Linkse ideologie wil de vernietiging van het gezin en van het christendom

(Vertaling: E.J. Bron)

Of het nu in de VN of in vele linkse partijen en NGO´s is: overal wordt een linkse cultuurmarxistische ideologie gehuldigd die vijandig tegenover het gezin en de christelijke waarden staat. Tradities en culturele identiteiten worden verwoest, religie en gezin uitgehold. Aan het eind van hun vernietigende werk willen de linkse ideologen een nieuwe wereld creëren. Dat doet herinneren aan duistere tijden, toen in de communistische landen gezinnen, religies en tradities verwoest en vervolgd werden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Linkse ideologie wil de vernietiging van het gezin en van het christendom

 1. Ravian zegt:

  We staan gewoon aan de wieg van het volgende “grote socialistische experiment”.
  De vorige “grote socialistische experimenten” hebben bij elkaar zo’n kwart miljard doden tot gevolg gehad.
  Maar deze keer gaat het allemaal een groot succes worden, volgens de linkse utopisten.
  En anders de volgende keer wel.
  Er zijn tenslotte nog mensen genoeg om voor “de goede linkse zaak” te vermoorden.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Eerlijk gezegd heb ik geen enkele moeite met het verdwijnen van het socialisme , noch met het christendom .
  Waarom kunnen we niet een gewone seculiere verstandige samenleving hebben zónder al die extreme halve-zolen opvattingen ?
  Gelovigen staan nou eenmaal nogal vreemd in de samenleving , wat ik helaas dagelijks nog kan ervaren .
  En socialisten zijn totaal verdwaald , met behoud van moord-neigingen .
  En dat hebben ze dan weer met moslims gemeen !
  Wég met die hele bende !

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia Millenaar zegt:

  Ze kunnen zoveel willen, maar de natuur zegt, normaliter, dat je je kroost beschermt. Tot moord aan toe. Denk aan Marianne Bachmeier.

  Ik heb zelf geen kinderen, maar heb in mijn leven met de nodige te maken gehad en daar moest je niet liever aankomen! Niet van mij, maar wel van mijn zeer dierbare familie en vrienden en je blijft überhaupt met je groezelige tengels van kinderen af!

  Vroeger hadden we opvang waar we mensen met te extreme ideeën opvingen. Waarbij we met het afscheiden van deze gasten, juist die mensen met meer gangbare en vaak al eeuwen oude ideeën en zeer realistische beeldvorming beschermden.

  Tegenwoordig loopt iedere gek en “yo-mamma” los en het wordt nog opgehemeld ook? Arme volgende generaties…

  Like

  • Ravian zegt:

   “en je blijft überhaupt met je groezelige tengels van kinderen af!”

   Exact, en dat is ook iets waar alle beschaafde mensen het over eens zijn, maar socialisten horen daar dus niet bij.
   Voor socialisten, net als voor islamieten overigens, zijn ook kinderen wegwerp artikelen in de strijd voor de “goede zaak”.
   En ondertussen durven ze dan ook nog morele superioriteit te claimen.
   Walgelijk volk.

   Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Christenen zijn altijd al het meest vervolgd geweest.
  Jezus waarschuwde daar al voor.
  Bij echte Christenen is namelijk niets te halen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  https://justthenews.com/nation/technology/wikipedia-co-founder-launching-competitor-website-upset-about-pro-socialism

  Sanger referred to a Fox News report last week by Maxim Lott, which noted, “The two main pages for ‘Socialism’ and ‘Communism’ span a massive 28,000 words, and yet they contain no discussion of the genocides committed by socialist and communist regimes, in which tens of millions of people were murdered and starved.

  “Wikipedia’s socialism page claims, “The Soviet era saw some of the most significant technological achievements of the 20th century,” Lott reported, but it “ignores a man-made famine in which Soviet dictator Joseph Stalin commandeered the food from regions like Ukraine and Kazakhstan, leaving millions to starve to death even as the Soviet Union exported grain to foreign countries.”

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  En als de rechts denkers en de Christenen niets doen cq. ondernemen krijg je dit.
  Laat de Christenen maar nog eens goed het oude testament lezen en daar naar handelen.

