LONGREAD: Hydra?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Robert Jensen vindt het vreselijk om ernaar te kijken, weet ik, maar als u wel eens iets van de serie Agents of S.H.I.E.L.D. (Marvel) heeft gekeken, heeft u waarschijnlijk ook gezien dat het een prachtige metafoor is voor waarin de wereld momenteel is aanbeland.

Hydra is de Amerikaanse, Nazistische beweging onder leiding van Baron Wolfgang von Strucker, waarvan de oorsprong in Nazi Duitsland ligt. Hydra vertegenwoordigt de slechte kant van de mens in de serie en streeft totale werelddominantie na. S.H.I.E.L.D. is de goede kant die Hydra bestrijdt. Tot zover de hectische Marvel-serie in het kort beschreven.

** Hydra echter doet zich in vele gevallen VOOR als S.H.I.E.L.D. en/of medewerkers van S.H.I.E.L.D., waardoor u feitelijk NIET meer weet wie nu wie is en wie u nu WEL en wie u NIET kunt vertrouwen… en dat is exact wat ik hieronder wil laten zien.

Het ‘debat’

** Het politieke TONEEL(!)stukje tijdens het ‘debat’ geeft maar weer eens aan hoe gekunsteld en onwerkelijk de politiek is en ‘werkt’. Tegenover èchte mensen weten ze zich geen houding te geven en lopen ze bijna stuk voor stuk vast. Alleen Marijnissen en Wilders kwamen tijdens het debat natuurlijk over. Jammer dat de boze Marokkaanse mevrouw, die Wilders klaarblijkelijk niet WILDE begrijpen, zich uitsluitend door haar boosheid liet leiden en daardoor Wilders niet hoorde?

De Marokkaanse mevrouw was overigens op maandag ook in het programma ‘de vooravond’ te zien en werd daar vanwege haar ‘dappere optreden’ tegen Wilders op een voetstuk gehesen. Van ‘de vooravond’ MÓET heel Nederland nu klaarblijkelijk van couscous (gaan) houden, omdat het anders discriminatie is… en couscous heden ten dage ‘Nederlandser’ zou zijn dan een gehaktbal… wat veel zegt over de populatie van het ‘Nederland’ van vandaag.  Echter: slechts één minuut na het vertrek van deze Marokkaanse mevrouw kwam de werkelijke reden van kritiek door Wilders op de islam in beeld in de vorm van Lale Gül… maar waarschijnlijk wilde de Marokkaanse mevrouw ook DÀT liever niet zien en horen, omdat dat mogelijk “ÓÓK moeilijk uit te leggen is aan haar zoon van vijftien”…

Ik begrijp overigens het standpunt van Wilders dat alle nieuwkomers hun cultuur mogen meenemen en behouden, maar de Nederlander NIET, volledig (!), maar ik vond het statement van Zwarte Piet persoonlijk toch wat mager. Ik vind het zelfs een gemiste kans om de ‘verrijking’ van de islamisering niet te benoemen en zich – in plaats van voor Zwarte Piet – uit te spreken over de situatie van Ayaan Hirsi Ali en ZÉÉR recent derhalve Lale Gül, die door Koranvaste lulletjes – in Nederland! – met de dood bedreigd worden, omdat zij laten zien hoe de islam van binnenuit daadwèrkelijk werkt! …En wederom/uiteraard (!) hoor ik DENK, Yasser Klaver, Jetten, Kaag en Simons DÀN NIET! Moslim zijn is niet heel veel anders dan streng gelovig Christen zijn overigens, maar die ‘religies’ komen dan ook niet voor niets uit dezelfde duizend-en-één-sprookjes fata morgana hoek.

