Groot-Brittannië: Levenslang voor mensensmokkelaars

(Vertaling: E.J. Bron)

De harde straf moet smokkelaars van de nog steeds zeer lucratieve criminaliteit afbrengen

Een van de meest explosieve thema´s in deze nog jonge eeuw is waarschijnlijk de versnelde nieuwe volksverhuizing naar Europa. Na de grote golven en de daarmee gepaard gaande crises lijken veel landen zichzelf intern te splijten in solidariteit en afwijzing. Daarbij moet per se genoemd worden dat juist de heersende elites nog meer met de opname en gelijkschakeling van binnengekomen buitenlanders sympathiseren.

Waarom dat in Engeland niet zo is, heeft een simpele, maar logische achtergrond. Na de gruwelijke omstandigheden van de Commonwealth zagen de Angelsaksen zich genoodzaakt de verguisde en onderdrukte mensen op te nemen en in hun samenleving te integreren. Maar net zoals in de al zo vaak genoemde “Clash of Civilisations” van de politicoloog van Harvard, Samuel P. Huntington, functioneert deze “multiculti” nu eenmaal niet. Vanuit de ontstane buitenlanderproblematiek bestaat nu de diepe wens om nog meer gettovorming door nieuwe immigranten te verhinderen. Vooral omdat deze lijken te komen uit economische belangen.

Om dus in ieder geval illegale migratie op den duur te verhinderen, voeren de Engelsen nu de maximumstraf voor het smokkelwezen in. Op dit moment bedraagt de straf voor mensensmokkel hoogstens 14 jaar. De gemiddelde gevangenisstraf bedraagt echter maar net drie jaar. Onder minister Priti Patel moet dat nu veranderen:

“Terwijl criminele bendes nog steeds levens op het spel zetten, nemen we elke optie in overweging om de uitbuiting van mensen te stoppen”, verklaarde een woordvoerder van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken tegenover de “Times”. De minister van Binnenlandse Zaken zou in de komende weken hierover een nauwkeuriger ontwerp over presenteren, zei men maandag.

Vorig jaar waren meerdere duizenden migranten het Kanaal overgestoken. Sinds 2013 steeg het aantal immigranten uit het EU-buitenland constant. In 2020 waren het meer dan 300.000. Volgens het “Pew Research Center” ligt de hoogste schatting van de illegale bevolking in het Verenigd Koninkrijk bij 1,2 miljoen mensen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Groot-Brittannië: Levenslang voor mensensmokkelaars

 1. Jules Vismale zegt:

  Die mensensmokkelaars in Engeland doen me haast denken aan de Rattenvanger van Hamelen die blijkbaar niet betaald worden door de regeringen van Afrika en Azië om mensen te misleiden om naar Europa te komen! Maar als ze in Europa te gierig zijn om die smokkelaars eveneens te betalen dan zullen zij hun slachtoffers alsnog gaan afpersen, in plaats van hen naar een land van melk en honing te leiden!
  Overigens zijn de weggelokte ratten uit Hamelen weer de misdadige immigranten en moslims die beter in de Noordzee kunnen worden gelokt om daar gratis zwemles te gaan nemen!

  Like

 2. Rini Stegeman zegt:

  zeg tegen die duizenden MIGRANTEN dat de EU en het VK vol zit. ze moeten het kwaad bij de wortel aanpakken en die ligt DAAR waar die duizenden VERTREKKEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s