Covid-vaccin van Pfizer: Toename van ongewenste bijwerkingen

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de media en politici de goede resultaten van het Covid-vaccin van Pfizer aanprijzen, laten de data van Eudra Vigilance het tegendeel zien: de voor het vaccin van Pfizer/BioNTech gemelde ongewenste bijwerkingen spreken voor zich: van de 78.305 ongewenste bijwerkingen traden er 63.897 op in de leeftijdsgroep van 18-64 jaar.

“Het is verbazingwekkend”, aldus een journalist van het Italiaanse dagblad “La Nuova Bussola Quotidianna” (NBQ), “hoe de Italiaanse media proberen deze informatie te bagatelliseren door haar gewoon te definiëren als door vaccinatietegenstanders veroorzaakte ´verdachtmakingen´. Maar het gaat helemaal niet om een ´antivaccinatie campagne´, maar om de invoering van een strenge controlepraktijk voor het welzijn van de mensen.”

Eudra Vigilance, de Europese databank voor het beheer en de analyse van meldingen en bijwerkingen van toegelaten geneesmiddelen, heeft het rapport over de in Europa vastgestelde bijwerkingen van het Covid-vaccin van Pfizer/BioNTech per 27 februari geactualiseerd. Pfizer Covid-vaccin: data over ongewenste bijwerkingen na de toediening van het vaccin in Europa, stand: 27 februari 2021.

De data spreken voor zich: er werden 78.305 ongewenste bijwerkingen gemeld, waarvan 63.897 in de leeftijdscategorie van 18 tot 64 jaar. Daarbij gaat het blijkbaar om die leeftijdscategorie die hoofdzakelijk is samengesteld uit medische personeel, dat met 65.135 gevallen het eerste doel van de vaccinatiecampagne was. Het land met de meeste ongewenste bijwerkingen is Italië met 27.917 gevallen, waarvan 23.082 gevallen als “zwaarwegend” geclassificeerd werden.

Tot de meest gemelde reacties behoren storingen van algemene aard met 54.817 gevallen, waaronder 14.334 zwaarwegende, gevolgd door storingen van het zenuwstelsel met 34.061 gevallen, waaronder 10.997 zwaarwegende, storingen van het bewegingsapparaat en van het cognitieve systeem met 28.030 gevallen, waaronder 6.741 zwaarwegende, en maagdarmstoornissen met 17.540 gevallen, waaronder 6.176 zwaarwegende.

Onder de 78.305 ongewenste bijwerkingen in verband met het Covid-vaccin van Pfizer bevinden zich ook 477 gevallen van neurologische aandoeningen, die zich manifesteren door verlammingen.

Deze data over bijwerkingen na de vaccinatie bevestigen de eerste data, waarover al in Groot-Brittannië werd bericht, evenals de informatie van de Italiaanse geneesmiddelenautoriteit zelf.

De NBQ wijst er op:

“Dit zijn belangrijke data, die afkomstig zijn uit een systeem van de gezondheidscontrole, dat bekendstaat als Pharmaco Vigilance. Waakzaamheid en controle zijn een vorm van bescherming voor diegenen die geneesmiddelen innemen, maar ook voor diegenen die ze produceren. De kwaliteit van een product is beslissend, evenals zijn werkzaamheid en veiligheid. Het onderzoek naar en de beoordeling van de bijwerkingen van een farmaceutisch product is een belangrijke taak, die al vele jaren lang wordt uitgevoerd.”

“Daarom is het tamelijk verrassend dat de Italiaanse media geprobeerd hebben deze informatie te bagatelliseren doordat ze haar gewoon als ´verdacht´ definieerden en diegenen die geprobeerd hebben een discussie over deze data te beginnen met het gebruikelijke ´no vax´ bestempelden. Stelt u zich eens voor dat binnen een maand een gewild product, bijvoorbeeld vleesconserven, ongeveer 80.000 ongewenste bijwerkingen veroorzaakt, dermatologische, vasculaire of neurologische. Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat er met dit product gebeurd zou zijn. Het is niet moeilijk om je de terechte klachten van de consumenten en het daaropvolgende journalistieke onderzoek voor te stellen.