** Rutte ziet zichzelf klaarblijkelijk nog steeds als oprecht. Verscholen in keurig maatpak durft Rutte zelfs te zeggen “de politiek NIET ingegaan te zijn voor zichzelf, maar voor Nederland en voor ú”…
Allereerst zou ik dan op voorhand wel eens willen weten of zijn ‘goedheid’ en ‘liefde voor Nederland’ (en ú?) óók zo groot geweest zouden zijn als hij GÉÉN ruim anderhalve ton per jaar vanuit úw belastinggelden zou ‘ontvangen’… anderzijds is het op z’n minst curieus dat IEMAND (!) die nog NOOIT naar het volk heeft geluisterd u keihard in de kou laat staan ÈN zonder blikken of blozen MILJARDEN (!) van úw belastinggeld naar Brussel sluist, zegt zich voor ú in de politiek te hebben begeven… Maar in de tussentijd ISIS sponsort met pick-up Toyota’s… hele hordes leugenachtige en corrupt gebleken VVD, PvdA en CDA ‘politici’ ‘leidt’ en de hand boven hun hoofd houdt, bij alle schandalen naar vermeend ‘slecht zijdelings’ betrokken is, maar op geen enkele manier ook maar enig verantwoordelijkheidsgevoel heeft getoond. Sterker nog, alle veel te laat erkende (zogenaamde) hulpacties bij de betreffende schandalen (daar hoort Groningen nog STEEDS bij!) en coronavergoedingen blijken in de praktijk hetzelfde effect te genereren als de term ‘met de ene hand geven/met de andere hand nemen’…

** De in ‘god’ gelovende schijnheilige hypocriet Grapperhaus, die overduidelijk zijn ‘politieke’ stempel/druk (!) heeft uitgeoefend op het hoger beroep van Viruswaarheid, gaat overigens kijken of hij Baudet kan vervolgen voor hetzelfde ‘vergrijp’ waaraan hij zich tijdens zijn bruiloft ÓÓK schuldig heeft gemaakt…

** DENK, dat via geld aan de door Rutte verdubbelde armoede en daarmee het verdubbelde aantal voedselbanken meer sympathie/draagvlak voor de islam inkoopt. Kijk en luistert u beter naar het verhaal van Ayaan Hirsi Ali en Lale Gül, TRAP ER NIET IN!

** Yasser Klaver en Kaag, die niets geleerd hebben van de moord op Pim Fortuyn en tijdens het ‘RTL debat’ Wilders daadwerkelijk aanwijzen (!) en zeggen “daar staat de racist”! Hoe vaak Wilders het ook fatsoenlijk uitlegt, voor de achterban van Dictatoiaal66 en Groen-sLinks blijft men de feiten hardnekkig ontkennen en verdraaien om zieltjes en daarmee eigen inkomsten (!) te winnen. Overigens had klein-kind-Klaver klaarblijkelijk naar een van de uitzendingen eerder in de week gekeken en daar een filmpje gezien van de debatten van vroeger waar, volgens mij Hans Wiegel, iemand (Den Uil?) beschuldigde van leugens… waarna klein-kind-Klaver klaarblijkelijk dacht… kopiëren en plakken! Ondanks zijn dure maatpak kan ik Yassertje niet anders zien dan een drammend klein kind in een eikeltjespyjama en tut in de mond.

** Kaag heeft van videobellen nog nooit gehoord en blijft per vliegtuig de hele wereld rondreizen, maar heeft zowel de ‘klimaatverandering’ als de absolute tegenstellingen daarin, elektrisch rijden en biomassa, op de politieke agenda heeft staan… Vrijheid voor ‘iedereen’ (behalve de autochtone Nederlander), maar ondertussen blijft ze steeds meer mensen binnenhalen (vandaar haar buitensporige vlieggedrag) en daarmee bevorderen van een groeiende radicale islam die uitsluitend de 1411 jaar achtergebleven (!) sharia(wet) als ‘wet’ accepteert. …en hierdoor tevens het woningen tekort blijft handhaven! Hoeveel tegenstellingen kunt u in vredesnaam in ÉÉN verkiezingsprogramma bij elkaar zetten… Knap! Maar hypocrisie ten top ten faveure van eigen riant inkomen.

** De ‘politici’ Yasser en Kaag nemen het overigens op voor Khadija Arib, omdat zij vanwege de Marokkaanse wet niet van haar dubbele paspoort gescheiden kan worden… Yasser derhalve ook niet? Volgens mij kan Arib, als zij zich daadwerkelijk Nederlands voelt, eenvoudig het Marokkaanse paspoort terugsturen of ten overstaan van heel Nederland bij Geert Wilders inleveren. Het zegt niets over haar functioneren, maar Nederland vertegenwoordigen en NIET 100% Nederlander zijn, is uiterst discutabel. Mijns inziens abject zelfs. 

