Zweden vaccineert met grotere prioriteit migranten, dementen en psychisch zieken

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel wil precies voor ramadan versoepelingen

De Zweedse autoriteiten hebben besloten voorrang te geven aan diegenen die niet in staat zijn verantwoordelijk om te gaan met de regels betreffende infectiecontrole, en die er aan bijdragen het virus meer te verbreiden dan anderen.

In december al bracht de staatsepidemioloog Anders Tegnell de massamigratie van cultuurvreemde mensen in een niet onbelangrijk verband met de Covid-19-influenza. Na opkomende kritiek verdedigden meerdere deskundigen de uitspraak van Tegnell zelfs dat het aantal doden en besmette personen met Covid-19 uit Irak, Syrië en Somalië dramatisch zou opvallen. Zelfs de Zweedse tv-zender SVT moest dat toegeven.  

Nu heeft de Zweedse gezondheidsautoriteit in het rapport “Nationaal plan voor de vaccinatie tegen Covid-19” vastgelegd dat migranten, die in “sociaal bedreigende situaties” leven, voorrang zouden moeten krijgen. Ze zouden deze voorrang ook moeten krijgen als er een tekort aan vaccins is. Die regel geldt in het hele land en in alle fasen van het vaccinatieproces.

Hoewel er in Zweden sinds januari ook een epidemiewet bestaat en vaccinaties plaatsvinden, kan men hier nog steeds spreken van een eigen weg. Er is nog altijd geen mondkapjesplicht, alleen in de spitsuren in het openbaar vervoer worden mondkapjes aanbevolen. Basisschoolleerlingen (zonder mondkapje) krijgen gewoon les. Winkels, bars en restaurants blijven gewoon open.

Islamitische migranten zijn vaak psychisch ziek

Terwijl Anders Tegnell de wezenlijke “verspreiders” van het virus ook openlijk kon benoemen, was het voor Lothar Wieler niet mogelijk om zijn kennis, dat het overwegend moslims zijn die vanwege Covid-19 de IC-bedden bezet houden, aan de man respectievelijk Spahn en Merkel te brengen. Wieler: “…het is een taboe. Ik heb geprobeerd bepaalde mensen te benaderen. We moeten via imams deze religiegroep benaderen…”

Terwijl dus de islamitische massamigratie in Zweden in ieder geval door de vaccinatie iets gescheiden wordt, wil de Duitse bondskanselier de lockdown tot midden april verlengen; slechts een paar hele kleine versoepelingen dienen haar onderdanen tot dat moment rustig te houden. Midden april en zodoende exact voor de ramadan staan dan echte versoepelingen in het vooruitzicht.

Steeds maar weer worden gewelddadige koranaanhangers ontoerekeningsvatbaar, dus psychisch ziek, verklaard. Op dit moment gaat het om een ISIS-aanhanger, die bij een serie aanslagen op Turkse winkels meerdere mensen heeft verwond. Hij zou psychisch ziek zijn. Ook de dader die zijn joodse slachtoffer met een pioniersschep zwaar verwond had, zou psychisch ziek zijn. Dan is het dus te begrijpen dat in Zweden overwegend islamitische migranten samen met dementen en geestelijk gehandicapten als groep met voorrang gevaccineerd moeten worden. Overigens is de vaccinatiescepsis onder migranten wijdverbreid, want de chef van Al-Qaida, Osama bin Laden, zou kennelijk door een grote vaccinatiecampagne ontdekt zijn. Dus veel succes Zweden.

Bron:
pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweden vaccineert met grotere prioriteit migranten, dementen en psychisch zieken

 1. Blaffertje zegt:


  Strak plan.

  Als nou alleen dat migranten tuig maar massaal het loodje legt, ben ik groot voorstander.

  Maar aan de andere kant kan je ook je vraagtekens zetten waarom ze dementen en psychisch zieken met voorrang enten.
  Het is voor mij het bewijs dat het een platte opruimactie is.
  Deze groep kan je van alles wijs maken en bewijs dat deze mensen aan het vaccin zijn gestorven krijg je niet.
  Dan ligt het ineens aan onderliggend lijden.
  Zie ook maar wat er in verzorgingshuizen gebeurt;

  En als je twijfelt aan de gang van zaken, dan ben je een wappie of complotdenker.

