VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Van vrijheid en verantwoordelijkheid”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Van vrijheid en verantwoordelijkheid”

 1. Pingback: VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Van vrijheid en verantwoordelijkheid” | eunmask

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ongetwijfeld is het voor heel Nederland en trouwens voor de rest van de wereld duidelijk genoeg wat er momenteel speelt.
  Maar toch kunnen regeringen doorgaan met de sloopkogel te blijven hanteren om Schwab’s zogenaamde Utopia door te drukken.
  En als Ik dan zo’n Guterres hoor kwijlen over het feit dat regeringen hun macht misbruiken om grondrechten weg te vagen kan Ik daar niet veel meer bij bedenken dan dat hij zijn straatje aan het schoonvegen is om maar op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld te kunnen worden..
  En ondertussen denderen de landen gewoon de afgrond in.
  En dit alles geholpen door de MSM.

  Geliked door 1 persoon

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Volledig met je eens Henk der Niederlánder, die zoals je zegt Guterres kwijlend is volgens mij ook het geval,hier, in Portugal worden politie agenten GEDWONGEN de spuit te nemen ONDANKS dat ze maar al te goed op de hoogte zijn vh Klaus Schwab plan. In dit land hebben ze ‘succes’ met DWINGEN omdat men nog steeds in geïndoctrineerd is v h onder dictatuur leven,zo diep grijpt dat in in het karakter v n persoon. Ach ja, maar t is ook zo’n gedoe,als ik WEIGER mag ik niet meer reizen en word ik buitengesloten en verlies mijn baan, n heel aardige Portuguese buurman die politie agent is… t is niet dat zij niet genoeg zouden weten want ik heb genoeg aan hen gestuurd om op hun gemak te kunnen lezen en van nano partikels en aanvallen vh immuun systeem en vervolg injecties zzòuden ze op de hoogte moeten zijn… maar desondanks toch die en v notabene Astrazeneca ook nog genomen…. erg ziek,hoge koorts en nu bang voor de 2e ronde die nog erger zou zijn… ik weet werkelijk niet meer wat te doen of waar je nog heen kunt in deze wereldwijde gekte… Geregeerd door sociopaten en psychopaten, uit op onze vernietiging….

   Like

 3. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2021/02/27/great-reset-wef-hails-quieter-lockdown-cities-as-businesses-collapse/amp/?__twitter_impression=true

  Geweldige reset: Het World Economic Forum juicht ‘stillere’ lockdown-steden toe terwijl bedrijven instorten

  Het World Economic Forum (WEF) kreeg te maken met een spervuur ​​van kritiek voordat een video op sociale media werd verwijderd waarin de lockdowns vanwege het coronavirus werden geprezen voor “het stilletjes verbeteren van steden over de hele wereld”.

  In de video zei het WEF dat als gevolg van het feit dat mensen minder gebruik maakten van het openbaar vervoer en het sluiten van fabrieken tijdens de lockdown, de geluids- en luchtvervuiling in steden over de hele wereld afnam. De video vierde ook het vermogen van wetenschappers om aardbevingen te ontdekken vanwege het lage niveau van seismische ruis op de planeet terwijl de bevolking in hun huizen werd opgesloten.

  Het WEF, dat de primaire instantie was die Klaus Schwabs idee van een zogenaamde ‘Grote Reset’ van de wereldwijde economische orde aandreef, werd op grote schaal belachelijk gemaakt voor de post. Een van hen die zich uitsprak, was Martin Daubney, voormalig lid van de Brexit-partij, nu hoofdredacteur van Unlocked, die als een van de eersten de video markeerde voordat deze werd verwijderd. Daubney plaatste de video later opnieuw, waardoor het WEF verder aan kritiek werd blootgesteld.

  In een gesprek met Breitbart London zei de heer Daubney: “Ik ben blij dat ze dit hebben getweet – omdat het hen heeft blootgelegd voor de onbereikbare crackpots die ze zijn. Het WEF beschouwt de mensheid als een bacterievuur, iets dat gecontroleerd en opgesloten moet worden om willekeurige klimaatdoelstellingen te halen.

  “Er is maar één probleem: het publiek speelt niet mee met hun Great Reset-onzin. Alle dingen die het WEF wil stoppen: werk, reizen, kapitalisme, zijn de dingen waar de overgrote meerderheid van de mensheid voor leeft. Het WEF heeft zichzelf belachelijk gemaakt alsof ze geen voeling hebben met de alledaagse man en vrouw. Beschut in hun ivoren torens, behandelen ze de rest van ons met absolute kolkende minachting. ”

  De heer Daubney vervolgde met te zeggen dat het WEF niet in staat moet worden gehouden om “de hefbomen van de macht in elk land ter wereld te trekken”.

  “Het WEF zou liever hebben dat we gevangen zouden zitten en CO2-neutraal zouden zijn, en dat is een akelige toekomst waar geen gezond mens ook maar iets van zou willen hebben,” voegde hij eraan toe.

  Dit is de tweet die de @wef heeft verwijderd en zegt: “lockdowns verbeteren steden stilletjes”
  Vergrendelingen hebben steden, levens en economieën verwoest. Toch beschouwen ijveraars voor klimaatverandering ze als controle-instrumenten
  Deze niet-geselecteerde krankzinnigen mogen NOOIT in de buurt van het beleid worden toegelaten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s