** Men gaat nu zelfs psychologen en acteurs inzetten om de ‘politici’ te helpen de gezichtsuitdrukkingen bij ‘emoties’ geloofwaardiger te laten overkomen… Hebben ze eindelijk door dat die aangeleerde/kunstmatige zogenaamd ‘sympathieke’ DOMME grijns juist averechts werkt als het zeer schrijnende onderwerpen betreft? Mijns inziens een moddervette arcering (!) van de dagelijkse Haagse FAKE-show/het TONEELstukje waarin bijna iedereen met keurig gekozen woordjes ACTEERT en GEEN volksvertegenwoordiger is, maar uitsluitend met partij- en/of eigen belangen bezig zijn. Bijna inderdaad. DENK namelijk niet, die hanteert nog net geen straattaal maar wel de taal van de straat… Leest u; de achterbuurt waar ze vandaan komen.

Klimaat en Covid-‘religies’

Ooit ben ik begonnen met de klimaatonzin religieus te noemen, omdat de overeenkomsten bijna één-op-één gelden (en exact hetzelfde geldt voor Covid-19). Verzonnen en/of verdraaide leugens worden u met dreigementen voor hel en verdoemenis opgedrongen en als u dat weigert ‘te geloven’, volgen er maatregelen. Uitsluiting, demonisering en straffen zijn niet van de lucht. En precies dáár ligt de overeenkomst, want net als met ‘religies’ wordt het ‘geloof’ erin JUIST alleen maar MINDER wanneer er MEER dwang en drang worden opgelegd en er steeds meer voor/over verzwegen, gelogen en verdraaid wordt! Gelijkwaardig de gewelddadige kerstening/christelijke overheersing/onderdrukking van Europa.

** Midden-Oosterse ´religies’, tien meter wate stijging, “morgen vergaat de wereld”, “de heetste datum ooit”…, “de koudste datum ooit”… “we hebben nog maar tien jaar”… ik hoor het allemaal al decennia lang (MINIMAAL vijftig jaar in een elke keer weer aangepaste hoedanigheid) en er is nog NOOIT iets van deze ronduit ZIELIGE  dreigementen uitgekomen, dus waarom zou ik ze in vredesnaam NÚ dan wel moeten geloven? “Ik geloof” betekent letterlijk: ik weet het NIET zeker! Net als dat ‘amen’ – EN ZO IS HET – betekent, maar het bestaan van ‘god’ of Allah nog NOOIT wetenschappelijk is aangetoond, omdat het bestaan ervan zich uitsluitend in uw hoofd afspeelt, maar in de werkelijkheid niet. Of leef IK mogelijk in een andere werkelijkheid dan de ‘gelovigen’ die het allemaal ‘HEEL zeker weten’…?

Mijn god (Odin ;)) wat hebben we veel VALSE ‘religies’ (Christendom, Islam, Jodendom) en veel VALSE (o.a. klimaat) ‘profeten’ in de wereld en wat brengen ze ons elke dag weer meer beperking van vrijheid, oorlogen en andere (discriminatie, onderdrukking en uitsluiting) ellende! Wanneer wordt de wereld eindelijk GELOOFsneutraal?!

Jinek

** Op maandag zit bij Jinek aan tafel racisme-wappie Simons, die nu ècht helemaal is doorgeslagen en ècht  O V E R A L  racisme (in) ziet. Zelfs de term ‘radicalisering’ mag wat haar betreft niet meer benoemd worden als ik haar felle reactie goed interpreteer. Simons is net als Yasser Klaver echter net een verwend stampvoetend en doordrammend klein kind. Zo heeft zij in haar partijstandpunten staan (met de nodige bijbehorende klein-kind-taalfouten en afkortingen overigens) dat – na ruim ZEVEN generaties! – nabestaanden van de kolonialisering, die helemaal NIETS met slavernij te maken hebben gehad, NÚ herstelbetalingen moeten gaan doen aan nabestaanden van de kolonialisering die helemaal NIETS van slavernij te lijden hebben gehad… Begrijp ik het goed mevrouw Simons? Gaat Akwasi derhalve herstelbetalingen doen…? Sowieso zou dat dan uitsluitend moeten gelden voor Holland, want de rest van Nederland had NIETS met slavernij te maken of was zelf lijfeigene. Herstelbetalingen dus? Prima! Maar daarna meteen wegwezen hier MÈT uw nabestaanden en NIET nog langer van ONZE economie meeprofiteren! Het betreft hier uitsluitend een natte droom van luie zwarten die, net als ú, geen zin hebben om te gaan werken. Overigens: “Wie de standpunten van Bij1 zou lezen, zou meteen Bij1 stemmen”, zegt ze, “want wie wil dit nou niet?”. Dat is derhalve bij dezen dan in ieder geval “iedereen” MIN één. De clubkleuren van Simons zijn overigens Zwart/Wit (waarschijnlijk gerelateerd aan hun manier van denken) en met bijkleur (of steunkleur heet dat geloof ik) uiteraard GÉÉN grijs… maar knalgeel. GEEL; de kleur van de haat… Waarmee de clubkleuren van Bij1, mijns inziens, perfect illustreren waar Bij1 voor staat: Uiteen! Misschien kan Simons ook nog even iets doen aan haar ongenuanceerde agressieaanvallen. Ook daar zijn cursussen voor mevrouw Simons. Dan kunt u mensen met een ander inzicht of een andere afkomst (Zuid-Afrika waar ze zwarten  – JULLIE zijn begonnen met ZWART/WIT denken! -) uitsluitend lieftallig bedoeld ‘zwartjes’ noemen, ze trouwen er zelfs mee, voortaan WÈL fatsoenlijk benaderen.

