“Iedereen telt mee” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Iedereen telt mee” . . .

 1. Hovawart zegt:

  Het boegbeeld van de monarchie, want een slimme meid is op haar toekomst voorbereid was de slogan van een postbus 51-campagne van de Rijksoverheid. Het doel van deze voorlichtingscampagne was het stimuleren van emancipatie en arbeidsparticipatie onder meisjes en jonge vrouwen, en ze ervan bewust te maken dat zij in de toekomst niet meer zouden kunnen rekenen op de financiële voordelen van het kostwinnersmodel………..ahum.
  Zullen we even wuiven…..

  Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 4 people

 3. koddebeier zegt:

  Graaiers !

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wat ’n ongelofelijk onrecht…
  Middeleeuwen in de 21ste eeuw in Nederland…!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Nano-deeltjes uit vaccinaties komen in de hersenen terecht, met als gevolg neurologische ontwikkelingsstoornissen zoals bijv alzheimer

  Like

 6. bobzelf zegt:

  PRINSES . DE VOLGEVRETEN “”FICANDELLIE “” CORA VAN MORA
  DE BASTAARDEN VAN DE RANITZ !!

  OOM ORANJE VLAGGETJE

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   bobzelf Uw mening dat volgevreten zus en zo vind ik persoonlijk wat kort door de bocht en beledigend. Het gaat er mijns inziens niet om of iemand wat voller is het gaat om het feit dat haar moeder een vrouw dat een nazaat is van Jorge Zorreguieta een man die diende onder het schrikbewind van Videla en wel terdege afwist van o.a. de dodenvluchten. Dat deze vrouw is benoemd tot koningin is voor mij dan ook volkomen onacceptabel. Ik ervaar het toch wel als een zeer triest gegeven dat er zoveel mensen fan kunnen zijn van de Oranjes en met name zich vergapen op Maxima hoe leuk en goed ze er uit ziet, dat zij vandaag de haren anders heeft, een leuke outfit draagt kortom blind voor de achtergrond. Deze vrouw wordt beloond met een vette uitkering van ons belastinggeld en speelt ogenschijnlijk mooi weer. Kortom het Koningschap in Nederland stelt totaal helemaal niets meer voor en is een schijn monarchie en daarom schandalig dat er zoveel geld uit onze belastingpot wordt geroofd om deze profiteurs flink te belonen. Dus ja ik vraag mij ook werkelijk af wat voor een naïef persoon iemand is om überhaupt met een vlaggetje te zwaaien. Aangezien deze Oranje familie zwaar is gelinkt aan de Bilderberg clan is voor mij al diep treurig we hebben gezien hoe snel Willem zijn handtekening had gezet onder de ongegronde spoedwet van de Avondklok. Dat is Willem fijne club.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    LIEVE GEWELDIGE JULIA

    JE HEBT IN JE PRACHTIGE STUK PROZA , VOOR 1000 % GELIJK
    MET ALLES WAT JE SCHRIJFT

    MAAR DAT HEB IK OOK AL 1000 X GESCHREVEN , DUS IK WILDE ALLEEN MAAR EEN GLIMLACH , OP WAT GEZICHTEN ZIEN
    IK WEET VAN DE RANITZ, …. VAN DE MENSEN DIE BOVEN OPEN ZEE UIT EEN VLIEGTUIG WERDEN GEFLIKKERD MET HAAIEN !! ZAT ….
    ALLES KAN IK ZONDER COPY / PAST ZO UITKOTSEN, EN ER EEN HEEL DIK BOEK VAN MAKEN

    OM DIT ARROGANTE
    PLEURIS VOLGEVRETEN POKKENJONG VAN 1 MILJOEN 600.000 EURO PER JAAR
    BELACHELIJK TE MAKEN
    DIT HEET OBISETAS OFZO TOCH ??
    NOU DAT MOET DAN VAN DE FRICANDELLEN ZIJN !!
    OF DENKT ER IEMAND DAT ZE ALS DIK WORDT ALS ZE NAAR EEN GLAS WATER KIJKT ??

    IK DENK DAT ZE HET ALLEMAAL ALLE KILOOS ZELF NAAR BINNEN HEEFT GEFLIKKERD

    DE LAADKLEP

    VRETEN , HET KAN NIET OP

    DIKKE HUG

    OME BOBZELLUF.

    Like

 7. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd om te stoppen met die middeleeuwse folklore, het is toch waanzin dat men een staatshoofd functie krijgt afhankelijk in welke wieg je geboren wordt.

  Like

  • Julia zegt:

   Jean helemaal mee eens afschaffen die in stand gehouden Oranjes. Laat ze maar eens hun handen uit de mouwen steken en leren wat werken is. Deze profiteurs kosten de samenleving bakken met geld en ze voeren werkelijk niet veel uit als misschien hier en daar even het gezicht laten zien of een lintje doorknippen maar uiteraard wel vluchten als de vlam in de pan schiet. Wie zijn de Oranjes kijk naar de geschiedenis dat niet veel goeds verteld over de Oranje clan.

   Like

 8. Julia zegt:

  Wij moeten natuurlijk ook begrijpen dat Willem en Maxima moeten rond komen van een zeer armzalige bijstandsuitkering en valt het dus niet mee om een studerende dochter te onderhouden. Het is een schande hoe schaamteloos vooral in deze tijd de Oranjes profiteren van bakken belastinggeld en waarvoor en wat voeren ze uit? Het is een schandelijk in stand gehouden sprookje en uitnemen gaat onverbiddelijk verder. Maar ja zolang een groot aantal van de belastingbetalers met vlaggetjes blijven zwaaien zal het uitnemen van de Oranjes de komende jaren blijvend zijn. Denk maar niet dat die uitnemers zullen zeggen laat die vette uitkering voor onze dochter maar zitten en stort deze bijvoorbeeld in de gezondheidszorg. Nee ze gaan in april in Eindhoven wederom popi jopie lopen doen tegen de som van 1,75 miljoen het kan niet op. Hoe durven die Oranjes nog het woord verbinden in hun mond te nemen zij hebben namelijk zelf geen enkele verbinding met het volk. Het maakt ze niets uit dat Nederland in een diepe crisis zit, ondernemers failliet zijn, massaal banenverlies gaande is en heel veel gezinnen het water aan de lippen staat en zelfs afhankelijk zijn van de voedselbank. Ik heb geen enkele respect voor die Oranjes gewetenloos, schaamteloos en geld geil. Ik hoop dat de kroonprinses het komende jaar haar laatste uitkering gaat krijgen en nimmer meer koningin wordt het is puur weggegooid geld en onze monarchie bestaat niet meer.

  Geliked door 2 people

 9. Eppo zegt:

  Je ouwe moer kan in de Kou zitten thuis omdat de GaSrekening amazing hoog is deze winter .
  daar hoor je die kliek uit t haagje nooit over.

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja iedereen telt mee, maar uiteraard de een meer als de ander.
  Al een paar 100 jaar parasiteren die viezerikken op de Nederlandse samenleving en krijgt van het gajes in Den Haag de kans om dat nog een paar 100 jaar te doen want we hebben als Nederlandse staat toch lintjesknippers nodig nietwaar.
  Val hardstikke kapot met die oranje profiteurs en stuur ze naar een werkkamp zodat ze leren wat eelt op hun klauwen is.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s