VIDEO: Corona-tirannie in Israël . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Corona-tirannie in Israël . . .

 1. johannes zegt:

  laat wie in de God van Israel geloofd bidden voor Zijn heilig volk en voor de vrede van Jeruzalem

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter. zegt:

  Nooit gedacht dat Israel zichzelf zou vernietigen , alles voor geld,nooit genoeg,en de varkens vreten het niet eens .

  Like

  • Nachtkaarsje zegt:

   Nou, het zit allemaal even anders in elkaar. Een derde van de mensen zal sterven en dan nog zullen de mensen niet tot inkeer komen. Alle mensen gerekend is dat op het moment 2.3 miljard mensen ongeveer. Als het anders in elkaar steekt is dat 3 miljoen mensen in Israël. God zal ook steeds meer inzichten geven aan mensen en kennis verspreiden. Ik laat me niet vastleggen op uitspraken van mensen die beweren te weten hoe het zit. Morgen is het waarschijnlijk toch weer even anders. En daarom leg ik mijn eigen uitspraken ook niet vast. Morgen kan het toch weer even anders zijn. Ik hou zogezegd alles open. We zullen het zien.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Ik ben verbaasd dat deze man nog leeft. Het klinkt cynisch, maar dat is het niet: misschien zijn er krachten binnen de Mossad en het leger die wensen dat deze misdaden openbaar worden gemaakt.

  Like

 4. Jan zegt:

  Ik had al gelezen over deze idiotie. Vrij achterlijk van Netanyahu want nu wordt direct gezegd dat de inentingscampagne gepolitiseerd is wat het natuurlijk ook is.

  De vraag is gerechtvaardigd waarom iemand nog belasting moet betalen voor het in stand houden van iets als de toegang daartoe wordt geweigerd.

  ‘Vaccinatiepaspoorten’ mogen de samenleving dan wel openen, maar ongelijkheid doemt op
  ….
  Er is opnieuw druk vanuit de overheid om vaccinaties aan te moedigen. De Israëlische wetgevers hebben woensdag een wet aangenomen die het ministerie van Volksgezondheid toestaat informatie vrij te geven over mensen die nog moeten worden gevaccineerd. Volgens het beleid kunnen namen worden vrijgegeven aan de ministeries van onderwijs, arbeid, sociale zaken en sociale diensten, evenals aan lokale overheden, “met als doel deze instanties in staat te stellen mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren.”

  De regering doet een beroep op het emotionele verlangen naar het gezelschap van anderen – op de legendarische openluchtmarkten van Israël, bij concerten zoals die van Geffen en elders.

  “Met de het Groene Paspoort gaan de deuren gewoon voor je open. Je zou naar restaurants kunnen gaan, trainen in de sportschool, een show bijwonen ”, stond op een aankondiging op 21 februari, de dag dat een groot deel van de economie weer openging na een sluiting van zes weken.

  https://apnews.com/article/coronavirus-vaccination-passports-7a8ce11ce37c309d97969ab71df26e62

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Jan.Dit is een genocide op de joodse bevolking met die dodelijke corona vaccinazis.Een 2de holocaust,ik hou van de joden en israel maar ik haat die netanyau,hij is een “puppet” van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. deep state/cabal en werkt mee aan de N.W.O.

   Like

 5. Julia zegt:

  Hier werken de massa goedgelovige domme volgzame schaapjes zelf aan mee. Dit is het resultaat dat wereldwijd zal gaan gebeuren. Massaal in de de rij om onbekend gif in zich te laten spuiten zonder enigszins eens wat meer te verdiepen in de echte wetenschap en niet alleen wat de trekpoppen van de elitaire macht en onze virologen op tv verkopen. Mensen verdiep u voordat het te laat is https://www.xandernieuws.net/algemeen/deze-vaccins-zijn-het-beste-wat-ons-kon-overkomen-een-bloemlezing/ Vandaar dat overheden en farmaceuten zich hebben vrijgesteld bij wet van alle verantwoordelijkheden. Kortom wij hebben al te lang onze onderdanigheid getoond door het blijven dragen van niet werkende muilkorven en het mee werken van beperkingen van al onze vrijheden. Dit heeft geleid dat de trekpoppen van de smerige misdadige elitaire machtswellustelingen en meewerkende alle vrijheden gegeven ons hele leven te bepalen en zelfs de macht te hebben over ons lichaam. Israël heeft blijkbaar nog niets geleerd van het verleden waar o.a. onderdanigheid aan tirannen toe heeft geleid. Hoe triest dat wereldwijd een bevolking zich totaal laat indoctrineren en manipuleren met gevaar van eigen gezondheid en opgeven van vrijheid. Ben jaloers op o.a. de VS waar diverse staten alles hebben geopend en weer haar vrijheden hebben herwonnen en waar vooral die walgelijke maskers van besmettelijke muilkorven niet meer zijn verplicht. We zouden in Nederland een provincie moeten hebben waar alle weldenkende zogenoemde complotdenkers die tot op heden aardig gelijk hebben gekregen een eigen staat zouden kunnen oprichten en in alle vrijheden zoals in het oude normaal en zonder verplicht testen en vaccinatie kunnen leven. Nederland zit op slot met 17,5 miljoen inwoners en de Staat Florida heeft met 22 miljoen mensen alles open gegooid en leven in vrijheid o.a. ook de Staat Texas 29 miljoen inwoners leeft in vrijheid. In ieder geval slopers en tirannen Rutte, De Jonge gesteund door een paar angst zaaiende virologen en een paar artsen houden in ieder geval tot eind maart de boel weer op slot en blijven die walgelijke avondklok voorlopig handhaven. In en in intens triest dat zoveel mensen hier onder doorgaan in plaats zich te verzetten tegen deze vernietigende tirannie.