Aan tafel zit ook Eurofielen partij Volt (dus dan weet u genoeg!) en de partij Code Oranje, waarvan het zomaar zou kunnen zijn dat DÀT voor Nederland ÓÓK een geweldig tegenstem-alternatief zou kunnen zijn. Overigens wilde ik in het verleden stemmen op Henk Kuipers, die (wegens de bedreiging voor de politiek?) direct werd gearresteerd op (alweer!) exact dezelfde gronden als die waar Grapperhaus zich schuldig aan maakt…  Namelijk ‘het aansturen van fysiek geweld en intimidatie’, met dàt verschil dat een Full Member van zo’n club als Hang Around en Prospect MINIMAAL een jaar (voor de oude clubs) de tijd heeft om eventueel nog af te haken, maar bij het aanvaarden van het Full Memberschap derhalve zèlf kiest voor het geldende beleid en hij dus weet wat de eventuele gevolgen zijn. De Einsatzgruppen van Grapperhaus echter mogen hun agressie klaarblijkelijk botvieren op weerloze burgers en mogen zelfs politiehonden naar de keel van verwarde of weerloze mensen gooien… Voor Grapperhaus klaarblijkelijk heel normaal gezien zijn ‘stevige aanpak’ van dergelijke misstanden binnen ‘zijn’ ministerie… die dit door ze NIET keihard aan te pakken, derhalve goedkeurt!

U bent geslaagd

Simons is TEGEN racisme en discriminatie en dat is het eerste keiharde (!) standpunt van haar clubje. Simons is echter VOOR quota op de arbeidsmarkt en in de Tweede Kamer, wat feitelijk ÓÓK een vorm van discriminatie is, want dan wordt er VERPLICHT (!) gediscrimineerd op huidskleur en afkomst, maar zou dat een positieve werking moeten hebben… Overigens is de werking van een inburgeringscursus voor 99% bewezen. 99% van de mensen die de cursus ‘gehaald heeft’ en een brief thuis gestuurd krijgt met “u bent geslaagd voor de inburgeringscursus” moet namelijk bij buren of kennissen gaan vragen wat er in de brief staat… Kijk, dan komt het wel goed met die quota op de arbeidsmarkt…

Grote verbazing bij de NPO overigens dat het merendeel van de jeugd niet weet wat een democratie is en niet weet of ze daar in leven… De NPO geeft er zelfs de uitleg nog bij… “In een democratie heeft HET VOLK (!) het voor het zeggen. Het woord democratie betekent ook letterlijk: heerschappij van HET VOLK!” Tja, u kunt het gewoon een democratie blijven NOEMEN, maar als de burger hardnekkig wordt uitgesloten van besluitvorming betreft het slechts een ordinaire vorm van dictatuur en/of bananenrepubliek! Geen wonder derhalve dat mensen twijfelen of niet meer geloven dat ze in een democratie leven.