Over deze ongewenste bijwerkingen na de vaccinatie is discussie daarentegen ongewenst, integendeel: we zouden ze, quasi met stille gelatenheid, moeten accepteren! Enkelen zouden zelfs kunnen argumenteren dat dit een kleine prijs voor het algemeen welzijn zou zijn. Het zou gaan om een normale nevenschade, die door de lopende strijd tegen Covid veroorzaakt wordt.”

De NBQ herinnert ons er echter aan:

“Een van de aspecten van de vaccinatie die vakmensen – te beginnen bij de farmaceutische bedrijven zelf – altijd verontrust heeft, is dat van de bijwerkingen. Niet voor niets hebben diezelfde bedrijven in het verleden bepaalde charges vaccins van de markt genomen, nadat hun eigen, voor de kwaliteitscontrole en veiligheid verantwoordelijke afdelingen daarvoor gewaarschuwd hadden. Een feit, dat diegenen te denken zou moeten geven die beweren dat vaccinaties absoluut onschuldige prakrijken zouden zijn, die geen bijwerkingen zouden hebben.”

“Zoals bekend bestaan er op civiel gebied veel aanwijzingen naar vaccinatieschade, die deels zelfs juridisch erkend zijn, en wetenschappelijke studies hebben de risico´s van vaccinatie met bepaalde vaccins gedocumenteerd. Ongewenste werkingen kunnen op grond van de in de vaccins aanwezige componenten, op grond van de hoeveelheid van de tegelijk toegediende vaccins en op grond van de tussenliggende tijd tussen de toegediende doses optreden. In Italië zijn al honderden mensen die bericht hebben over onomkeerbare schade op grond van vaccinaties en die de wettelijk voorgeschreven schadevergoeding hebben gekregen.”

“En hierbij gaat het om ´traditionele´ vaccins, die met lang beproefde methodes geproduceerd worden. Het is des te noodzakelijker om d eop dit moment voor de vaccinatiecampagne gebruikte producten zorgvuldig te controleren. Zij behoren tot een volledig nieuwe klasse van medicijnen die de mRNA-technologie gebruiken, een techniek die zo speciaal is, dat het eigenlijk helemaal niet om vaccins, maar om gentherapieën gaat. […]”

“Dit alles zou voor ons aanleiding moeten zijn om vaccinatiepraktijken zorgvuldig en voorzichtig te bekijken, … strenge controlepraktijken voor het welzijn van de mensen in te voeren en ook uit te zoeken welke van de ontwikkelde en zich in ontwikkeling bevindende vaccins de beste, de veiligste en de meest effectieve zijn. En daartoe is het eveneens noodzakelijk dat we proberen de oorzaak voor al deze ongewenste bijwerkingen zo snel mogelijk te achterhalen.”

Een verstandige houding, die ver verwijderd is van de Covid-vaccinwoede, die de Europese Unie en de huidige Europese regeringen aandrijft: ze dringen aan op een vaccinatie voor iedereen met deze nieuwe gentherapieën, die in recordtijd en zonder tegenslagen worden uitgevoerd. Des te erger zijn de ongewenste bijwerkingen…

(Bron: medias-presse.info)  

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Covid-vaccin van Pfizer: Toename van ongewenste bijwerkingen

 1. Cathja zegt:

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  Geliked door 1 persoon

  • htskday zegt:

   @Jan,

   Ik vraag me af waarom je deze propaganda rotzooi hier plaatst.

   Van plastic/gefotoshopte zogenaamde virus varianten/mutaties.

   Er is nog nooit geen énkel virus geïsoleerd, en nog nooit, zelfs met de sterkste microscoop ter wereld waargenomen!!

   Daarom is de vraag of virussen werkelijk bestaan, voorlopig nog steeds gebaseerd op een aanname!!
   En die “aanname” duurt al meer dan 100 jaar!!

   En dan iedereen maar ouwehoeren en plaatjes plakken over varianten en mutaties van een aanname?
   Hoe gek wil je het hebben…

   Misschien moet je de rockefeller familie eens bellen hoe het precies zit.
   Zij weten het vast wel, want zij hebben de laatste 100 jaar n.l. al triljarden dollars met deze “aanname” verdient.

