Hans Teeuwen: “FUCK YOU, DIVERSITEIT!”

Klik HIER voor het filmpje!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hans Teeuwen: “FUCK YOU, DIVERSITEIT!”

 1. Bas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/france-muslim-arrested-trying-to-carry-out-attack-on-jewish-school-and-kosher-grocery-store-video/

  FRANKRIJK: MOSLIM GEARRESTEERD PROBEER EEN AANVAL UIT TE VOEREN OP JOODSE SCHOOL EN KOSHER GROCERY STORE (VIDEO)

  De Franse politie heeft de 60-jarige Medjadi Jahid gearresteerd die vrijdagochtend probeerde een steekaanval uit te voeren op een joodse school in Marseille, Frankrijk.

  De moslimman met een ‘handdoek om zijn hoofd’ werd weggestuurd door de beveiliging van de Yavne School, die bestaat uit ouders die zich vrijwillig inzetten om de schoolkinderen te beschermen. De Franse politie werd onmiddellijk gewaarschuwd en de veiligheid op Joodse locaties in de stad werd aangescherpt.

  Nadat de beveiliging op de joodse school Jahid had afgewezen, probeerde hij joodse klanten neer te steken in een nabijgelegen koosjere supermarkt. Opnieuw werd Jahid door hetzelfde vrijwillige beveiligingspersoneel verhinderd om iemand aan te vallen.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/warning-the-systemic-racism-lie-is-a-threat-to-national-security/

  “Het doel van de afschaffing van het blanke ras is op het eerste gezicht zo wenselijk dat sommigen het moeilijk kunnen geloven dat het andere tegenstand zou kunnen oplopen dan van toegewijde blanke supremacisten.”

  WAARSCHUWING: DE LEUGEN VAN ‘SYSTEMISCH RACISME’ IS EEN BEDREIGING VOOR DE NATIONALE VEILIGHEID

  Na decennia van communistische agitatie is de mythologische en gemakkelijke creatie van “systemisch racisme” eindelijk een gangbaar concept geworden. Systemisch racisme of ‘institutioneel racisme’ stelt dat racisme ingebed is in de Amerikaanse instellingen en dat daarom het hele systeem tot de grond toe moet afbranden.

  Het systeem, zo beweert links, moet fundamenteel worden getransformeerd zodat een nieuw, “tolerant” socialistisch systeem zijn plaats kan innemen. Zwarte Amerikanen zijn van oudsher het doelwit van het ‘slachtofferschap’-label dat nodig is om het concept van systemisch racisme te promoten, maar dat breidt zich nu uit naar veel andere groepen.

  De mythe van systemisch racisme is een bedreiging voor de nationale veiligheid

  De ‘oplossing’ is altijd socialisme

  De “oplossing” voor “systemisch racisme” wordt vaak aangeprezen als een “herverdeling van rijkdom” of socialisme. Net als de leugens van het “blanke voorrecht” en de “Critical Race Theory”, werd “institutioneel racisme” bedacht door een Amerika-hatende communist om de burgers op ras te scheiden, om zo een “slachtofferklasse” in stand te houden. Links profiteert van eeuwigdurend slachtofferschap omdat ze die zogenaamde “gemarginaliseerde” groepen kunnen uitbuiten en omkopen voor hun stemmen, waarbij ze hun macht waarborgen.

  Socialisme heeft “slachtoffers” nodig om te gedijen.

  De marxistische vaders van de theorieën

  Wijlen Stokely Carmichael, ook bekend als Kwame Ture, is de vader van ‘institutioneel racisme’. Carmichael, een prominente socialist, bezocht talloze communistische landen om Amerika te vernielen. De vader van “blank privilege” was het onlangs overleden lid van de Communistische Partij VS Noel Ignatiev, een “acoliet van [wijlen] Derrick Bell”, die voortbouwde op het begrip “institutioneel racisme” met zijn marxistische concept van “Critical Race Theory”. . ”

  Ignatiev schreef ooit:
  “Het doel van de afschaffing van het blanke ras is op het eerste gezicht zo wenselijk dat sommigen het moeilijk kunnen geloven dat het andere tegenstand zou kunnen oplopen dan van toegewijde blanke supremacisten.”

