“Follow the money”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Follow the money”. . .

 1. Frits zegt:

  Betalen? Waar van? Iedereen en alles is al tot op het bot uitgekleed. Ratte&Co en elite uitgezonderd natuurlijk

  Like

 2. Ravian zegt:

  En voor de door overheid en media opgehemelde “vaccins” geld exact hetzelfde.
  De een verdiend er dik aan, de ander verkrijgt er macht mee, en het domme klootjesvolk betaald de rekening, zowel met geld als met gezondheid.

  Geliked door 1 persoon

 3. bozeoudeman zegt:

  Yeah, long live our great leader and chairman Bill Gates! 400 billion for him? How much will our Rutte get paid, De Jonge, van Dissel, Koopmans?

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Ja en dat staafjesgeil gepeupel die voor ieder niesje daar gaat staan laten die gvd gewoon zelf die test betalen…
  Alles hangt van VOC diefstal aan mekaar, de overheid besodemieterd die werkgevers en betaald het loon van hun werknemers, zodat ze dat niet aan ww of bijstand hoeven uit te keren die vuile teringlijders, staat ook goed voor hun werkloosheidscijfers en als je tent failliet gaat is het ook nog van hun
  En vuile tyfus werkgevers, jullie hebben stomweg echt stom, jullie ziel verkocht aan de duivel voor een ..voor wat eigenlijk??? Vertel maar eens dat je in ruil daarvoor beloofd hebt dat je personeel verplicht gevaccineerd moet worden en bij het minste geringste getest moet worden wees ..eerlijk want we horen van jullie alleen maar jankverhalen…
  Vertel de waarheid gvd hoe jullie genaaid zijn met een dubbel gestikte naad… als iedereen gewoon subiet zijn vuile was op tafel zou gooien, dan zouden een heleboel zaken duidelijk worden. Maar iedereen denkt aan zijn eigen hachje Godverdomme we hebben niets meer te verliezen, wanneer dringt het tot jullie stomme harsens door…Sorry forumleden dit is uiteraard niet voor jullie bedoeld wij weten hier wel beter…
  Hoeveel keer laten we ze dit spel spelen.. hoeveel oorlogen moeten we als soort nog meemaken.. wacht…. u weet niet dat dit de 3e wereldoorlog is???? en de beste ooit… betaald door de slachtoffers zelf , die ook nog bereidwillig in hun open graf gaan liggen, dat is toch de wet dream van een f…g psychopaat en voor het geval u het niet wist, we worden gewoon geregeerd door een zootje psychopaten en een tussenlaag usefull idiots.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Brengt lekker op die testen. De ene verdient zijn geld met drugs en word op zijn huid gezeten, terwijl de andere het belastinggeld van ons allemaal verkwist om er rijk van te worden. Die laatste is een witte-boordcrimineel en word de hand boven het hoofd gehouden. Wie er wat van zegt word beticht van een complottheorie. Recht en Wet zijn compleet verdwenen uit Nederland. Nederland als Staat bestaat niet meer en word niet meer geregeerd door ons kabinet, maar door de door Bill Gates gekochte WHO vanwaar het RIVM en het OMT de smeerlap Rutte aansturen. Ook komt wetgeving vanuit de E.U. in Brussel en Straatsburg, die op hun beurt weer aangestuurd worden door The Deepstate. Maar mensen laten dit alles maar gebeuren. Zoals journalist, uitgever en verzetsman H.M. (Henk) van Randwijk al verwoordde; Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Wie durft er nog te beweren dat dit alles iets met het virus en met de volksgezondheid te maken heeft?

  GELD, GELD, GELD! Daar draait alles om, plus MACHT!

  Denk alleen maar eens aan Hugo de Jonge, en met welke arrogantie hij beslist welke versoepelingen wel en ‘beslist niet’ genomen kunnen worden. En hoe kwaad hij kan worden als Van Haga gevoelige snaren raakt….
  Alles zeggend.

  Like

 7. Julia zegt:

  De algehele fake rondom corona is puur een miljarden verdienmodel die het klootjesvolk armer en armer maakt en de rijke rijker en rijker. Hoe dom kan een mens zijn om zich voor een niesje of een hoestje te laten testen zijn dit het soort mensen die vorige jaren ook direct naar de dokter huppelde om een niesje? Hoe snel kan een mens gehersenspoeld zijn. Dit zijn nu ook de mensen die inderdaad mee helpen de boel verder naar de klote te helpen en de algehele samenleving te ontwrichten. Nimmer gedacht dat het grote deel van de bevolking zo dom is en zo snel te beïnvloeden puur uit angst. Geen angst voor andere zeer levensgevaarlijke ziekte helaas is dat de orde van de dag en sterven er dagelijks heel veel mensen aan. Soms denken dat men nu alleen aan corona kan overlijden. Nou ik heb slecht nieuws er geen enkel vaccin of test tegen de dood omdat de dood bij het leven hoort.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s