   Ik ga hier nu niet weer uitleggen hoe het werkelijk zit met “virussen” en “besmettelijkheid” e.d. want men zit al zo’n 100 jaar vastgebakken/gehersenspoeld aan deze “aanname”, dus daar is geen beginnen aan, niemand die het wil weten….

   De groeten.

   Like

   • Jan zegt:

    Er is nog nooit geen énkel virus geïsoleerd, en nog nooit, zelfs met de sterkste microscoop ter wereld waargenomen!!

    Je bedoelt dat men nog nooit een vaccin tegen een coronavirus heeft kunnen ontwikkelen. Foto’s van vuirussen zijn er genoeg

    Ebolavirus

    HIV virus

    virus varkensgriep

    Ik heb de Rockenfellers niet nodig, zwem in het geld, vraag mij elke dag wie af wie ik nu weer gelukkig kan maken

    Nog nooit van mutaties gehoord? Dan schoolgeld terughalen.
    Griepvirussen muturen diverse malen per jaar en vandaar dat iedere vaccinatie er tegen een geluksschot is als men geen griep krijgt.

    Aangezien covid 19 al diverse malen is gemuteerd en in ieder land steeds weer anders vanwege de natuurlijke omstandigheden is vaccinatie zinloos (te duur, duurt te lang en mensen worden als proefkonijn gebruikt).

    Like

   • htskday zegt:

    @Jan,

    “”Je bedoelt dat men nog nooit een vaccin tegen een coronavirus heeft kunnen ontwikkelen.””

    Het lijkt mij erg moeilijk om een vaccin te ontwikkelen tegen iets wat wordt “aangenomen” dat bestaat.
    En er bestaat nog steeds niet één vaccin tegen welk “virus” dan ook dat werkt. Niet één!
    En gaat ook nooit gebeuren..

    Wel eens van de farmaceutische industrie gehoord?
    Die jongens doen geweldig goed werk hè??
    Het draait alleen maar om geld,..
    100 jaar geleden opgezet door de rockefellers oplichters familie.
    bill gates is daar ook kind aan huis…

    “”Foto’s van vuirussen zijn er genoeg””

    Allemaal nep,.. net zoals “De varianten in GB” wat je hier hebt geplaatst op 6 maart 2021 om 18.47.
    Man,.. dat lijkt wel een pizza menukaart!
    En jij denkt dat dat echte foto’s van “virussen” en zijn “varianten” zijn?
    Kijk nog eens goed..

    Maar,.. je moet helemaal zelf weten wat je “gelooft”..
    Ik ben niet zo gelovig…

    Like

   • bobzelf zegt:

    HEERLIJKE KANJER htskday zegt:
    7 maart 2021 om 05:22

    JE ZIT HIER TEGEN EEN JARENLANGE HERSENDOOIE TE PRATEN
    EEN COPY / PAST FIGUUR, DIE SAMEN MET ZIJN COPY /PAST BROER
    KLAASIE DE KLEUTER, MET ZIJN KLEINE LEUTER
    EN ONZE AANNAMES TIJL THE LOSER

    EEN KAARTCLUB HEBBEN , KOFFIE MET EEN KAAKJE

    HEBBEN GEZAMELIJK EEN IQ, VAN 56 . DUS ZEG MAAR 18.9 DE MAN

    EN JE KOMT DAAR NIET BINNEN, NU NIET .MORGEN NIET …NOOIT NIET

    ROEP RUSLAND EN HIJ STUITERT UIT ZIJN NEST , GOOIT WAT RUITEN KAPOT
    EN BEGINT OVER 1939 STALIN, ETC ETC CCCP , EN PROPAGANDA

    MH -17 RUSLAND, BUKRAKET, SEPERATISTEN , PUTIN DID IT
    WAT JE OOK AANDRAAGT ?? MACHT NICHTS AUSS ,

    VANAF 2013 TOEN KWAM IK AL NIET BINNEN , TOEN WAREN ZE NOG MET ZIJN
    5 en , whahahahahaha .

    HIJ WAS OOK NOG SCHOOLMEESTER , WHAHAHA

    JE KIND ZAL DAAR BIJ DIE OEKOEBOEROE IN DE KLAS ZIITEN

    DUS JE ZIT GEWOON TEGEN EEN HUNEBED TE PRATEN

    ZINLOOS , ZINLOZE BEZIGHEID .

