Politie van Londen geeft het op: Er zijn gewoon te veel “coronazondaren”

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië, waar in deze dagen eveneens zon en milde temperaturen heersen, heeft de politie het blijkbaar opgegeven om constant achter “coronazondaren” aan te lopen – dat zijn burgers, die zich bijvoorbeeld niet aan de mondkapjesplicht of afstandsgeboden houden. “We zijn het zat. Het is niet te controleren”, verklaarde onlangs de chef van de politie.

Alleen al in het centrum van Londen zou men boetes van in totaal £ 70.000,- (omgerekend bijna € 81.000,-) hebben opgelegd.

Dat is nu eerst afgelopen, want de “Metropolitan Police Service” is het zat om constant grote groepen mensen uit elkaar te halen. “De politie wil dat niet controleren”, verklaarde de chef van de Metropolitan Police, Ken Marsh, tegenover journalisten. Bij controles of ambtshandelingen zouden de agenten zich zelf vaak niet eens aan de afstanden kunnen houden.

De chef van de politie wil nu zelfs juridisch onderzoeken of agenten zouden kunnen weigeren om de afstandsregels te controleren. “Dat is niet wat we willen, maar als we het moeten doen om mijn collega´s te beschermen, zal ik dat doen”, zei Marsh strijdlustig.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Politie van Londen geeft het op: Er zijn gewoon te veel “coronazondaren”

 1. Sobieski zegt:

  Een hoopvol teken. Nu NL nog.

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  Goh, daar hebben ze blijkbaar toch nog politie met gevoel in hun donder, niet van het gajes wat we hier hebben.

  Geliked door 3 people

 4. Mary zegt:

  Lijkt me ook dat politie hier niet aan mee wenst te werken, het zal ze door de bevolking, net zoals hier, niet in dank worden afgenomen en uiteindelijk zullen ze gebruikt en wel door de elite bij het vuilnis worden gezet, daar kun je op wachten…….

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter. zegt:

  In Texas wordt vanaf 10 maart weer alles opengedaan ,en alle maatregelen afgeschaft,geheel weer vrij dus . Zo kan het ook .

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Klinkt goed.
   Ik ga denk ik mijn koffers maar pakken en naar Texas.

   Like

  • Jan zegt:

   Het antwoord van Michael Moron:
   White Texans Don’t Deserve the COVID-19 Vaccine After Mask Mandate Lifted
   https://www.breitbart.com/entertainment/2021/03/03/michael-moore-white-texans-dont-deserve-the-covid-19-vaccine-after-mask-mandate-lifted/

   Moron heeft blijkbaar ook nog steeds niet door dat Texanen in de vrieskou zaten omdat het de windmolens en zonnepanelen door de strot werden geduwd en dat daarom geen electriciteit meer was.

   Ook denkt die sukkel dat men eindeloos door moet gaan met de lock down

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Mooi, want de Britse politie gedraagt zich steeds meer als de Gestapo van Hitler. De gekken vielen huizen binnen, trapten deuren in, sloegen kinderen in de boeien, niks is die gekken onder Cressida Cunt* te min.

  * https://is-a-cunt.com/2017/04/cressida-dick/

  Geliked door 1 persoon

 7. alle corona-maatregelen zijn bewezen zinloos

  Geliked door 2 people

 8. M. zegt:

  Misschien is het een idee om in ons land eens de corona/klimaatzwendelaars te gaan oppakken in plaats van onschuldige mensen lopen te vervelen uit naam van deze zwendelaars?
  Elke misdaad is wel vertegenwoordigd dus u hoeft niet ver te zoeken bij die corona/ klimaat zwendelaars want het is zelfs voor een kleuter zichtbaar.
  Misschien eens de complete media oppakken voor alle ellende die ze helpen verzorgen en het invloed uitoefenen op de politiek in plaats van het volk te vervelen met knuppels als ze er wat van zeggen?

  Misschien eens al die ellendelingen gaan oppakken die mensen geneesmiddelen onthouden waardoor ze afsterven in isolatie terwijl er gewoon geneesmiddelen zijn?
  Zelfs een gevangene word nog niet zo behandeld.

  Ik heb respect voor de wet, maar niet als de wet misbruikt word om de georganiseerde misdaad tegen de Europeaan te steunen en ons land te verkrachten tot grote voedselbank waar je alleen welkom bent met een experimentele vage spuit van wat satanische viespeuken in je donder, kan je de tering krijgen met je wet.
  Geen getekende wet dus wat moeten ze met die avondklok waanzin de mensen lopen te vervelen?
  Geen enkel bewijs van het helemaal niet levensgevaarlijke virus, en testen met een test die niet kan testen daarop word het volk al een jaar voor de gek gehouden en stuk gemaakt en onze kinderen een toekomst ontnomen?

  De wet word misbruikt om mensen de mond te snoeren met schijnveiligheid op hun gezicht om even aan te geven dat de wet ook de waanzin volgt en graag de bevolking ziek wil maken door die waanzin van schijnveiligheid te beboeten.

