CARTOON: “Versoepelingen” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CARTOON: “Versoepelingen” . . .

 1. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Speciaal voor droevige mof en eigenlijk voor ons allemaal. Schandaal in Duitsland. Professor Stöcker heeft een vaccin zonder mRNA. Tja, dat mag niet van de globalisten en big pharma 🙁 . https://www.youtube.com/watch?v=0ST05T8K-qU
  plus ene bill gates vind dat natuurlijk ook niet goed.
  Dat is niet het plan.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Bedankt voor de tip. Ik heb de studie van Stöcker gelezen. Hij beweert dat het vaccin minder riskant is.
   Maar hij kan ook geen lange termijn studie laten zien, net zo min als de Gates maffia dat kan. En er is nog iets: Stöcker werkt ook met genetische manipulatie.
   Geen enkel Covid-vaccin is momenteel werkzaam op lange termijn omdat virussen kunnen muteren.
   De beste therapie op dit moment is hydroxichloroquine plus zink. Dit is niet-specifiek werkzaam, maar heeft een gemiddeld succespercentage en zeer weinig bijwerkingen.

   Geliked door 1 persoon

   • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    Graag gedaan plus bedankt voor jouw reactie. Hydroxichloroquin, zink & azitromycine zijn me bekend ;-). Ivermectine & zink schijnen ook goed te werken. p.s. het is niet mijn bedoeling ooit een covid ’19/’21 enz. vacciNAZI te nemen ;-).

    Like

   • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

    Hydroxychloroquine: schandalig dat hugo de j. en medeglobalisten werkende medicatie blokkeerden. Dat betekent dat de uitrol van de huidige vaccinatieprogramma’s eigenlijk illegaal zijn. Dat heeft onnodig veel mensenlevens gekost: een pure misdaad. Ik hoop dat het zover komt dat betreffende misdadigers, zetbazen en bazen daarboven levenslang de bak in gaan. Svp de sleutels weggooien.

    Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  >en nieuwe peiling van Eduard Nandelall die de VVD toch wel iets minder riant weg zet als de peilingen waar we sinds jaar en dag mee geconfronteerd worden.

  Schokkende peiling! PVV (29) bijna op gelijke hoogte met VVD (30), flink verlies voor SP en GroenLinks

  In een nieuwe peiling maakt de PVV een flinke sprong voorwaarts, en weet de beweging van Geert Wilders bijna de VVD van Mark Rutte van de troon te stoten. 29 zetels gaat de PVV halen, als het aan de big data-peiling van IT-ondernemer Eduard Nandelall ligt. De VVD blijft nog maar nipt de eerste, met slechts één zetel meer: 30. Ook komen Volt, Nida, JA21 en wellicht zelfs Lijst 30 van Willem Engel de Kamer binnen, zo luidt de opvallende prognose.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/schokkende-peiling-pvv-29-bijna-op-gelijke-hoogte-met-vvd-30-flink-verlies-voor-sp-en-groenlinks/

  Like

 3. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2021/03/04/man-59-gesloopt-door-corona-krijgt-geen-nieuwe-longen-want-te-oud/

  Man (59) gesloopt door corona, krijgt geen nieuwe longen, want ‘te oud’
  “Een kerngezonde, vitale en hardwerkende man. Met die woorden wordt Joris Deconinck omschreven door zijn gezin. Tot de 59-jarige Anzegemnaar drie maanden geleden besmet raakte met het coronavirus en hij nu al bijna twaalf weken in coma ligt. “Enkel een longtransplantatie kan hem nog redden. Maar omdat hij ouder is dan vijftig jaar krijgt hij van de ziekenhuizen geen enkele kans meer.

  Like

 4. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2021/03/04/frans-timmermans-waarschuwt-oude-normaal-van-voor-de-corona-komt-nooit-meer-terug/

  Frans Timmermans waarschuwt: oude normaal van voor de corona komt nooit meer terug
  Green Deal of oorlog, meer keus is er niet stemvee

  Zo durven de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers volgens Timmermans de stemmer niet te vertellen dat het oude leven nooit, maar dan ook nooit meer terugkomt:

  “…nog steeds hoor ik niemand die de kiezers echt confronteert en zegt: ‘Het wordt niet zoals vroeger, en dit zijn de redenen’. Ik zou het wel op prijs stellen als men daarover wat duidelijker was. Ook in mijn eigen partij mag dat meer naar voren komen.”

  “Ik snap dat. Het liefst zou ik mensen ook alleen maar comfort willen bieden door te zeggen: het komt allemaal wel goed. Maar ik vind dat niet eerlijk. De situatie is ernstig, maar we kunnen het oplossen. Alleen niet door mensen naar de mond te praten.”