  Geliked door 3 people

 6. Blaffertje zegt:

  Dan deze man, Laurence Fox.
  Hij is in de race voor burgemeester van London.
  Hij pleit voor vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Laurence Fox
  “Hoe kun je fatsoenlijk beleid creëren zonder een volledig debat?”

  Exclusief vanavond met @LozzaFox, de anti-lockdown, anti-woke acteur die vandaag aankondigde dat hij kandidaat is voor de burgemeester van Londen.
  Laurence Fox

  Like

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Die hele corona gekte is totaal uit de klauwen gelopen.
  Bij Justin Trudeau hebben ze DE manier gevonden om de grote hotelketens van flink geld te voorzien.

  Quarantainekamp Coronavirus in Toronto heeft geen voedsel en water meer voor inzittenden (gevangenen)

  Canada’s nieuwe Wuhan coronavirus (COVID-19) quarantainevoorschriften voor reizigers die van buiten de grenzen terugkeren, halen de krantenkoppen , en niet op een goede manier.

  Boze menigten vormen zich naar verluidt in de lobby’s van hotels die zijn veranderd in geïmproviseerde concentratiekampen waar degenen die vanuit het buitenland binnenkomen, worden gedwongen om voor hun eigen geld minimaal drie dagen te blijven.

  Hotels zoals het Sheraton Gateway Hotel in Toronto hebben blijkbaar bijna geen voedsel en water meer om hun gevangenen “gasten” te voeden en te hydrateren die, ondanks het feit dat ze “negatief” zijn getest op het Chinese virus, nog steeds door Justin Trudeau de opdracht krijgen om de totale kosten te betalen. van ongeveer $ 2.000 per persoon.

  https://outbreak.news/2021-03-05-coronavirus-quarantine-camp-toronto-runs-out-of-food-water.html

  Like

 9. Knalkopje1 zegt:

  In dit Youtube filmpje kun je zien wat in Nederland dagelijkse kost zou zijn geworden als De Jonge de eerste versie van zijn Coronawet er door had gekregen; daarin kregen de politie en de BOA’s toestemming om zonder huiszoekingsbevel huizen binnen te vallen. Zover kwam het niet. Het volgende speelde zich af in Duitsland, de bewoners waren waarschijnlijk verraden door buren, maar de politie vond niet wat ze zocht: een ‘illegaal’ feestje. Het is een filmpje van Bild Zeitung: https://www.youtube.com/watch?v=gdPXqsut3VE

  Geliked door 1 persoon

 10. M. zegt:

  https://www.bitchute.com/video/dm2paKoQbwYA/

  Covid 19 test en ‘vaccinatie.’

  Geliked door 1 persoon

 11. bezigebij63 zegt:

  Ook Joodse leiders zijn corrupt. Ook die verkopen hun moeder nog aan de duivel als ze er zelf beter van worden. Net als alle andere politici.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  Zo hé, de Israëlische overheid doet een gooi naar de Josef Mengele award…
  Ze missen de Holocaust blijkbaar.
  Stevig vertraagd Stockholm syndroom?

  Geliked door 1 persoon

 13. Het drama van de herhaling. Van slachtoffer naar dader is een bekend psychologisch verschijnsel. Niet ten onrechte wordt hier ook het Stockholm syndroom genoemd. Ik ben opgegroeid met (groot)ouders die bewust de oorlog hebben meegemaakt en moest vooral pro-israël zijn. Dat was ik ook, tot ik in de jaren ’90 beelden zag van het geweld tegen de Palestijnen. Sindsdien ben ik kritischer naar Israël gaan kijken. Wat er nu in dit land gebeurt met de eigen bevolking is wat onze eigen dictator Adolf Hugo de Jonge voor ogen had met zijn eerste noodwet. Dat lukte hem niet maar we hebben nog een hele lang weg te gaan als VVD en CDA ons blijven regeren,

  Like

 14. Jan zegt:

  Het Israëlische covid-vaccinprogramma dat door NEJM wordt gerapporteerd, toont een voordeel aan voor vaccinatie. Het voordeel is echter klein. Het is onwaarschijnlijk dat vaccinatie kosteneffectief is om toekomstige zorgkosten te voorkomen. Het voordeel van vaccinatie neemt in de loop van de tijd af als gevolg van de afnemende prevalentie (het totale aantal gevallen van een ziekte binnen een bepaalde bevolkingsgroep op een bepaald tijdstip) van het covid-19-virus.

  Het huidige overheidsbeleid voor het noordelijk halfrond zou moeten plannen hoe diegenen die zich vrijwillig voor vaccinatie aanmelden te vaccineren tijdens een periode van 1 tot 7 september, in plaats van mensen te dwingen om nu te vaccineren.

  Wat we hebben geleerd van het Israëlische Covid-vaccinprogramma
  https://mises.org/wire/what-weve-learned-israels-covid-vaccine-program#.YESyKdzHzCo.twitter

  Like

 15. Jan zegt:

  Right now in Israel 16 year olds are not allowed to take exam until they have the experimental jab. No access to shopping centres, restaurants, sports without a ‘Green pass’. Job segregation and fines for vaccine dissent.

  Netanyahu says this is the path forward. ARE YOU AWAKE?

  Like

 16. Jan zegt:

  Dat geeft toch even te denken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s