    JE KOMT ZOALS JE WEET “‘ BIJ HERSENDODEN “” NOOIT BINNEN

    DIKKE KUS,

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    htskday zegt:
    7 maart 2021 om 05:22

    AHAAAA JAN HEEFT FOTOOS GEMAAKT,
    BIJ DE SCHOCOLADE GIGANT
    VAN ALLES WAT ??
    KERSENBONBONS, CITROEN BONBONS,

    LEUK JAN , HEBBEN JULLIE DAAR EEN FILIAAL ??

    WAT GEINIG VAN JE OM ZO’N HELE DOOS TE PLAATSEN

    WEL ORIGINEEL OOK

    FOTOOS VAN VIRUSSEN, ??

    EN DAN ZEGGEN DAT OME BOB GESCHIFT IS . WHAHAHAHAHA

    JAN OETLUL

    Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Alle tekeningen van virussen zijn artist impressions. Ze weten geheel niet hoe een virus eruit ziet. Marion Koopmans zei toen ze haar erom vroegen. Weet ik niet maar het zit in het soepje. Er zijn wetenschappers die zeggen dat virussen helemaal niet bestaan. Zij gaan uit dat wat virus genoemd wordt eigenlijk afval is uit de menselijke en dierlijke lichaamscellen. Deze afvallen kunnen indien het humaan afweer systeem verouderd of door andere aandoeningen minder effectief wordt zorgen dat de mens ziek wordt. Ook invloeden buiten het lichaam zoals koude warmte en vochtgheid kunnen het lichaam verzwakken waardoor de afvalstoffen die giftig zijn de mens ziek maken.

    Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   De mijnenvegers van de UK hebben een hoop te doen.

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Vandaag weer grote vrijheidsdemonstraties in Leipzig en in Wenen. In Wenen waren er officieel
  15 000 demonstranten, maar waarschijnlijk veel meer. Er waren de gewone arrestaties.
  “Geen verplichte vaccinatie. Kurz moet gaan.”
  https://www.krone.at/2359368
  https://www.bitchute.com/video/bKoeBZf0awHm/

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als iemand tegen mij zegt waarom ben je niet gevaccineerd dan zeg ik tegen hem of haar ben jij gevaccineerd? Als ze bevestigend antwoorden dan zeg ik, wat is je fuckking probleem dan.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  De corona vaccinazi,s zijn dodelijk op korte of langere termijn,NEEM ZE NIET !!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Mooi voorbeeld van “het middel is erger dan de kwaal”.
  En niet zo’n beetje ook niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. jantjeuitnl zegt:

  Boven de 64 traden ook vaak ongewenste bijverschijnselen op, namelijk, de dood.

  Like

 6. Johan zegt:

  Een andere ongewenste bijwerking van de covid-hype is het vertraagd of helemaal niet meer uitvoeren van de normale reguliere zorg.
  Hierdoor zijn in één ziekenhuis in Nederland bij 68 personen medische complicaties opgetreden door zorg-uitstel. Ernstige gevallen, waaronder 7 overlijdens. Bij ongeveer tien procent hiervan leidde dit tot de dood.
  Wanneer we dit extrapoleren naar de gehele Nederlandse bevolking, dan komt men op ongeveer 100 duizend personen met complicaties ten gevolge van zorg-uitstel.
  Hiervoor aanhoudend hetzelfde percentage sterfgevallen als in het Twee Steden Ziekenhuis, en men komt op tienduizend doden ( !!! ) , alleen maar omdat men de reguliere zorg afgeschaald heeft ten gunste van covid19.
  Er wordt nu opgeroepen tot een grootschalig onderzoek, maar u kunt gerust aannemen, dat deze schatting redelijk in de buurt van de werkelijkheid komt.