  Like

 4. Bas zegt:

  Update terreuraanval Zweden
  Een Afghaanse migrant zit achter de steekpartij van 8 in Zweden
  De media melden dat de terrorist leed aan een “psychische aandoening”.
  Bij de meeste jihad-aanslagen in Europa wordt voorgesteld dat de verdachte mogelijk psychische problemen heeft

  https://rairfoundation.com/breaking-terror-attack-in-sweden-eight-injured-in-vetlanda-video/

  UPDATE: TERRORAANVAL IN ZWEDEN – AFGHANI MIGRANTEN STEEKT ACHT MENSEN NEER IN VETLANDA (VIDEO)

  Update: Volgens Swedish New Agency is de aanvaller Expressen een 22-jarige Afghaanse burger die eerder is veroordeeld voor drugsdelicten. De terrorist zou regelmatig thuisbezoeken hebben gekregen van de sociale diensten en lijdt al een tijdje aan “psychische problemen”.

  In vrijwel alle gevallen van jihadaanvallen in Zweden verbergen politici en media de identiteit van de aanvallers. In zeldzame gevallen wanneer de identiteit van een aangevallen wordt uitgelekt, wordt de verdachte voorgesteld als iemand die mogelijk psychische problemen heeft.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/shocking-famous-journalist-exposes-the-suicidal-effects-of-swedens-open-border-policies-video/

  Zweden wordt verteld “we zouden ons moeten schamen dat we Zweden zijn en ons moeten schamen dat we blank zijn”, legt Gunnar Sandelin uit.

  SCHOKKEND: BEROEMDE JOURNALIST LEGT DE ZELFMOORDELIJKE EFFECTEN VAN ZWEDEN’S OPEN GRENSBELEID AAN (VIDEO)

  De Zweedse journalist en veelgeprezen auteur Gunnar Sandelin hield een schokkende toespraak over immigratie van de derde wereld en de nadelige gevolgen daarvan voor Scandinavië. De gerenommeerde journalist was een van de eerste reguliere figuren in Zweden die werd verbannen, ontslagen en verbannen uit zijn beroep omdat hij officiële overheidscijfers over migratie blootlegde.

  De afgelopen herfst ontving Sandelin de Sappho Award van de Deense Free Press Society (Trykkefrihedsselskabet) in Kopenhagen. De volgende video bevat de krachtige acceptatietoespraak van de heer Sandelin, samen met een oogverblindende diavoorstelling waarin de effecten van het suïcidale open grensbeleid van Zweden worden beschreven.

  De grafieken, feiten en cijfers die hij gebruikt, hoewel officieel en afkomstig van de Zweedse en Deense linkse regeringen, zijn gevaarlijk geworden in het gebruik en resulteren vaak in het verlies van uw baan, worden lastiggevallen en zelfs gearresteerd voor “denkmisdaden”. Bovendien bestempelen de media en de overheid burgers onder andere als xenofoob, islamofoob, extreemrechts, fascistisch, racistisch, seksistisch en homofoob.

  Sandelin beschrijft hoe immigratie wordt gebruikt als wapen tegen hele volkeren, culturen en zelfs de geschiedenis van die volkeren. Zweden wordt verteld “we zouden ons moeten schamen dat we Zweden zijn en ons moeten schamen dat we blank zijn”, zegt Sandelin. Ondertussen verscherpt de Zweedse regering haar controle over de informatiestroom met behulp van apparaten als “wetten voor aanzetten tot haat”. Bovendien controleert de regering de media en creëert ze desinformatie-afdelingen om het publiek te misleiden, zoals Gunnar demonstreert wanneer hij de immigratiepropaganda van de Zweedse regering bespreekt.

  Er zijn geen negatieve gevolgen voor migranten die naar Zweden proberen te komen. Ondanks dat tweederde van de Zweden voor een restrictiever immigratiebeleid stemt, krijgen illegalen zodra ze de grenzen zijn binnengedrongen voedsel, kleding, geld en onderdak. Zoals eerder gemeld door RAIR, dwingt de Zweedse commissaris van de Europese Unie (EU) Ylva Johansson de lidstaten om alle migratieaanvragen te accepteren ondanks de overweldigde en financieel uitgeputte sociale systemen van het land,

