden te begeven nu zij degenen zijn die door zwarte woke racisten onder vuur genomen worden. Laten we eerlijk zijn, het is toch ook te grof voor woorden dat een witter dan wit grietje het gedicht van een zwarte dichteres mocht gaan vertalen.

Zoals het toch gewoonweg absurd en  belachelijk is dat soms witte journalisten zwarte mensen mogen interviewen, terwijl ieder woke persoon weet dat zwarte mensen het best door zwarte mensen kunnen worden geïnterviewd. Als hier niet onmiddellijk actie op wordt ondernomen, dan gaan de meest schandalig dingen plaatsvinden.

Boeken waar enkel zwarte schrijvers aan mochten meewerken, kunnen dan gewoon schaamteloos door witten gelezen gaan worden. Films met enkel zwarte acteurs kunnen ook door witten bekeken worden. Witten kunnen zelfs in stadions naar zwarte voetballers gaan kijken en als dit zo doorgaat, komt de dag dat witte kinderen op zwarte scholen kunnen worden ingeschreven, dat nooit.

Nog even en witten denken het recht te hebben om samen met zwarten in de bus te zitten, gewoon voorin! Straks kan het zover komen dat witten overal in zwarte woonwijken willen gaan wonen. Nog erger, dat ze voorrang krijgen op zwarten. Het moet niet gekker worden. Als dit niet onmiddellijk stopt, willen die witten ook nog gelijke rechten en gaan ze staan krijsen ‘no justice no peace’.

Draai dit alles om en je bent racist. Jarenlang ben ik uitgemaakt voor racist, omdat ik stel dat er zoiets als zwart racisme bestaat. Jarenlang schreeuwen elitaire bubbelaars daarom om mijn hoofd, omdat ik naar hun smaak niet deug en nu…. nu dat er commotie is ontstaan bij zwarte racisten, omdat naar hun smaak een bleker dan wit meiske het gedicht van een zwarte dichteres niet mocht vertalen, breekt bij hen het verstand door. Nu zij worden bedreigd in hun leuke goedbetaalde banen. Tja, dat kan natuurlijk niet. LOL!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Lees in Trouw de column van Sylvain Ephimenco. LOL!

 1. Stefan zegt:

  Persoonlijk ken ik helemaal geen witte mensen. Behalve die clown uit iT. Die was me toch een partijtje wit.
  En wat racisme aangaat…. als je maar lang genoeg hoort dat je een racist bent, en word gediscrimineerd door alles wat niet blank is, ga je het zelf bijna geloven.

  Like

 2. Harry zegt:

  Na jaren in Afrika te hebben gewerkt durf ik te stellen dat zwarten HEEL ERNSTIG DISCRIMINEREN !
  Als er ruzie is tussen twee zwarten wordt de zwartste van de twee voor “ dirty black basterd “ uitgemaakt .
  Krijgt de minst zwart getinte van die twee ruzie met iemand , die nóg iets minder zwart is , dan is HIJ ineens weer de “ black basterd “ .
  Zélf meegemaakt in Nigeria !

  Afijn , na jaren de meest absurde dingen meegemaakt te hebben met lui die het geestelijk niveau van een chimpansee nauwelijks ontstijgen , KAN IK INMIDDELS GEEN ZWARTE MEER ZIÉN !
  Zelfs op tv word je er mee doodgegooid , met die krengen .
  Ik záp wat áf !

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Door een neger je plafond laten witten, mag dat nog?
  Zwart betaald, niet verder vertellen.

  Like

 4. Ravian zegt:

  De linkse loony brigade draait inmiddels zo ver door dat zelfs linkse lieden er (uit eigenbelang want socialist) afstand van beginnen te nemen.
  Ik voorzie dan ook de totale desintegratie van de linkerflank.
  Alleen jammer dat dit weer eerst een hoop ellende voort moet brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s