  Zie ook :
  https://www.ad.nl/binnenland/groot-onderzoek-nodig-naar-medische-complicaties-en-doden-door-uitstel-zorg~af853840/

  Geliked door 3 people

 7. bobzelf zegt:

  ACH JE HEBT DIE KLOOTZAKKEN TOCH OVERAL ZITTEN

  wij hebben hier onze klaas en jan de WW fan , en Stalin fan whahahaha
  JA DIE IS ERGENS IN 1939 TOT 1944 BLIJVEN HANGEN ???
  WAARSCHIJNLIJK OOIT, GENEPT DOOR EENRUSSISCHE MEIDEN SITE ??
  EN SINDSDIEN IS HIJ GEEN FAN MEER, GENIAAL BOBBIE

  WE HADDEN NOG ZO’N GEWELDENAAR HIER, DIE ZIJN BROERS , STUKS ZELFS
  DIE ZATEN AL BIJ DE “JOSTI BAND “” ??
  DIE HADDEN HUN CREDIT CARDS MEEGEGEVEN AAN 2 PHILLIPIJNSE HOEREN
  WHHAHAHAHAHA
  WHAHAHAHAHAHHAHA
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  DE RF VAN MIJN OOM
  MAAKT EEN VACCIN , ZONDER ENGE DINGEN , EN AL AARDIG WAT LANDEN HEBBEN HET AFGENOMEN
  EN PROBLEMEN ?? NOG NIET , IK HEB ZE NOG NIET GEHOORD

  ONZE HUGO BESTELT 85 MILJOEN VACCINS, EN IK WIL NIET VERVELEND ZIJN HOOR MAAR DE DODEN VLIEGEN ME OM DE OREN
  EN ??
  RAAR maar waar de besmettingen lopen gewoon op , ondanks dat mensen de vaccins kregen !!!

  ALLEMAAL PROPAGANDA ??? LIJKT ME EEN AANNAME AL100 JAAR
  MAAR MEESTAL HEBBEN HERSENDOOIE WW TREKKERS GELIJK WHAHAHAHAHA

  nou HEEFT MIJN GEWELDIGE OOM , NET ALS CHINA TROUWENS , NIEUWE MEDICIJNEN
  DIE GEWELDIG SCHIJNEN TE WERKEN , EN DAT ZOU DUS DE DOODSTEEK VAN HET KILL BILL VACCIN WORDEN

  IK ZOU DAN DUIMEN, WANT DAN ZIJN WE OOK IN 1 X VAN DAT CORONA PASPOORT GELUL AF !!!

  EN JAN LAMLUL ,HEEFT NU AL WAT TE ZEIKEN , ER IS GEEN STALIN IN DE BUURT

  MAAR DIE PUTIN HEEFT HET ALTIJD AL GEDAAN
  WEER DIE RUSSISCHE PROPAGANDA ???? WAAR ???
  NOU JA JAN IS DE ENIGE DIE DAT ROEPT , DUS DAN ZALHET WEL, TOCH ??

  DE KRIM EEN BRUG AAN GELEGD, EN NIET ZO SNEL OOK, EN WERKELIJK SCHITTERENDE BRUG , EN JAN OETLUL VINDT EEN UKRAINESE TYPHUS LUL, DIE ROEPT AARBEVINGEN, SLAPPE GROND
  PALEN NIET LANG GENOEG
  NOU IK HOUD HET VOORLOPIG DAN MAAR DAT JIJ TE WEINIG WERKENDE HERSENCELLEN HEBT
  ANDERS ZOU JE ALLANG WEER WERK HEBBEN

  OOM VLADIMIR HEEFT NOG EVEN GEDACHT OM DE BRUG OP DRIJVENDE PONTONS AAN TE LEGGEN, MAAR DIE LAGEN NOG BIJ STALINGRAD. WHAHAHAHA

  IKEA VAKKEN VULLEN NIKS, BEETJE JE NIVEAU OOK , IS OOK NIKS ZEKER

  NEE, 24 UUR PER DAG COPY / PAST, EN SOMS EEN BOERTJE ER ACHTERAAN

  WHAHAHAHAHHAHA

  NOU KLAAS KOM UIT JE SCHUILPLAATS , ER KAN WEER IETS DOMS ONDER
  IETS VAN BELARUS LIJKT ME WEL LOGISCH . OF DE SKRIPAL FAMILY
  MISSCHIEN EEN KLEIN NOVOTJOC VERHAALTJE
  JA NAVALNY IS AL DIVERSE KEREN DE PLEURIS GESLAGEN ..

  WHAHAHAHA . ZOU KUNNEN TOCH , IK HOOP VAN WEL ..

