Denk na voor je beslist . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Avish Jajairam)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Denk na voor je beslist . . .

 1. Cathja zegt:

  Als je dit lijstje doorleest is het nemen van een verstandige beslissing heel eenvoudig.
  Voor mij GEEN vaccinatie dus!

  Geliked door 3 people

 2. vangie1206j zegt:

  Ik zal het heel cru stellen degene die mij probeert ook onder dwang te vaccineren vermoord ik.
  Dat heet zelfverdediging omdat men probeert mij te vermoorden met een niet of nauwelijks getest vaccin waar men nu al hoort dat er mensen overleden zijn na vaccineren.
  De persoon die het wil proberen is bij deze gewaarschuwd

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Mensen die zich willen laten vaccineren stellen dat zij dit doen uit solidariteit om andere mensen niet te besmetten. Hoe kun je nu beweren dat je geen besmetting kan verspreiden als blijkt dat na vaccinatie ook de kans bestaat om corona te krijgen. Wat bedoelen deze mensen uit solidariteit persoonlijk vind ik het niet solidair om zo achter het wanbeleid van de overheid te staan terwijl zij die hier achter staan mede schuldig zijn aan de grote psychische nood vooral onder jongeren en het aantal zelfmoorden onder jongeren, mede schuldig zijn aan het enorme baanverlies en faillissementen, mee hebben geholpen aan vrijheidsberoving met alle maatschappelijke, economische en sociale gevolgen van dien. De saamhorigheid onder onze samenleving is met sprongen achteruit gegaan en de tweedeling wordt met de dag meer en meer. Hoe kun je voorstander zijn van een vaccinatie waarvan bijwerkingen (die er al volop zijn) niet bekend en in sommige gevallen al met dodelijke afloop. Hoe kun je achter het beleid staan dat een mens nu zijn vrijheid kan kopen door middel zichzelf te laten vaccineren. Voor mij gevoel gaat onder de voorstanders van vaccinatie ook een groot egoïsme schuil omdat zij zichzelf snel willen laten vaccineren om straks naar de zon te kunnen vliegen en vergeet die zogenoemde solidariteit maar. Kortom wat mij betreft blijf ik baas over eigen lichaam en bepaal ik en niet de overheid of ik gevaccineerd moet worden. Ben benieuwd hoelang de vaccinatie en test samenleving gaat duren omdat het een gegeven is dat er elk jaar wel een virus komt dan is nog de vraag of deze vaccinatie hiertegen zal helpen of dat we allemaal opnieuw in de rij moeten gaan staan voor de verplichting van vaccineren. De wereld op zijn kop vrijheid in ruil voor een vaccinatie hoe ondemocratisch kan een land zijn. Uiteindelijk heeft ieder mens gevaccineerd of niet recht op dezelfde vrijheden en mag hier nimmer in worden gediscrimineerd en druist het tegen de rechten van de mens in.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @ Julia

   Ik ben het volledig met je eens, Julia. Ik vrees ook dat mensen hun ‘vrijheid’ belangrijker vinden dan hun leven en welzijn. Maar wat gebeurt er als mensen die gevaccineerd zijn blijvende gezondheidsschade oplopen, en arbeidsongeschikt worden? Moet de samenleving dan aan behandelingen en eventuele ziekenhuisopnames voor hen meebetalen? Ik hoor niemand van de overheid iets zeggen over de risico’s die mensen kunnen lopen, maar dat zijn ze wel verplicht te doen! Als de farmaceutische industrie niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de werking van hun product, en de inhoud van het vaccin door onze overheid tot STAATSGEHEIM verklaard is, dan is er toch duidelijk iets niet in de haak?

   Als ik mij zou laten vaccineren, dan doe ik dit omdat ik niet ziek wil worden. Dit doe ik toch niet voor een ander? Dat is niet egoïstisch, maar realistisch. ‘Die ander’ kan er wel een zeer ongezond leven op na houden. Waar ik kan zal ik rekening houden met mijn naaste, maar ik laat me niet inspuiten met gif.
   En verder moeten alle mensen die HEILIG GELOVEN in de bescherming van vaccins mij niet als derderangs burger zien, omdat ik niet gevaccineerd ben. De gevaccineerden moeten zich veilig voelen met hun gifprik, en zo niet, zouden ze zich dan niet eens afvragen waar ze mee bezig zijn?