  Like

 7. koosv8 zegt:

  De christenen staan toch wel even anders in de wereld dan de ISLAM of het COMMUNISME. EN dan heb ik het over de manieren zoals het er heden ten dage voorstaat. Wat mankeert er aan een gezin stichten? Het is hier in EUROPA toch al vele eeuwen eigenlijk de manier van de vooruitgang gebleken. Soms maken ze je al fascist, omdat je liever ook gewoon huisje boompje beestje wel wat vindt, en zo verder kabbelt door het leven. RUST, RUIMTE, ECHTE RECHTSPRAAK, EN VRIJHEID.

  Like

 8. Bas zegt:

  “Sorry, we kunnen niet reageren op die steekpartij, omdat we het te druk hebben met het lastigvallen van deze vrouw omdat ze probeerde koffie te kopen op 3 kilometer van haar woonplaats.”

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2021/02/27/great-reset-wef-hails-quieter-lockdown-cities-as-businesses-collapse/amp/?__twitter_impression=true

  Geweldige reset: Het World Economic Forum juicht ‘stillere’ lockdown-steden toe terwijl bedrijven instorten

  Het World Economic Forum (WEF) kreeg te maken met een spervuur ​​van kritiek voordat een video op sociale media werd verwijderd waarin de lockdowns vanwege het coronavirus werden geprezen voor “het stilletjes verbeteren van steden over de hele wereld”.

  In de video zei het WEF dat als gevolg van het feit dat mensen minder gebruik maakten van het openbaar vervoer en het sluiten van fabrieken tijdens de lockdown, de geluids- en luchtvervuiling in steden over de hele wereld afnam. De video vierde ook het vermogen van wetenschappers om aardbevingen te ontdekken vanwege het lage niveau van seismische ruis op de planeet terwijl de bevolking in hun huizen werd opgesloten.

  Het WEF, dat de primaire instantie was die Klaus Schwabs idee van een zogenaamde ‘Grote Reset’ van de wereldwijde economische orde aandreef, werd op grote schaal belachelijk gemaakt voor de post. Een van hen die zich uitsprak, was Martin Daubney, voormalig lid van de Brexit-partij, nu hoofdredacteur van Unlocked, die als een van de eersten de video markeerde voordat deze werd verwijderd. Daubney plaatste de video later opnieuw, waardoor het WEF verder aan kritiek werd blootgesteld.

  In een gesprek met Breitbart London zei de heer Daubney: “Ik ben blij dat ze dit hebben getweet – omdat het hen heeft blootgelegd voor de onbereikbare crackpots die ze zijn. Het WEF beschouwt de mensheid als een bacterievuur, iets dat gecontroleerd en opgesloten moet worden om willekeurige klimaatdoelstellingen te halen.

  “Er is maar één probleem: het publiek speelt niet mee met hun Great Reset-onzin. Alle dingen die het WEF wil stoppen: werk, reizen, kapitalisme, zijn de dingen waar de overgrote meerderheid van de mensheid voor leeft. Het WEF heeft zichzelf belachelijk gemaakt alsof ze geen voeling hebben met de alledaagse man en vrouw. Beschut in hun ivoren torens, behandelen ze de rest van ons met absolute kolkende minachting. ”

  De heer Daubney vervolgde met te zeggen dat het WEF niet in staat moet worden gehouden om “de hefbomen van de macht in elk land ter wereld te trekken”.

  “Het WEF zou liever hebben dat we gevangen zouden zitten en CO2-neutraal zouden zijn, en dat is een akelige toekomst waar geen gezond mens ook maar iets van zou willen hebben,” voegde hij eraan toe.

  Dit is de tweet die de @wef heeft verwijderd en zegt: “lockdowns verbeteren steden stilletjes”

  Vergrendelingen hebben steden, levens en economieën verwoest. Toch beschouwen ijveraars voor klimaatverandering ze als controle-instrumenten

  Deze niet-geselecteerde krankzinnigen mogen NOOIT in de buurt van het beleid worden toegelaten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s