Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

(Door: “9ForNews”)

In Noorwegen zijn 102 mensen overleden na toediening van het coronavaccin. Het gaat om oudere mensen die in verzorgingstehuizen woonden. Er zijn in het land 40.000 tehuisbewoners gevaccineerd. Dat betekent dat 0,25% van hen is overleden na de inenting.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd

 1. Bob zegt:

  Euthanasie is verboden, maar de
  VN(WHO) mag de regeringen hier
  toe aanzetten.
  De remedie tegen de kwaal is in
  dit opzicht erger dan de kwaal.
  Het gebruiken van ongeteste
  vaccins is moord met voorbedachte rade.

  Geliked door 1 persoon

 2. htskday zegt:

  ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen,’ beweerde minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge onlangs. Laten we eens een bloemlezing maken van artikelen over dit onderwerp, waarna u zelf mag bedenken wat deze minister nu eigenlijk bedoeld heeft met ‘het beste’:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/deze-vaccins-zijn-het-beste-wat-ons-kon-overkomen-een-bloemlezing/

  De wereld wordt op dit moment letterlijk gebombardeerd met vaccins en links- of rechtsom proberen ze mensen te dwingen om ze te nemen.

  Mocht je misschien toch aan het twijfelen slaan, dan zijn hier 31 redenen om het absoluut niet te doen.
  https://niburu.co/buitenland/16058-rabbi-geeft-31-redenen-om-geen-vaccin-te-nemen

  Iedereen moet zelf weten wat hij doet, maar als u bovenstaande even door leest, en u besluit toch om het opgedrongen vaccin te halen, ben u voor mij niet goed bij uw hoofd!!
  Of denkt u nog steeds dat dit een nep nieuws antivax complot is…

  PS,
  Lees onderstaande nog eens aandachtig, en laat het eens goed tot u doordringen!!

  Waarheid vs. Leugens

  Het leuke aan waarheid is dat je waarheid niet hoeft te forceren met geweld, dwang en censuur. Waarheid moet je gewoon in het daglicht brengen en dan is het duidelijk. Daar is geen dwang voor nodig. Geen spinverhalen of geheimhouding voor veiligheid. Natuurlijk moet de ontvanger bereid zijn de waarheid te accepteren al is die soms pijnlijk en beangstigend.

  Leugens zijn een andere verhaal, leugens moet je met propaganda en dwang forceren. Met verplichte herhaling, en nadelige consequenties voor degenen die er niet in meegaan. Om een leugen in stand te kunnen houden moet je de waarheid kunnen verbergen, dan heb je censuur nodig, boetes, straffen, wetten enz. Want leugens kunnen niet op zichzelf staan. Leugens kunnen het daglicht niet verdragen. Daarom zijn geheime zaken per definitie verdacht. Geheime genootschappen, geheime afspraken, geheime verdragen. Waarom zou iemand goede daden geheim willen houden? uit schrik voor applaus?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dat Nederlanders massaal uitzien naar hun beurt om geprikt te worden, daar begrijp ik niets van! Interesseert het die mensen dan niet wat dit ‘vaccin’ met hen kan doen? Willen ze dan zó graag naar festivals, theaters, voetbalwedstrijden, etc., dat ze daar hun gezondheid (en soms hun leven!) voor op het spel zetten?
  Degenen die van de risico’s op de hoogte zijn en verantwoordelijk zijn voor het leven en welzijn van ons volk, zullen nooit toegeven dat ze experimenteren met mensenlevens. Allen die weten wat er kan gebeuren, maar wegkijken, hebben BLOED aan de handen! Onze overheid heeft gezamenlijk vastgesteld dat de inhoud van de vaccins STAATSGEHEIM moest zijn en blijven, en dat alleen al is geen gezonde situatie.
  Dat deze mensen zó gewetenloos zijn, terwijl ze weten dat ze de bevolking aan grote gevaren en risico’s blootstellen, maakt dat zij behoren tot de hoogste categorie criminelen. Iets anders kan ik er niet voor bedenken.

  Like

 4. Harry zegt:

  Hoorde gisteren via een medewerkster van een bejaardentehuis dat er officiéle coronatesten waren afgenomen .
  Daarna hebben ze met z.g zelftesten die patiënten allemaal nog eens getest .
  Het bleek dat in slechts 25 procent van de gevallen de testen overeenkwamen .

  75 PROCENT DUS NIÉT !

  Er deugt dus geen donder van !

  Like

 5. Astrid zegt:

  Mijn vader is recentelijk 90 jaar geworden en heeft twee weken geleden het Pfizervaccin deel1 gekregen. En ineens heeft hij een knobbel bij zijn borst en diverse verdikkingen in de hals, direct onder de kaaklijn. Mijn pa heeft buiten de gebruikelijke ouderdomskwalen, zoals slechtziendheid en slechthorendheid, altijd een topgezondheid gehad, maar nu ineens is hij snel moe en opvallend vergeetachtig. Mijn twee oudere zussen [krengen] vonden dat hij zich moest laten vaccineren en ik was tegen. Vrijdag aanstaande gaat hij naar het ziekenhuis voor echoscopieën. Ben benieuwd en vooral wantrouwend. Ik hoor namelijk her en der dat gezonde ouderen ineens allemaal ziek worden en sterven kort na het covid-vaccin.

  Like

 6. Peter. zegt:

  Ruimen,dat zijn ze aan het doen,weet je hoeveel men aan AOW spaart,laat me alleen door een mug prikken .

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Als in een land, bijv. Noorwegen, 100% van de bevolking is gevaccineerd, dan overlijdt iedereen aldaar ná gevaccineerd te zijn !
  Ik lees doorlopend over aantallen doden ná vaccinatie in héél landen,maar helemaal niks over doden in Nederland ná vaccinatie.
  Wanneer komen die aantallen ?

  Like

 8. Ravian zegt:

  Het nieuwe hoofdkwartier van de WHO:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s