Overigens zag ik onlangs wat foto’s van rugbyteams langskomen, waarbij geen enkel team knielde voor de door de BLM-beweging opgedrongen hysterie. En terecht! Want als er één sport is waar IEDEREEN erbij hoort, ONGEACHT huidskleur, afkomst of seksuele voorkeur, is dat de rugbysport wel. Daar is iedereen gelijk, heeft iedereen respect voor elkaar, klappen ze voor elkaar als ze geblesseerd het veld af gaan en hebben ze respect voor de referee, ongeacht of hij/zij homoseksueel is of niet. Daar zijn geen discussies op het veld met de scheidsrechter, anders dan door hooguit de captain, en wordt niemand agressief tegen de scheids als hij van het veld gestuurd wordt. En natuurlijk gebeurt er wel eens iets op het veld, maar tijdens de derde helft staan ze weer gebroederlijk samen te zingen en een biertje te drinken. Bij1? Ga rugby kijken en/of laat uw kinderen rugby spelen en leer wat onderling respect DAADWERKELIJK betekent!

** De VN en de WHO (World Hell Organization), die Covid hebben aangegrepen om de wereld te veranderen, laten (!) hoog bejaarde Joep Bidon – de trekpop van Harris binnen de Amerikaanse regering – binnen VIJF weken na hun ‘aanstelling’ als president en vicepresident van Amerika, Syrië al WÉÉR bombarderen (om de vluchtelingenstroom naar Europa op gang te houden?). Heeft u er in het nieuws ook maar IETS over gehoord? Als de hier in Nederland genoemde (!) zogenaamde ‘oorlogspresident’ Trump dit had gedaan, stonden de beeldschermen uiteraard wekenlang bol van verontwaardiging en linkse kritiek, maar klaarblijkelijk valt voor de VN, op HAAR advies andere landen laten bombarderen, NIET onder het kopje ‘CO2-neutraal’ en gaat dat volledig klimaatbewust…? Het valt derhalve NIET binnen de door de VN opgelegde klimaatwaarden. Waar zijn die HEVIG ‘verontwaardigde’ NOS, NPO, RTL, DENK, Robje Jetten, Sigrid (mooie heidense naam overigens) Kaag, Yasser (naar Arafat vernoemd), Klaver en Sylvana Simons nu? Ik hoor ze WÉÉR niet!

Goede doelen?

** Hetzelfde ongemakkelijke gevoel krijg ik overigens bij instanties als Oxfam Novib en Artsen zonder Grenzen. Niet dat ze in de betreffende landen geen goed werk zouden verrichten, maar ik vind het persoonlijk NIET ‘goede doelen’-waardig als de directeur (of CEO zoals dat tegenwoordig klaarblijkelijk moet heten) van dergelijke instanties plusminus € 130.000,- per jaar moet ontvangen. Vroeger had men overigens nog het fatsoen om te laten zien welk goed werk zij in het buitenland daadwerkelijk doen. Heden ten dage ziet u uitsluitend nog zielige kindertjes in absoluut (!) vreselijke omstandigheden. Ik vind het persoonlijk ronduit walgelijk om te zien dat die kinderen worden gefilmd om geld binnen te halen, terwijl er, vóórdat er ook maar één cent naar diezelfde kindertjes toe gaat, éérst maandelijks de ‘CEO’, de kantoren en overig personeel van betaald moeten worden. Ik kan dat niet anders zien dan misbruik maken van de hartverscheurende situatie van die kinderen als men zèlf maandelijks met zóveel geld naar huis gaat. Uzelf vergelijken met een ‘CEO’ van een wasmachinefabrikant gaat mijns inziens dan ook volledig mank gezien de subsidies die u, naast de smekende-kindjes-filmen-inzamelingen óók nog krijgt! Met de helft aan inkomen hebben dergelijke ‘CEO’s’, mijns inziens, ten aanzien van de gewone man namelijk nog steeds een uitermate riant inkomen, maar zou dat verhoudingsgewijs een stuk beter passen bij deze zogenaamde goede doelen ‘deugdelingen’.

Wie is Hydra en wie is S.H.I.E.L.D.? Wie kunt u nog wel en wie kunt u absoluut niet (meer) vertrouwen…?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op LONGREAD: Hydra?

 1. bobzelf zegt:

  LEUK GEINIG, ZO’N HAK OP DE TAK STUK , ERG LANG
  IK HEB NIET GESTUDEERD !!
  DUS MET VEEL SIMPELE LIEVE MENSEN HIER ..
  VIND IK ZULK STUK PROZA WEL LEUK !!
  MAAR .. VERTEL ZOIETS IETS MEER JIP EN JANNEKE GRAAG !!