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Cathe Onbegrijpelijk dat al die vaccinatie voorstanders zonder meer dit gif nemen terwijl de samenstelling STAATSGEHEIM is, geen bijsluiters worden afgeven voor eventuele risico’s en de farmaceuten zich hebben van alle verantwoordelijkheden voor eventuele schadevergoedingen. Men veroordeelt mensen die er slechte leefgewoonten op nahouden een nu nemen we massaal ook als men gezond is het onbekende gif. Dan hebben ook al die mensen die eventueel bijwerkingen krijgen geen enkele recht op zorg of op eigen kosten. Dat wil de massa toch ook voor bijvoorbeeld rokers. Nou ik weet niet wat schadelijker is onbekend gif of roken. Las een zeer schokkend artikel https://www.xandernieuws.net/algemeen/artsen-vs-constateren-dat-vrouwen-borstkanker-symptomen-ontwikkelen-na-vaccinaties/ Kortom men gebruikt nu mensen voor een experimentele fase in plaats van ratten. Wat mij betreft zijn er ratten genoeg die eerst maar eens plat gespoten moeten worden o.a. de Bilderberg clan, Gates, Soros, Merkel, Rutte en De Jonge. Nimmer is er zoveel propaganda gemaakt over een vaccin. Het is een schande om nu al te spreken over een verplicht vaccinatiepaspoort om enigszins afgenomen vrijheden terug te kopen. De grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit.

    Geliked door 3 people

   • Ravian zegt:

    “Maar wat gebeurt er als mensen die gevaccineerd zijn blijvende gezondheidsschade oplopen, en arbeidsongeschikt worden?”

    Dat is de kern van het probleem.
    En dit probleem is daarbij dan ook nog eens, omdat het DNA wijzigt, een erfelijk probleem.
    Als dit tot erfelijke vruchtbaarheidsproblemen en allerhande op kanker gelijkende aandoening in de bevolking leid, wat zeer wel mogelijk is, dan is dat het einde van onze samenleving.
    En laat dat nu precies datgene zijn wat degene die achter deze hele vaccin hoax steekt, ene Bill Gates, al jarenlang nastreeft.
    Allemaal toeval natuurlijk, noem mij maar een “complotgekkie”.

    Geliked door 2 people

 4. duinsnip zegt:

  Het enige wat mensen die hun verstand gebruiken nog kunnen doen, is het vaccin weigeren, ongeacht de konsekwenties.

  Geliked door 4 people

 5. Pingback: Denk na voor je beslist . . . | eunmask

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Pfizer, onze redding?

  Israelische onderzoekers komen tot de schokkende ontdekking dat er gedurende de 2 maanden na de start van de ‘vaccinatie-campagne’ 3,5 maal zoveel overlijdens plaatsvinden als in de maanden daarvoor.

  Dus rennen mensen voor het bevrijdende spuitje.
  Overigens denk Ikniet dat we hier veel over horen in de MSM.

  https://commonsensetv.nl/pfizer-onze-redding/

  Geliked door 2 people

  • HarryN zegt:

   Beste Henk jouw reactie wordt nog verder versterkt door een artikel op Xandernieuws: Frans universitair onderzoek constateert tientallen tot honderden keren hogere sterft door Pfizer vaccin. Dit gaat over Israel!!!Het is ongelooflijk hoe de media hebben zitten juichen en jubelen over het vaccin in Israel dat het zo goed werkt.Pffffff

   Geliked door 2 people

   • Willie zegt:

    Wat dan te denken over de Israelische regering ??? Horen jullie nog geen alarmbellen ?? Zijn dezelfde rot-globalisten als ALLE andere politiekers :iedereen speelt t agenda 21-30 spelletje mee

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ja Ik had het gezien HarryN
    Zo langzaamaan komt er steeds meer boven.

    Like

  • LUCIA. zegt:

   @Henk
   Ik las ook dat het in Israel verplicht is en ik meen ook via een deur tot deur actie van de militairen ..kut land, zou er nooit willen wonen.