  Als het zogenaamde besmettelijk zijn verhaal ook maar een letter waar zou zijn had er in de hele zorg geen zuster of dokter meer overeind gestaan.

  Misschien eens loyaal aan het volk zijn in plaats van aan de viespeuken die ook jouw leven verwoesten?
  En eens boeven gaan vangen in plaats van onschuldige burgers te rammen met knuppels die tegen deze boeven protesteren?

  Geliked door 1 persoon

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   VOLLEDIG met je eens M. Jouw plan is mijn plan en wanneer dat uitgevoerd wordt zijn wij in no time van n hoop ellende AF!
   Wordt t gelijk iets overzichtelijker…
   en gelijk ook de pedo’s OPpakken voor wie de avondklok uiteraard niet geldt want dan kunnen ze wat onopgemerkter naar hun ‘werkterrein’ zoals weeshuizen en zo

   Like

 9. HenK zegt:

  in de buitrenlucht vinden geen besmettingen plaats ! het is al zo vaak bewezen tijdens grote demonstratie’s pfffff en maar doorgaan……………….

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Inmiddels kan iedereen weten dat het de bedoeling van rutte is en dus van het hele kabinet , inclusief die idiote halve schoenzool de jonge , dat de horeca kapot moet. Waarom weet niemand maar ik zie het gebeuren dus, als he loopt als een eend, kwaakt als een eend, dan is het ook een eend. Voor andere bedoelingen hoef je niet verder te kijken, dit beleid heeft niets met corona te maken maar alleen met het ego van rutte. Na 17 maart oprutte dus.

   Like

 10. droevige mof zegt:

  Het effect vaak genoemd door Robert Jensen: Gewoon doen, niet vragen, niet omkijken. De toekomst ligt voor ons. En de keizer is naakt, hoewel ik me dat liever niet voorstel bij Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Harry zegt:

  Helaas is de meerderheid van de bevolking in Londen van nogal buitenlandse afkomst .
  Indiërs , Pakistani , negers en een overdosis moslims .
  Luisteren is niet de sterkste kant van die groep .
  Eigenlijk hebben die helemaal geen boodschap aan de overheid .
  De grootste opruiming zal daar dus ook ontstaan .
  Meelij met dat soort is niet mijn sterkste punt .
  Omgekeerd hebben ze dat ook niet immers .

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Kijk mensen,dit is de oplossing de bevolking heeft de macht.Niet die corrupte omgekochte en gechanteerde ratten in den haag,burgelijke ongehoorzaamheid is een vreedzaam wapen tegen tiranie.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   De bevolking heeft het te druk met het kruipen voor het schuim der aarde om nog te staan voor het goede.
   Zelfs als hun toekomst voor zichzelf en voor hun kinderen de nek om word gedraaid voor hun ogen vind men het nog niet nodig om zelf eens na te gaan denken.
   Men kruipt blijkbaar liever de ondergang tegemoet dan staan voor wat goed is en om nog een toekomst voor onze kinderen te bewaren.

   Mensen in de politiek die bol staan van de contacten met anderen zonder anderhalve meter en ook geen mondkapje dragen als men tussen velen mensen bivakkeert, vinden het wel fijn als u dat allemaal wel doet?
   Het door de leugen bezeten gedeelte van het volk zag dat het goed was?
   is het niet geweldig die ziekmakende schijnveiligheid op uw smoeltje ??
   Mensen die zeggen dat testen zonder klachten geen zin heeft wat ook FOUTZIE heeft lopen roepen willen niets liever dan gezonde mensen en vooral kinderen zonder klachten testen en op regelmatige basis martelen en mogelijk vaccineren met een wattenstaaf?

   En het door de leugen bezeten volk zag dat het goed was??
   Kinderen laten knoeien met een wattenstaaf door amateurs terwijl er andere pijnloze manieren zijn?
   Heeft u zo’n hekel aan uw kinderen?
   Mensen laten afsterven in eenzaamheid en isolatie terwijl er geneesmiddelen voor handen zijn?
   En isolatie ze juist kwetsbaarder maakt en eerder vatbaar voor ziekte.
   Heeft u zo’n hekel aan u oma of opa dat u ze wel een slecht geteste experimentele spuit gunt van het schuim der aarde in plaats van ze er tegen te beschermen?
   Of hebben ze een gevulde bankrekening dat u niet al te kritisch wil denken?

   Het door de leugen bezeten gedeelte van volk heeft het volste vertrouwen in de testen die niet testen waar ze op zouden moeten testen, in de schijnveiligheid op het smoeltje, en een slecht geteste experimentele spuit in het lijf waarmee al velen ineens corona kregen of gewoon bezweken om nooit meer op te staan.
   Ongelofelijk.

   Geliked door 1 persoon

 13. M. zegt:

  https://www.ninefornews.nl/te-weinig-patienten-door-corona-ziekenhuis-vraagt-voor-helft-personeel-werktijdverkorting-aan/

  Terwijl anderen met andere ziektes hun behandeling moeten missen omdat men zogenaamd overbelast is vanwege de corona ?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s