Aan Frits Wester

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Frits,

Was jij nou gisteravond bij het RTL Verkiezingsdebat alleen het vriendje van de ‘sterren’ dat kwam invliegen om ze hun ingestudeerde riedeltjes te laten afdraaien? Of voel je je ook enigszins verantwoordelijk voor het hele gebeuren? In het tweede geval ben je een schoft. Want dan heb je niet alleen de deelnemers aan, maar ook de kijkers thuis voorgelogen.

Ik heb het natuurlijk over dat schitterende onderdeel met kijkers die één op één spraken met de lijsttrekkers.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Frits Wester

 1. Julia zegt:

  Als journalist op presentator moet men achter het linkse bewind staan zo niet ben je als journalist of presentator snel afgeserveerd dus de keuze is voor dit soort journalisten en presentatoren snel gemaakt gewoon mee hobbelen en alle principes over boord gooien dus gaat het om het puur om eigen hachje te redden en gewoon doen wat door de linkse NPO wordt opgedragen.

  Like

 2. karton zegt:

  Deze buitenlandse vrouw werd aangekondigd als “échte Winterswijkse”! Ik viel van m’n stoel van ’t lachen ! Geweldig , een “échte Winterswijkse” met de kenmerken van een nog nét-niet-geschoren- zwart-zandbak-schaapje. Een ongeletterde Rifbewoonster zónder enig fatsoen in haar moslimlijf, die niks anders kon als de heer Wilders NIET laten uitspreken, ik kan dat wel begrijpen…….’t is altijd moeilijk om de échte waarheid te horen, vooral voor moslima’s die leven in een “wereld” van leugens , bedrog. en geweld.
  Dat soort hoort niet in Nederland.

  Geliked door 2 people

 3. Bas zegt:

  Laatst zag ik frits op tv, wat zag hij er ineens ziek en mager uit, gaat het wel goed met hem?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me zoals waarschijnlijk velen vermaakt, verbaasd en geërgerd tijdens het debat.
  Pluspunt was dat het door elkaar praten tot een minimum beperkt bleef, ronduit bizar was de superslechte belichting gedurende de hele uitzending, Frits Westers stond zó tegen het licht in te kijken dat hij nauwelijks zijn ogen kon openen, de lijsttrekkers leken zo bleek dat het was alsof ze net uit de dood waren opgestaan.
  Dit werd des te duidelijker toen Hoekstra na afloop bij Jinek verscheen en er plots wel gezond uitzag.
  Lillian Marijnissen kwam naar mijn idee niet goed uit de verf, Kaag kon haar arrogantie nauwelijks verbergen, Klaver was als vanouds met zijn constant geheven of wijzende vingertje, Wopke Hoekstra deed het boven verwachting goed en Mark Rutte bleef onder alle aanvallen behoorlijk stoïcijns.
  Wilders verraste vriend en vijand opnieuw met zijn Zwarte Piet verhaal nadat hij dat al eerder deed met zijn aanval op Kaag en de “Kaagbaan”.
  Frits Westers schoot tekort toen hij de “Winterswijkse” niet tot de orde riep en zij constant dwars door Wilders bleef kakelen, tja fatsoen is dun gezaaid bij ‘onze’ Marokkaanse medelanders.
  Algemeen genomen viel op dat ze allemaal bereid bleken sloten met overheidsgeld uit te geven terwijl onderbelicht bleef waar al die miljarden vandaan gehaald moesten worden en wie dat op den duur moest gaan betalen.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ja, ze zijn daar allemaal chef-kok.

  Like

 6. Bob zegt:

  Als fatsoen hebt mag je niet bij de
  media optreden. De media zijn een
  een verlengstuk van de “”correcte politiek””
  Dus totaal zonder gevoel.

  Like

 7. Peter zegt:

  Wester,een oud verslaafde die weer blij is dat hij weer werk heeft ,goed betaald en met zijn arm in de kont van de Haagse kliek mag roeren ,vies mannetje,zie je aan zijn verlopen kop .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s