   Like

 7. Bob zegt:

  De mens wordt zijn natuurlijke immuniteit
  ontnomen.
  Vroeger speelde ik meestal buiten, met
  andere kinderen.
  Je waste je handen niet als van anderen
  iets te eten kreeg.
  Na WOII had men vele ziektes.
  Om aan voedsel tekomen stond je mannetje
  aan mannetje in de rij.
  Hierdoor kreeg je natuurlijke weerstand.
  Hygiene is goed maar niet te overbodig.
  Het voedsel was niet gemanipuleerd.
  Dat gaf de mens een natuurlijke
  immuniteit.
  Survival of the fittes.

  Geliked door 1 persoon

 8. Roni zegt:

  Volledig strakgetrokken en verplastict om het ouder worden niet te willen laten zien. Een parodielied maken op Jolene/Vaccine. Een gift doen van 800.000,00 aan de farmaceuten. Moderna nemen op 75 jarige leeftijd.
  Ons aller Dolly Parton.
  re

  Like

 9. Jan zegt:

  Mensen die hersteld zijn van het coronavirus lopen risico om besmet te raken met één van de mutaties
  https://www.joods.nl/2021/03/mensen-die-hersteld-zijn-van-het-coronavirus-lopen-risico-om-besmet-te-raken-met-een-van-de-mutaties/

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: 20210303 Over nadenken voor je beslist – Home

 11. LUCIA zegt:

  @ Julia Het zal net zolang duren tot mensen gaan beseffen dat de reden, dat er geen andere behandelingen plaats vinden, gewoon een geldkwestie is, je kan geld namelijk maar een keer uitgeven en de globalistische vriendjes verdienen goud aan deze fake -crisis en alle ander fake crises.

  Onthou een ding goed mensen; Echte Problemen kosten geld… Nep Problemen leveren je geld op!!
  In een door hysterie en gebrek aan intelligentie en logisch denken gedreven tijdperk is het zo makkelijk om mensen een probleem aan te praten

  ***Bekende strategie maar werkt iedere keer;
  — Je creëert een denkbeeldig non-existent probleem, *investeert wat in de mediahoeren om het probleem te verkopen en uit te vergroten…het wordt ineens een dringend probleem..Zaai vooral angst in een of alle gremia van de bevolking, *investeer ook in actiegroepen.
  — Dan vraagt de bevolking bij monde van zeer onbetrouwbare polls, liefst nog die van de Stasi-TV (daarom schaf je natuurlijk ook een referendum af) en een paar influencers of eventueel een uitspraak van een “u vraagt wij draaien rechter “, om een oplossing en dan wordt het ping-ping kassa.
  –Je incasseert /casht een hoop geld voor de oplossing van dit denkbeeldig probleem en je hoeft het niet uit te geven, want het probleem is non-existent, kost je alleen maar een beetje media + actiegroepen smeergeld om het probleem op te kloppen en dan ben je binnen.

  Want met al die voorkennis en aan het stuur van het schip, heb je natuurlijk via allerlei omwegen( familie & vrienden) al veel eerder zwaar hierin geïnvesteerd en zo ben je ineens van een vis in een vijver, veranderd in een school piranha’s in een zeer invloedrijke vijver .

  Nogmaals mensen; Echt geld uitgeven… kost geld, alleen maar zeggen en doen alsof je het doet… kost je niks

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  GOING VIRAL IN AFRICA: Zambian Leader Dr. Mumba Refuses COVID Drugs After Discovering Bottles Marked “Not for Use in EU or USA” (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/going-viral-africa-zambian-leader-dr-mumba-refuses-covid-vaccine-discovering-vaccine-bottles-marked-not-use-eu-usa/

  Like

  • Ravian zegt:

   In de US krijgen blanken ook een ander vaccin als zwarten.
   Gezien deze vaccins de vruchtbaarheid om zeep kunnen helpen vraag ik mij daarbij af of het wel de zwarten zijn die zich zorgen moeten maken.

   Like

 13. Jan zegt:

  Kritiek op het coronabeleid in Amerika, dan een bezoek van de Gestapo (voormalige FBI). Arts in de boeien afgevoerd door 20 zwaar bewapende nazis

  Frontline Doctor: FBI ‘broke down my door’ in swat team raid of 20 men
  Dr. Simone Gold related the nature of her arrest, how the distribution of experimental vaccines violates the Nuremburg Code, and why COVID-19 censorship is a ‘crime against humanity.’

  https://www.lifesitenews.com/news/frontline-doctor-fbi-broke-down-my-door-in-swat-team-raid-of-20-men-guns-blazing

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s