  Geliked door 7 people

 2. “Steeds maar weer worden gewelddadige koranaanhangers ontoerekeningsvatbaar, dus psychisch ziek, verklaard.” Ze hadden deze risicogroepen überhaupt niet binnen moeten halen! (Dit geldt overigens ook voor Nederland!)

  Like

 3. Julia zegt:

  Ik ben nu al vaccinatie moe wat een zooitje ongeregeld en een enorme chaos rondom het vaccineren van die onbetrouwbare gif. Eerst de ouderen, de kwetsbaren en nu mensen met een psychische stoornis en uiteraard een aantal migranten waar er nu veel te veel binnen Europa rondlopen door het enorme wanbeleid van de EU. Het gaat nu toch echt lijken op een massale genocide waar de overheden eerst van mensen af moeten die niets meer opbrengen een alleen maar geld kosten. Er zit in die hele vaccinatie chaos geen enkele logica je zou toch echt denken dat als dat gif zo effectief is (wat uiteraard niet is bewezen) de werkenden prioriteit moeten hebben omdat juist zij de motor van de economie gaande moeten houden. Wie nog geloof in het vaccineren heeft voor mij toch echt een betonnen plaat voor het hoofd en is zo dom om niet in te zien dat het om het reduceren van de wereldbevolking gaat wat o.a. de smeerlappen en misdadigers tegen de menselijkheid Gates en Soros al jaren geleden hebben bekonkeld en nu is vastgelegd in de agenda 21/30 ten behoeve van de NWO. Wie ook nog gelooft dat na vaccinatie alles weer normaal wordt zullen zwaar worden teleurgesteld en zal de klap keihard aankomen. We zijn er nog lang niet en aan deze misdaad tegen de menselijkheid gaan nog heel wat jaren crisis aan vooraf totdat het grootste gros aan de bedelstaf ligt en nog nauwelijks voedsel beschikbaar is en de rijke alleen maar rijker worden. Het is puur een miljarden verdienmodel.

  Like

 4. koplampkapot zegt:

  In Duitsland is het niet anders, maar het rommelt wel, het wordt niet in dank afgenomen. In het Koninkrijk worden op St. Eustatius en Saba alle bevolkingsgroepen al geënt, in het tabelletje van clowntje Clusterfuck zie ik de geïmporteerde medemens zo snel niet staan, maar het zou me verbazen als die geen voorkeur hebben boven autochtonen.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wauw wat een daad van gezond verstand/ menslievendheid… alleen erg jammer dat de oude van dagen in een adem genoemd worden, maar laten we realistisch zijn/blijven, tenslotte is dat HUN doel, DE DEFINITIEVE OPRUIMING v ONS ‘het gepeupel’ in hun ogen en nu mogen ‘die koeltoerverrijkers’ ineens ook naar de eeuwige jachtvelden geëlimineerd euhh gevaccineerd worden?

  Like

 6. htskday zegt:

  “”Zweden vaccineert met grotere prioriteit migranten, dementen en psychisch zieken””

  Ja, migranten vaccineren is alvast een goed idee, ruimt lekker op!

  En als zij met dementen en psychisch zieken bepaalde politici, “experts” en ander soortgelijk gajus bedoelen vind ik het een fijn plan.

  Ik zeg doen,.. en niet alleen in Zweden, maar overal waar het nodig is.
  Zijn die depopulatie vaccins toch nog ergens goed voor…

  Ruimen die handel!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het zal wel een héél domme vraag van mij zijn, maar de foto aan begin van Artikel moet ik dit nu als Zweedse mensen zien, of Afrikanen die met een Zweedse vlag wuiven omdat ze graag naar dit land toe willen.

  Niet dat ik veel Zweden ken, heb wel met Noren gewerkt, maar ook die zagen er blankertjes uit.
  Zal allemaal wel heel raciestisch zijn wat ik schrijf ( voor de goetmensch )maar ik kan met de beste wil ter wereld dit niet zien als Europeanen/Zweden.

  Als je op geen enkele manier je, jezelf wilt aanpassen aan het nieuwe land waar je bent gaan wonen en je,[ hoe dom dan ook ! ] WELKOM bent geheten door de oorspronkelijken, maar je blijft gedragen en uitdossen als in ’t land van herkomst BLJF JE EEN BUITENSTAANDER…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s