  DOE IETS VAN LAMBIEK, JE BROER DIT KEER KLAAS OOK LEUK
  ER MOET TOCH BUITEN TIJL IEMAND ZIJN DIE JE EEN LIKE GEEFT ??

  OOM HOLLAND DE PVV / GRAUS FAN HIER

  Like

  • Klaas zegt:

   Like

   • bobzelf zegt:

    JA KLAAS
    MIJN OOM IS REDELIJK SCHUTTER, KGB HE
    DUS DIE LAG LANGUIT OP ZOLDER
    EN HEEFT TOEN VANUIT HET BOVENLICHT
    DE NEMTSOV, DOOD GESCHOTEN

    HIJ DACHT NOG IK DOE DAT GEWOON VOOR DE DEUR HIER

    DAN VALT HET NIET ZO OP ,

    WHAHAHAHAH WHAHAHAHAHAH, WHAHAHAHAHA OVER DOM GESPROKEN

    WEL LEUK DAT JULLIE NU EEN CLUPJE HEBBEN HE “”
    KLASSIE DE KLEUTER MET ZIJN KLEINE LEUTER
    AANNAME TIJL MET ZIJN PUTIN LIJSTJE
    EN JAM DE ?? JA ZEG MAAR LINKSE LAMLUL
    HERSENDOOD GEBOREN , EN TOEN PLEURDE ZIJN MOEDER HET KIND PER ONGELIJK WEG
    DUS JAN IS DUS EIGENLIJK “” DE NAGEBOORTE “”
    MAAR DAT HAD IEDEREEN AL AAN ZIJN COPY /PAST VAARDIGHEDEN GEZIEN

    IK WAARDEER JE GRAP MET 12 POINTS, ALLEEN GAAT JE IQ NAAR 17.9

    MIJN GOD, JE LIGT ” AL MASTURBERENDE “” OP DE BANK ?

    OOH EEN REACTIE VAN KANJER OME BOB

    DUS COPY / PAST. WANT BERT VINDT HET WEL GEINIG

    NOU AL DOE JE DIT NOU TOT 2071

    ALS JE IEDERE DAG AFGEZEKEN WIL WORDEN , EN DAAR OP KLAAR KOMT

    JE ROEPT MAAR HOOR, MIJN PROZA ZONDER COPY / PAST

    IS WERKELIJK ONEINDIG EN GEWELDIG

    GUUST FLATER

    Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Precies als met de lockdowns. Het middel is erger dan de kwaal. Maar nog erger en zelf misdadig is de tegenwerking van medicijnen met een maximaal therapeutisch effect. Medicijnen zoals HCQ, Ivermectine en azitromycine. Ook de positieve effecten van suplementen zijn inmiddels algemeen bekend. Zoals zink, vitamine D, vitamine C en Quercetine te gebruiken als ionofoor voor zink inname. Op basis van deze medicijnen en suplementen is vaccinatie overbodig geworden. We zijn getuige op grote schaal van misdaden tegen de mensheid. Een pandemie die geen pandemie is volgens de definities en kennis der klassieke geneeskunde. Een pandemie werd gemaakt door de definities aan te passen van pandemie en groeps immuniteit. Kortom een misdaad tegen de mensheid uitgevoerd met voorbedachte rade. Voor deze misdaad is maar een straf

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @GuusV; helemaal met je eens Guus en dan als straf de doodstraf en ook voor alle collaborateurs in deze kwestie en dan doorpakken… niet volgens het CDA, meteen die hele vuile kliek z.g. elite opruimen allemaal… ook die vuile bankiers en adel. Onze reset…onze regels… met hun geld kunnen we aardig wat dingen doen .

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   guusvelraeds Helemaal mee eens alleen onbegrijpelijk dat de massa is gehersenspoeld en blijven geloven in dit gif. Mijn mening is dat mensen die zich vrijwillig en met volle verstand laten vaccineren en eventueel bijwerkingen krijgen maar zelf zwaar financieel moeten gaan bijdragen voor de medische behandelingen hiervoor. Al die schreeuwers die zo tegen roken zijn en rokers veroordelen laten zichzelf nu vergiftigen door onbekend gif.

   Geliked door 2 people

 9. Blaffertje zegt:

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s