  WE HEBBEN NIET ALLEMAAL ONZE STUDIE NIET AFGEMAAKT !!

  BIJ PHILIPS ..
  HADDEN WE EEN AFSPRAAK , DAT ALS IEMAND OP HET PODIUM
  EEN VERHAAL STOND TE VERTELLEN ..
  MET WOORDEN , DIE HIJ / ZIJ NIET BEGREEP ??
  ER DAT OOK GEROEPEN MOCHT WORDEN !!

  DUS PHILPS ROOSENDAAL , DE GLOEILAMPEN EN VERLICHTING AFDELING
  1400 . INPAKSTERS ,, SCHOONMAKERS etc
  u begrijpt wel wat ik bedoel
  de lopende band medewerkster /sters

  niks mis mee, ook nu nog niet , we hebben n.l. niet allemaal een gouden lepel in ons reet bij de geboortes
  of een studiebeurs weggezopen in de cafees
  zie rutte studie 4 jaar, doen in 8 jaar
  dan is je vader dus geen koperslager
  snappu . mooi

  DUS OOK 1 OF ANDERE HOGE DRS, STUDIE NOOIT AFGEMAAKT
  KOFFERTJE MET KETTING AAN DE POLS …

  PHILIPS STIERF VAN DIE KLOOTZAKKEN !!!

  BRENGT ZO’N SCHITTEREND VERHAAL , HELEMAAL KANT EN KLAAR
  COPY / PAST VOORGELEZEN
  140 niet geintressenden , die wilden eigenlijk vroeg naar huis !!
  TOTDAT ASTRID ,
  EEN GEWELDIGE LESBO , 21 JAAR OFZO
  DIE DAAR GEEN ENKEL PROBLEEM MEE HAD
  HAAR VRIENDIN .NAAST HAAR OP DE STOEL . ASTRID WAS HET MANNETJE

  KEIHARD IN EENS

  “” STOEPTEGEL “””

  WAARNA ER EEN HOMERISCH GELACH UITBARSTE …..

  EN DE MAN VERBAAST OPKEEK , VAN ZIJN OPLEES TAFELTJE !!

  WAAROP ASTRID RIEP .. SPREEEK JE MOERSTAAL ..

  DE MAN VERDWEEN MET HANGENDE POTEN

  WAS EEN LEUKE MIDDAG ..

  MET SPREEK JE MOERSTAAL , HOEVEEL MENSEN HIER BIJ E.J. BRON

  WISTEN DIT ??

  • abject →

  gemeen
  infaam
  laaglaaghartig
  schunnig
  vuig
  immoreel
  onzedelijk
  zedeloos
  zedenkwetsend
  nietswaardig
  verachtelijk
  onguur
  ploertig
  rottig
  afschuwelijk
  ijselijk
  afgrijselijk
  verfoeilijk

  NOG NOOIT !! HEEFT IEMAND DIT WOORD GEBRUIKT IN MIJN NABIJHEID
  IN 37 JAAR VAN MIJN LEVEN

  DUS SPREEK JE MOERS TAAL .

  IK GROET U

  OOM Algemeen Beschaafd ROTTERDAMS a.k.a. BOBZLLUF

  Like

  • Klaas zegt:

   Like

   • Klaas zegt:

    ++++++

    ++++++++++++++

    Like

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ja, een paar kleine weggevallen letter doordat ik ergens een verkeerde toets heb geraakt of na aanpassing van een zin een woord teveel. Zelf-redigeren is nu eenmaal voor niemand haalbaar. Verkeerde toetsen raken zal ook aan de inmiddels enigszins lichamelijk krakkemikkige leeftijd liggen denk ik. Mijn excuses.
  Oja, herstelbetalingen (Bij1) hooguit voor onze Molukse en Indonesische medemens. De rest heeft daar, mijns inziens geen enkel recht op.

  Like

 3. Bob zegt:

  De waarheid wordt hier op een zeer
  duidelijke manier verwoord.

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Wilders was idd weer matig bezig tegen de islam. Hij zou met veel meer feiten kunnen komen, bijvoorbeeld uit zijn film Fitna.
  Hij zou kunnen redeneren dat een mondkap geen emancipatie van de vrouw maar onderdrukking van de vrouw is.
  Dat niet moslims onderdrukt, dan wel niet vermoord worden in moslimlanden

  De Kaagbaan is een leuke grap, maar dat loeder moet veel harder worden aangepakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s