CITAAT George Carlin

“Als je stemt en je kiest oneerlijke, incompetente mensen die alles verprutsen, dan ben jij verantwoordelijk voor wat ze hebben gedaan. Jij veroorzaakte het probleem; jij stemde op hen; jij hebt geen recht om te klagen.”

(George Carlin)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Closed Borders (#NEXIT”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT George Carlin

 1. Ravian zegt:

  Inderdaad, je hebt niet enkel geen recht om te klagen, je bent ook aansprakelijk voor hetgeen anderen door jou toedoen is aangedaan.
  Maar ook wat dat betreft is het coalitie systeem wel lekker natuurlijk.
  Je kunt dan namelijk altijd nog roepen dat het niet aan de door jou gekozene heeft gelegen.

  Geliked door 1 persoon

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Maar wat als er met stemmen gefraudeerd wordt? Wie is er dan verantwoordelijk? Ikke niet!

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Dankzij george carlin weet ik wie de rijkste en machtigste (mensen) zijn die deze wereld regeren.Het zijn tevens ook de eigenaren van amerika,de khazariaanse mafia a.k.a. de deepstate/cabal/illuminati.Deze satanisten zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  jij hebt geen recht om te klagen. Was het maar zo simpel George Carlin. U gaat volslagen aan de realiteit voorbij ! Ongekozenen uit Brussel aangestuurd door The Deepstate regeren over ons. Stembusfraude die er voor zorgt dat het rapaille altijd aan het langste eind trekt en iedere verkiezing naar zich toe trekt. Simpelweg omdat het karwei (het globalistisch Communisme) geklaard moet worden; de totale controle en onderwerping van alle aardbewoners.

  Geliked door 1 persoon

  • Geronimo zegt:

   Ik denk dat hij wel degelijk gelijk heeft. Als we nationaal enkel stemmen voor de partijen die EU-kritisch zijn, cf. Orban in Hongarije, dan hebben die Brusselse ongekozen dictators al heel wat minder in de pap te brokken, wat zeg ik, dan gooien we ze er gewoon uit, zoals de UK heeft gedaan. Deep State of niet. Of niet soms? Het is dergelijk fatalisme als het uwe dat dodelijk is, noem het maar gelatenheid.
   Dictators hebben maar macht zolang het volk hen gehoorzaamt. Daarna houdt hun macht op. Zo simpel én tegelijkertijd aartsmoeilijk is het.

   Like

   • Ravian zegt:

    Dat klopt, zolang er niet gefraudeerd wordt…

    Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    Geronimo; Wie kreeg er in Amerika de meeste WETTIGE stemmen en wie werd er president ? Dit soort gerotzooi is hier in Nederland al vele jaren schering en inslag. Het doet er niet toe waar je op stemt, er komt ALTIJD een links of links georienteerd kabinet. De complete tweede kamer is nu al van radicaal linkse snit (uitgezonderd PVV en FVD). Maar niemand wil met de PVV regeren en volgens sommigen begint het FVD ook al raar te doen. Dus maar op Geert stemmen en Geert 78 Kamerzetels ? Vergeet het maar. Zoals gezegd; de stembusfraude zal weer van zich doen gelden. Ikzelf stem al sinds 1969 en ik kan het weten. Het belachelijk maken van Boer Koekoek, de demonisatie van Janmaat en de bomaanslag op laatstgenoemde waardoor een vrouw haar been verloor, de moord op Pim Fortuijn en het bashen van Wilders.

    Geliked door 2 people

  • Geronimo zegt:

   “ Dus maar op Geert stemmen en Geert 78 Kamerzetels? Vergeet het maar. “ repliceert u, want dan is daar nog de stembusfraude.
   Daarmee geeft u Carlin onbewust gelijk. Immers, mochten alle kiezers op de “goede partij” stemmen, dan wil ik dat nog wel eens zien van die stembusfraude. En in voorkomend geval zou een “algemene” landelijke opstand daartegen de huidige politieke boeven al zeker het zwijgen opleggen.
   Dat dit niet zal gebeuren, is uiteraard een feit, en dat is nu net wat Carlin in de brede zin van het woord wil zeggen. Het zijn zij die het allemaal zomaar laten gebeuren, die overal ter wereld verantwoordelijk zijn voor wat verkozen en corrupte politieke prutsers aan het kapot maken zijn.

   Like

 5. Jan zegt:

  Hooggerechtshof direct betrokken bij megafraude verkiezingen in Amerika

  DE FRAUDE ZAL BLIJVEN – Het Hooggerechtshof verwerpt de verkiezingsfraudezaken van Sidney Powell zonder commentaar
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-fraud-will-stand-supreme-court-rejects-sidney-powells-election-fraud-cases-without-comment/

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  De staatsterreur tegen Trump, familie, vrienden, kennissen

  Eric Trump voegde zich vanavond bij Greg Kelly na de toespraak van president Trump zondag op CPAC!

  Tijdens hun bespreking deed Eric verslag van het gruwelijke misbruik dat de familie de afgelopen 5 jaar heeft ondergaan.

  Links misbruikte niet alleen president Trump en First Lady Melania Trump, maar ook de kinderen en kleinkinderen van Trump.

  Eric Trump: Greg, ik denk niet dat mensen het zelfs maar begrijpen … Ik denk niet dat mensen beseffen wat de Democraten ons probeerden aan te doen. De manier waarop ze het systeem als wapen inzetten.

  Ik heb honderden, honderden en honderden dagvaardingen. Elke dag. De manier waarop ze het rechtssysteem tegen ons hebben misbruikt, de manier waarop ze het nog steeds doen. De manier waarop laat zien dat zij op bloed uit zijn. Alles wat ze konden doen doen zij om onze familie, onze vrienden kapot te maken. Iedereen die bij ons in de buurt kwam. De manier waarop mensen niets meer met ons te maken wilden hebben.

  En ondanks dat bleven we vechten en vechten en vechten. Dat hebben we elke dag gedaan … Er is zoveel achter de schermen dat mensen het niet eens begrijpen. Het was een emotioneel einde van een mooie reis. Ze maakten jacht op ons en onze kinderen, op Barron en onze kinderen van anderhalf, drieënhalf en wat wel niet tegen hen werden gezegd!

  video
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/eric-trump-weaponized-legal-system-got-hundreds-subpoenas-attacked-kids-one-half-three-half-video/

  Geliked door 3 people

 7. Jan zegt:

  Socialisten compleet in de gordijnen. Geen stem als handtekening van de afwezige ontbreekt en of identificatiebewijs ontbreekt

  Boze democraten confronteren politie in Georgia State Capitol nadat wetgevers wetsvoorstel hebben aangenomen dat kiezers-ID vereist voor afwezige kiezers (VIDEO)

  Kunte Kinte jengelvolk

  wat een pathetisch kutvolk, zijn nooit slaaf geweest, maar och gut, wat vreselijk om op het stembureau je identiteitsbewijs te moeten tonen om te mogen stemmen

  Opzouten, zeikerds!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s