VIDEO – Pleitnota Viruswaarheid: Wat het kabinet doet, kan niet

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO – Pleitnota Viruswaarheid: Wat het kabinet doet, kan niet

 1. Hovawart zegt:

  Wat het kabinet doet, MAG niet!! de bevolking in een politieke gijzeling houden, er sterven dagelijks mensen vanwege dit schrikbewind……..

  Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Duidelijk.

  Like

 3. Jan zegt:

  Onderzoek van de Britse regering bevestigt het risico van het Covid-19-vaccin: Infecties nemen toe in veertien dagen na de prik

  Iedereen die zich zorgen maakt over de veiligheid van Covid-19-vaccins wordt bespot als een ‘anti-vaxxer’, maar de echte extremisten zijn degenen die weigeren bewijs te horen dat er iets ernstig mis gaat met deze massale experimentele aantasting van de heiligheid van het lichaam. Nu bevestigt een rapport van Public Health England dat infecties toenemen gedurende de veertien dagen na vaccinatie.

  Toen het vaccinatieprogramma in januari serieus begon, kwamen er verontrustende signalen uit verzorgingshuizen, waar veel van de aanvankelijke doelgroep van 80-plussers woont. In Pemberley House in Basingstoke, Engeland, stierf een derde van de inwoners aan Covid-19. Het dodental van 24 was ongebruikelijk in een huis dat voorheen vrij was van de ziekte. Soortgelijke berichten kwamen uit Duitsland.

  De duidelijkste aanwijzingen kwamen uit kleine landen die ernaar streefden hun volledige volwassen bevolking te vaccineren. De Britse enclave Gibraltar werd op 16 januari voorzien van het Pfizer-vaccin en de ouderen werden snel geprikt. Plots had deze kleine staat, met 33 duizend inwoners, de slechtste Covid-19-situatie ter wereld (2761 per miljoen). Van slechts negen doden in december zijn er nu bijna honderd gestorven. De minister van Volksgezondheid ontkende boos dat het vaccin mensen doodde, maar gaf uiteindelijk toe dat er kort na de prik enkele doden waren gevallen.

  De Verenigde Arabische Emiraten hebben in december grote partijen van het Chinese Sinopharm-vaccin en het Pfizer-product ontvangen. Zoals aangegeven door Amer Sharif, hoofd van het Covid-19 Command & Control Centre in Dubai, streefden de VAE ernaar om het eerste land ter wereld te zijn dat 100% vaccinatie van in aanmerking komende volwassenen zou bereiken. Een toename van het aantal sterfgevallen werd toegeschreven aan mutante stammen, maar net als in andere landen steeg het percentage onevenredig in de gevaccineerde leeftijdscategorie. Op 10 februari werd een nieuw dagelijks record van 18 sterfgevallen door het coronavirus geregistreerd, en de trend zet zich voort. Er sterven aanzienlijk meer mensen dan in de eerste golf van afgelopen voorjaar.

  Meer bewijs van schade veroorzaakt door medische handelingen kwam uit Israël, dat op 19 december begon met vaccineren. Zoals gemeld door voormalig New York Times-journalist Alex Berenson, terwijl de sterfte aan Covid-19 onder Israëli’s in januari steeg, daalde het in Palestina sterk na een sterke stijging in december. Toch hadden de Palestijnen geen vaccin.

  Deze correlatie is meer dan toevallig. Analyse van de gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid door Hervé Seligmann van de Aix-Marseilles University geeft aan dat ongeveer 40 keer meer ouderen stierven aan Covid-19 in de drie weken tussen hun eerste en tweede dosis dan onder degenen die niet waren gevaccineerd. De sterfgevallen in Israël nemen nu af, wat politici en media toeschrijven aan het vaccin, hoewel er een wereldwijde trend is dat het virus minder dodelijk wordt.

  Het mag niet onverwacht zijn dat Covid-19-vaccins zowel schadelijke als beoogde effecten hebben. Gegevens van Pfizer laten een significante uitputting van lymfocyten zien in de eerste week na vaccinatie. June Raine, hoofd van de Britse geneesmiddelenregulator MHRA, erkende dat ‘een week of twee’ nodig is om immuniteit op te bouwen na de eerste prik.

  De studie van Public Health England, die werd geprezen door gezondheidssecretaris Matt Hancock vanwege de gerapporteerde afname van het aantal ziekenhuisopnames met 80%, toonde in feite een toename van 48% in infecties na de eerste dosis Pfizer- en Astra Zeneca-vaccins. De auteurs gaven dit echter de schuld van een hoger blootstellingsrisico. Mary Ramsay, hoofd immunisaties bij PHE, verklaarde dat ‘dit bijdraagt ​​aan het groeiende bewijs dat de vaccins werken om infecties te verminderen en levens te redden’. Ze verdoezelde de honderden die stierven na het krijgen van de prik.

  Dit is wat er kan gebeuren. Kwetsbare mensen die onbewust Covid-19 hadden of wier immuunsysteem het op afstand hield, bezweken aan de ziekte nadat het vaccin hun immuniteit had verlaagd. Het virus sloeg hard toe, wat leidde tot ernstige symptomen, cytokinestorm (hypercytokinemie ook wel cytokinestorm is een mogelijk fatale reactie van het lichaam waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden die een ontstekingsreactie veroorzaken) en longontsteking. Het is ook mogelijk dat voorheen afschermende personen kruisbesmetting kregen door de vaccinateurs.

  Dit vereist grondig onderzoek, niet roekeloze ontkenning door degenen die bedoeld zijn om ons te beschermen. Door deze defensieve houding en censuur is bijv. het thalidomideschandaal (softenon-baby’s) ontstaan. De autoriteiten hebben blijkbaar alles wat we hebben geleerd over ethische waarborgen bij klinische en experimentele behandelingen terzijde geschoven. Misschien is het relevant dat de Britse regulator van medicijnen zwaar wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/british-government-study-confirms-covid-19-vaccine-risk-infections-increase-fortnight-jab/

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  Zeer goede video geeft heel juist aan dat we geregeerd worden door misdadigers en alle wappies beschuldigende schreeuwers kunnen de boom in en hopelijk begint het ook in die paar hersencellen van die infantiele stickerplakkeraars te dagen, dat wat er hier gebeurd niet klopt en ook nooit gedaan heeft en voor de complottheorieschreeuwers, ook een toetje..als iedereen in alle lagen van de gemeenschap en de wereld, krakzinnige besluiten neemt gaat het dan niet een beetje dagen dat het verdomme EEN COMPLOT VAN JEWELSTE IS .

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Ik raad de lezers aan om bij het stemmen op 17 maart in gedachten te houden dat alle partijen die het schandelijke beleid van de overheid hebben gesteund zwaar moeten worden gestraft.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Johnson&Johnson onder vuur

  Kerkleiders vertellen katholieken dat ze zich ver moeten houden van Johnson & Johnson Vaccin dat is geproduceerd met cellijnen* van lichaamsdelen van geaborteerde baby’s

  *identieke, gekweekte cellen die oorspronkelijk afkomstig zijn uit een meercellig organisme

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Wat het kabinet doet, kan niet. Maar het blijft zich continueren voeg ik er aan toe. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Italie (eendracht maakt macht) alwaar horecaondernemers massaal weer open gingen, deden er in Nederland maar bitter weinig horecaondernemers mee om daadwerkelijk hun zaak open te doen. Gevolg; Boa’s en politieagenten die weer kwamen donderjagen. Coronamaatregelen zullen dan pas als sneeuw voor de zon verdwijnen als iedereen er lak aan gaat krijgen zodat de politie niet meer KAN optreden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s