  ‘Afwijzingen zijn illegaal. Niet iedereen heeft recht op asiel, maar iedereen heeft het recht om behandeld te worden in overeenstemming met onze waarden. Wanneer mensen asiel aanvragen in de EU, doen ze een beroep op Europese waarden. En we moeten die oproep eren ”

  Zoals uiteengezet door Sandelin, heeft het massamigratiebeleid van Zweden gevaarlijke en verwoestende gevolgen voor de samenleving. In plaats van dat de linkse leiders de grenzen sluiten en de migratiestroom omkeren, hebben ze zich tot het uiterste ingespannen om de crisis te verbergen of te negeren, en degenen te vervolgen die zich uitspreken over de werkelijke gevolgen ervan voor de veiligheid van Zweden.

  Zweden wordt geteisterd door een sterke golf van moord, gewelddadige aanranding, verkrachting, groepsverkrachting en aanranding, naast de altijd aanwezige terreurdreiging. In plaats van zijn beperkte middelen te gebruiken om zijn burgers te beschermen tegen de gewelddadige aanval op hen, voert Zweden oorlog tegen zijn burgers omdat ze zich durven uitspreken tegen dezelfde gewelddadige aanval waartegen de staat hen niet beschermt.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/new-swedish-school-report-a-jew-in-malmo-is-the-enemy-arab-students-have-a-craze-for-hitler-video/

  Nieuw Zweeds schoolrapport: ‘Een Jood in Malmö is de vijand – Arabische studenten hebben een rage voor Hitler’

  Omdat tegenwoordig meer dan 45% van de populatie in Malmö een immigratieachtergrond heeft die voornamelijk uit islamitische landen komt, is het een “no-go-zone” voor joden geworden

  Nu meer dan 45% van de bevolking van Malmö een immigrantenachtergrond heeft en voornamelijk uit islamitische landen komt, is Malmö een “no-go-zone” voor joden geworden. Ondertussen blijft de Zweedse regering de kwestie aanwakkeren en gebruikt ze zelfs belastinggeld om antisemitisme te financieren.

  De huidige premier van Zweden, sociaaldemocraat Stefan Löfven, heeft een hopeloze staat van dienst op het gebied van antisemitisme en anti-Israëlische opruiing. Löfven heeft de lange staat van dienst van anti-Israëlische opruiing door veel van haar leidende figuren voortgezet. Bovendien blijft de partij samenwerken met islamitische suprematische organisaties en individuen.

  Like

 7. john van antwerpen zegt:

  Sluit goed aan bij zijn beste show echte rancune; Ironisch. Kan ik trouwens subsidie
  aanvragen omdat hoge heren mijn voorouders als keutelboeren omshreven ?

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.trouw.nl/nieuws/de-etnisch-culturele-kant-van-criminaliteit-verzwijgen-we-liever~b6c88152/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  De etnisch-culturele kant van criminaliteit verzwijgen we liever

  Etnisch-culturele factoren spelen een grote, maar nauwelijks benoemde rol bij problemen met migratie en criminaliteit, stelt socioloog Herman Vuijsje.

  Like

 10. Bas zegt:

  Burgeroorlog in Frankrijk

  Like

 11. Bas zegt:

  Lyon
  Afrikaanse migranten vechten tegen de Franse staat

  Like

 12. Bas zegt:

  Heel toevallig….
  Ik kan trouwens niet de hele video van Hans Teeuwen zien, na het stukje over respect gaat de video op wit en krijg ik de tekst::

  Deze advertentie gebruikte te veel bronnen voor je apparaat, dus Chrome heeft de advertentie verwijderd.

  Like

 13. Bas zegt:

  Hebben niet-blanke landen ook een zwarte privileges checklist?

  Witte privileges checklist…..

  https://pbs.twimg.com/media/EvvUM5eXEA0CgMA?format=png&name=900×900

  Ik heb een mooie cache met informatie. Blijkbaar moeten @T-Mobile
  werknemers een checklist voor witte privileges invullen.

  Blijf op de hoogte voor meer waanzin

  https://mobile.twitter.com/TheQuartering/status/1367920295487606784/photo/1

  Maar….
  Als u in Arabië woont, is er dan een Arabisch privilege?

  Als u in China woont, is er dan een Chinees privilege?

  Als u in Kenia woont, is er dan een Afrikaans privilege?

  Vietnam? Filipijnen, enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s