  “Wat ik wel een groot probleem vind bij dit onderwerp, is dat regeringsleiders erbij wegblijven. Ze zijn allemaal voor de Green Deal, maar willen niet met een moeilijke boodschap naar de boeren. Dat is geen exclusief Nederlands probleem hoor, ik heb het hier ook met Rutte over gehad en hij is het met me eens.”

  Like

 5. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2021/03/04/steeds-meer-wetenschappers-voorspellen-toch-maar-wel-sombere-covid19-toekomst-ondanks-vaccin/

  Steeds meer wetenschappers voorspellen toch maar wel sombere Covid19-toekomst, ondanks vaccin
  ‘Ik kan er niet van slapen, wanneer gaat dit ooit ophouden?’

  Reden: mutaties. Veel mutaties. Heel veel mutaties. Is de Britse variant net op Brexit gezet en heeft iedereen de Zuid-Afrikaanse variant in apartheid geplaatst dan komt ineens weer de Braziliaanse variant de virusgenenpool versterken. En zo zijn er nog honderden landen over om nieuwe varianten een naam te geven. Daar valt niet tegenop te vaccineren en, erger, daardoor raken reeds besmette patiënten niet immuun. Geen immuniteit = geen herd immunity = geen einde covid19.

  En zoals tussen de regels van het Reuters-artikel valt door te lezen komt er gewoon helemaal never nooit meer een einde aan Covid19. The virus is here to stay. Forever.

  Like

  • Julia zegt:

   Bas De Mexicaanse is gearriveerd dus we kunnen ons na de verkiezingsstunt om enkele versoepelingen door te duwen weer schrap gaan zetten. Na 17 maart als de stemmen zijn geteld staat ons wederom een nieuwe lock down met nog meer strengere maatregelen te wachten. Dit kon niet uitblijven ben benieuwd hoelang wij in gevangenschap moeten leven wanneer de Belgische, Franse, Italiaanse, Australische en ga zo maar door de grens over komt. Het is werkelijk krankzinnig en abnormaal om nu van elke virus zo een stampij te maken en hiervoor de economie en ons sociaal leven verder te slopen totdat we helemaal niets meer hebben. Ben ook benieuwd hoeveel miljarden er nog meer worden verdiend om wederom nieuwe vaccins tegen de bestorming van al die virussen worden ontwikkeld en hoe hoog het aantal stempels in onze vaccinatiepaspoort komen te staan. Sorry maar het gaat absoluut niet om de virussen welke variant dan ook het gaat om de omslag naar de great reset dus sowieso duurt deze waanzin zeker tot 2030. Ongelooflijk dat massa mensen zich zo laten manipuleren en vrijwillig in de rij staan voor het onbekende gif waarvan de samenstelling staatsgeheim is. De nieuwe propaganda CBS https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5217978/sterfte-cbs-lager-verwacht-week-8-oversterfte-ondersterfte waarschijnlijk door vaccin. Wat moet een mens nog geloven ik zie door al die leugens het bos niet meer maar realiseer mij wel dat de toekomst er zeer zwart en somber uitziet.

   Like

 6. BigLJohn zegt:

  We zullen die Rutte eens versoepelingen aan den lijve laten ondervinden. We sluiten hem op in de gevangenis bij een groepje homoseksuelen. Gegarandeerd dat zijn achter-uitgang met de dag soepeler gaat worden !

  Like

 7. M. zegt:

  Men versoepelt maar om één reden om weer te kunnen roep toeteren dat we te makkelijk zijn geweest en dat de teugeltjes weer stevig aangetrokken moeten worden en voorlopig ook niet meer losgelaten kunnen worden.

  Om de mondkappenwinst te verdriedubbelen moet men straks drie lagen ziekmakende schijnveiligheid dragen.
  Wattenstaaf in de neus voor maximaal sadisme en een staaf in reet voor maximale vernedering want men heeft het beste met u voor, toch?

  Als oplossing in de winter met de cv hoog vind men het wel een goed idee om oudjes op de tocht te zetten door het ventileren te noemen, om de cijfers wat op te krikken en ze een natte neus te bezorgen.
  Of ze met een tegen niets beschermende ziekmakende muilkorf in de eigen asem te smoren in eenzaamheid.

  Mocht de corona angst wat verslappen dan heeft men nog wel een Belgische broekhoest of een Duitse diarree, of een Nederlandse neusloop achter de hand om de angst weer wat aan te jagen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s